Invite Me

Britt Meijer 8 juli 2016 5
Invite Me
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Invite Me is een gloednieuwe datingsite welke zich onderscheid van de reguliere datingsites. InviteMe.nl is een datingsite waarbij je niet alleen terecht kunt voor online daten. Je kunt hier ook terecht om mensen te vinden met dezelfde interesses als jij. Voor vriendschap of een dagje uit kun je dus ook terecht bij Invite Me. Inschrijven bij Invite Me is ook nog eens geheel gratis!

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Invite Me

Invite Me is een gloednieuwe datingsite. Over haar betrouwbaarheid kunnen we dus nog niet al te veel vertellen. De datingsite oogt wel erg betrouwbaar. Ze heeft een jong en fris uiterlijk, wat haar betrouwbaarheid doet verhogen. Verder beschikt de datingsite over algemene voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en een privacy policy. Hierin staat duidelijk de voorwaarden van Invite Me en weet je precies waar je aan toe bent.

Daarnaast garandeert Invite Me ook dat er veilig met je gegevens wordt omgesprongen en deze niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan Invite Me. Wat een prettig gevoel op levert. Ook vindt het inloggen bij Invite Me plaats via een uiterst veilige koppeling met Facebook. Zo zijn je gegevens veilig en vertrouwd. Bovendien vinden betalingen ook plaats via een beveiligde ssl verbinding. Zo komen jouw bankgegevens nooit op straat te liggen. Omdat de datingsite werkt op basis van activiteiten, kun je er van uitgaan dat iedereen die hier op zit daadwerkelijk wil afspreken en ook serieus is qua dating betreft. Anders heeft het natuurlijk geen zin om op een dergelijke datingsite aan te melden.

Inschrijven Invite Me

Om jezelf in te schrijven bij de datingsite zijn er twee mogelijkheden. Allereerst kun je jezelf inschrijven op de traditionele wijze, door een gebruikersnaam op te geven, email adres en wachtwoord. Maar nog makkelijk is om in te loggen via Facebook. Zo worden alle benodigde gegevens uit Facebook geladen. Ben niet bang dat de datingsite ooit iets posten op je tijdlijn van Facebook. Hierna zul je nog wat meer informatie op moeten geven. Zo dien je aan te geven bij welk activiteiten gebied je interesse ligt en kun je een stukje over jezelf schrijven. Zodra je dit gedaan hebt is je inschrijving voltooid bij Invite Me en kun je aan de slag met het vinden van Matches of naar een activiteit met iemand gaan.
Gratis aanmelden

Gebruik Invite Me

Zoals al eerder genoemd is Invite Me geen traditionele datingsite, maar juist een vernieuwde. Daarom is zij ook wat anders in gebruik dan je gewend bent. Het hele doel van InviteMe is om iemand mee te nemen naar een van de vele activiteit. Het gebruik van de datingsite is erg eenvoudig. Via de navigatiebar aan de bovenkant kun je opzoek gaan naar matches. Hier kun je zoeken naar mensen met dezelfde interesses als jij. Heb je iemand gevonden die je leuk lijkt, of waar je graag mee naar een activiteit wil. Dan kun je elkaar eenvoudig berichtjes sturen. Klikt het uiteindelijk goed, dan kun je eenvoudig met diegene naar een activiteit gaan. Via InviteMe kun je snel en veilig kaartjes kopen voor de activiteiten en ontvang je ook nog eens een leuke korting. Dit is nog eens een duidelijke en gebruiksvriendelijke datingsite.

Kosten Invite Me

Aanmelden is helemaal gratis. Het zoeken naar matches en het ontvangen van matches kun je ook met een gratis lidmaatschap. Wil je echter berichtjes sturen naar elkaar en activiteiten boeken dan zul je een betaald lidmaatschap af moeten sluiten. De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

 • 1 maand €10,- per maand
 • 3 maanden €8,- per maand
 • 6 maanden €6,- per maand
 • 12 maanden €4,- per maand

Let wel op. Zodra je lidmaatschap is afgelopen wordt deze maandelijks automatisch verlengd.
Betalingen kunnen gemaakt worden via iDeal, Mastercard of Visa.
Gratis aanmelden

Mobiele Applicatie

Invite Me beschikt helaas niet over een mobiele applicatie. Dat is voor een datingsite als deze ook niet erg een gemis, zeker nu je hier komt om samen naar activiteiten te gaan. De website is echter prima bruikbaar op je mobiele telefoon en tablet en je kunt hier ook van alle functies gebruik maken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Invite Me acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Invite Me

Helaas beschikt Invite Me niet over de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven via een button. Een gemis voor een dergelijke datingsite. Wij raden je dan ook aan indien je jezelf uit wilt schrijven om een e-mail te sturen naar de klantenservice.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. John 5 mei 2018 op 23:03 -

  Ik de site maar een matige beoordeling.
  Ik vind de site onoverzichtelijk geworden. Je kunt geen overzicht van alle aktiviteiten meer bekijken sinds de website vernieuwd is, maar moet wel een zoekwoord ingeven om resultaten te krijgen.
  Bij de resultaten zitten dan inmiddels al jaren geleden plaatsgevonden aktiviteiten.
  Waarom schoont “Invite Me” de oude aktiviteiten niet op ? Die vervuilen de hele website.
  Sinds kort mezelf ook aangemeld voor een dagelijkse mail met voorgestelde aktiviteiten.
  Ook daar zitten aktiviteiten bij van jaren geleden.
  Wat is deze site toch waardeloos geworden.

