Lexamore

Britt Meijer 17 juni 2015 14
Lexamore
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De datingsite Lexamore.nl is een onderdeel van de bekende datingsite lexa.nl, maar is toch net iets anders dan deze populaire datingsite. Zo is Lexamore.nl gebaseerd op een persoonlijkheidstest, die je direct bij het inschrijven bij de datingsite dient te maken. Op basis van deze persoonlijkheidstest worden vervolgens geschikte partners gezocht, die op basis van hun persoonlijkheidstest aan jou gematcht worden. Zo is Lexamore.nl voornamelijk geschikt voor mensen die rustig de tijd willen nemen om andere singles te ontmoeten en op deze manier in contact te komen met de perfecte partner.

Datingsite Lexamore.nl ziet er duidelijk, overzichtelijk en professioneel uit. Je vindt er met gemak alle informatie die je nodig hebt en kunt je bovendien gemakkelijk inschrijven bij de datingsite. Dit maakt de website gebruiksvriendelijk voor iedereen die op zoek is naar een leuke date, vriendschap of relatie. In deze review lees je meer over de datingsite Lexamore.nl. Zo lees je of deze datingsite betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven voor de datingsite, wat de kosten van de datingsite zijn en of de datingsite een app heeft. Tot slot lees je ook hoe je je weer kunt uitschrijven voor de datingsite en wat de algemene voor- en nadelen zijn van de datingsite. Zo leer je de datingsite in deze review goed kennen en kun je gemakkelijk bepalen of deze datingsite wellicht iets voor jou is voor het ontmoeten van leuke singles.

Gratis aanmelden

Lexamore Betrouwbaarheid

Onder de betrouwbaarheid van een datingsite, valt onder andere de manier waarop men met de gegevens van leden om gaat. Omdat je bij het inschrijven voor een datingsite enkele persoonlijke gegevens achter dient te laten, is het belangrijk om te weten hoe de betreffende datingsite met deze gegevens omgaat. Lexamore.nl garandeert alle leden dat de gegevens die worden doorgegeven bij de inschrijving voor de datingsite of voor specifieke diensten van de datingsite, altijd in een veilige database worden opgeslagen. Deze database is zo beveiligd dat slechts enkele medewerkers toegang hebben tot de database en de gegevens tegen andere mensen worden beschermd. Zo worden de gegevens van leden niet doorgegeven, verkocht of uitgewisseld met andere partijen. Ook gegevens als de uitslag van jouw persoonlijkheidstest, worden niet verstrekt aan derden. Om deze gegevens bijvoorbeeld aan andere leden te geven, heeft men jouw toestemming nodig.

Als Lexamore.nl jouw gegevens wil gebruiken voor andere doeleinden dan op de website en in de algemene voorwaarden vermeldt, dien je hier altijd toestemming voor te geven. Wil Lexamore.nl bijvoorbeeld gerichte aanbiedingen van partners versturen door gebruik te maken van jouw gegevens, dan kan men dit alleen doen als je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Een ander onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop jouw profiel bij de datingsite online weergegeven wordt. De manier waarop jouw profiel getoond wordt aan andere leden en zelfs niet-leden, zegt namelijk veel over de mate waarin jouw privacy beschermd wordt bij de datingsite. Omdat je bij Lexamore.nl zelf kunt kiezen wie jouw foto’s wel en niet mogen bekijken en omdat je profiel nooit getoond wordt aan niet-leden (ook niet bij het bezoeken van de website), wordt jouw privacy bij Lexamore.nl goed beschermd.

Tot slot onderneemt Lexamore.nl ook actie om neppe leden van de datingsite te weren. Neppe leden, ook wel fake leden genoemd, zijn leden die om de verkeerde redenen actief zijn op een datingsite. Zo wil men bijvoorbeeld geld aftroggelen bij andere leden door hen over te halen SMS-berichten te sturen of op een andere manier geld over te maken. Om deze vervelende, neppe leden te weren, controleert Lexamore.nl alle profielen die op de datingsite worden toegevoegd. Hierbij worden zowel de foto’s gecontroleerd als de omschrijving op het profiel, om fake leden zo goed mogelijk te mijden. En komt er toch een fake lid door de controle van de datingsite, dan kun je deze zelf aangeven bij de datingsite door het fake lid te melden aan de medewerkers van Lexamore.nl.

Kortom: de betrouwbaarheid van Lexamore.nl is erg groot. De gegevens die je bij de datingsite opslaat worden veilig opgeslagen, de privacy van leden wordt gewaarborgd en fake leden worden zo veel mogelijk geweigerd op de datingsite door deze profielen preventief te verwijderen of te verwijderen na een klacht. Het enige minpunt van de datingsite is dat men geen keurmerk heeft voor online dating, zoals het keurmerk Veilig Online Daten. Een keurmerk als deze, die overigens niet verplicht is, zou de betrouwbaarheid van de datingsite nog meer onderstrepen.

Inschrijven en inloggen Lexamore

Het inschrijven op de datingsite is erg eenvoudig. Dit gebeurt namelijk in verschillende stappen:

 1. Vul je inschrijfformulier in op de website en stel een e-mailadres en wachtwoord in.
 2. Beantwoord de vragen in de unieke persoonlijkheidstest.
 3. Ontvang een gratis persoonlijkheidsrapport.
 4. Ontmoet singles met dezelfde interesses, normen en waarden als jij en maak direct contact.

Gratis aanmelden

Kosten Lexamore

Tijdens inschrijving op Lexamore.nl, kun je er zelf voor kiezen of je een gratis of betaald profiel wilt afsluiten. Met het gratis profiel van de datingsite kun je een persoonlijkheidstest maken, profielen bekijken en één gratis bericht versturen. Wil je echt in contact komen met andere singles en meerdere berichten kunnen sturen per dag, dan is het aan te raden om een betaald profiel te nemen. Met een betaald profiel kun je namelijk gebruik maken van alle functies van de datingsite, om echt in contact te komen met andere singles.

De kosten van een totaal profiel, zijn de volgende:

 • 3 maanden voor 39 euro per maand.
 • 6 maanden voor 29 euro per maand.
 • 12 maanden voor 19 euro per maand.

Kortom: hoe langer je abonnement is bij Lexamore.nl, des te goedkoper jouw abonnement per maand is. Als je zeker weet dat je lang lid wil blijven van deze datingsite, is een abonnement van langere duur dan ook zeker aan te raden.

Lexamore App

De datingsite Lexamore.nl heeft op het moment van deze review nog geen app om online dating op je smartphone en tablet gemakkelijker te maken. Wel is het mogelijk om de datingsite te bereiken op je smartphone en/of tablet door naar de mobiele website van de datingsite te surfen. Op deze manier kun je met de browser van je smartphone of tablet alsnog gebruik maken van de datingsite Lexamore.nl.

Nieuws en kortingen Lexamore

Regelmatig heeft Lexa en Lexamore nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Lexamore

Om je uit te schrijven voor de datingsite Lexamore.nl, dien je enkele eenvoudige stappen te volgen. Dit betreft de volgende stappen:

 1. Log je in op Lexamore.nl met jouw gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord.
 2. Ga naar ‘Uw account’.
 3. Klik op ‘Accountgegevens’.
 4. Zoek de link ‘Nu uitschrijven’, deze vind je onderaan de pagina ‘Accountgegevens’. Klik op de link.
 5. Ter bevestiging wordt om je e-mailadres en wachtwoord gevraagd. Vul deze gegevens in.
 6. Klik op ‘bevestigen’ en jouw account wordt definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

14 Reviews »

 1. Gert-Jan 11 maart 2018 op 11:