  Ik geloof heus wel dat deze site voor vrouwen nog wel interessant is.
  Niet al te veel kerels in je nek en niet al te brutaal.
  Een datingsite is dit ook niet. Daarvoor is het concept te serieus en ook te goed.
  Maar de praktische invulling is een aanfluiting. De website is waardeloos en voor mij onbruikbaar geworden.
  “Invite Me” werkt wel degelijk met fake profielen om nog niet betalende bezoekers over te halen om lid te worden.
  Het slimme van hun is dat je wel de toegezonden berichten wilt lezen en dan maar aarzelend lid te worden voor de kortste termijn; 1 maand. En daar gaan veel mensen in de fout want na die maand wordt, als je niet opgezegd hebt, automatisch je lidmaatschap verlengt met telkens 1 maand. En telkens tegen het duurste tarief, nl € 9,95 per maand. Op de berichten die je natuurlijk TERUG gestuurd hebt naar de dames, hoor je natuurlijk niets meer. Fake dus.

  Blijf je zo een half jaar hangen, dan ben je wel €60 kwijt voor een naar mijn idee, vrij nutteloze website.
  Ik wil gewoon toekomstige aktiviteiten kunnen zien die iedereen gepost heeft en kijken of daar iets interessants bij zit om aan deel te nemen. Ik als motorrijder zie dit jaar welgeteld twee internationale motor ritten, en dat is het wel zo’n beetje.
  Ik snap niet waarom “Invite Me” het ledenbestand van “Motor rijden met elkaar” heeft overgenomen.
  “Motorrijden met elkaar” was een prachtige website met een goedwerkende functionaliteit om motortochten te organiseren of aan deel te nemen. Van die functionaliteit is bij “Invite Me” totaal geen sprake. Doorzonde, en daarom dat ik daar hier voor wil waarschuwen.

  De website heeft potentie. Het concept is goed en de doelgroep ook wel.
  Maar toch heb ik duidelijk het gevoel dat het hier om een commercieel bedrijf gaat dat alleen maar wil incasseren.
  De website is laatst “vernieuwd” maar voor mij alleen maar onbruikbaarder geworden. Ik ga mijn tijd niet verdoen door telkens op oude verlopen aktiviteiten te stuiten.

  Dan nog iets: ik heb me twee keer aangemeld voor een aktiviteit. Vooreen foto workshop en nog iets anders.
  Het aanmelden verliep desastreus. Automatisch bevestiging en de betalings pagina werkt niet. Je moest geld overmaken naar het de algemene rekening van Invite Me maar je wist niet eens of je aanmelding wel geaccepteerd was. Eerst mailen dus. Uiteindelijk zijn bijde aanmeldingen voor mij in het honderd gelopen. Ik vond het maar rommelig gaan want je had geen contact met de organisator en kon dus geen inhoudelijke vragen stellen. Of je moest daar weer rechtstreeks contact mee zoeken en dat vond ik allemaal te veel worden. Wat een gedoe !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jacqueline 2 januari 2018 op 10:40 -

  Nogmaals een bericht over Invite Me. Uit het niets wordt er plotseling 10 euro per maand van mijn rekening geschreven vanaf november 2017. Incasso per direct laten blokkeren. Pas echt op met deze site!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Jacqueline 3 maart 2017 op 16:29 -

  Slechtste site die ik ooit heb meegemaakt. Ik heb inmiddels 5 mailtjes gestuurd om mijn abonnement op te zeggen per eerstkomende vervaldatum maar ik krijg geen reactie meer. Terwijl een eerste vraag die ik gesteld had, voordat ik mij had aangemeld, wel beantwoord werd. Er worden berichten gestuurd om je uit te lokken om lid te worden. Dit zijn fake profielen. Kortom: niet aan beginnen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Dre 10 december 2016 op 07:29 -

  NIET AAN BEGINNEN.. op de site staan diverse fake profielen, deze heb ik een maand geleden al aangegeven aan ze maar ze staan er nog steeds op, heb al 2x geprobeerd mijn profiel op te zeggen maar krijg als reactie dat er nog contact met mij wordt opgezocht, tot nu toe nog steeds niet, en er wordt gewoon geld van je rekening af geschreven

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Robbert 29 november 2016 op 17:37 -

  Via Invite Me een leuke vriendin gevonden. Nu nog vriendschappelijk, maar we staan allebei open voor meer.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »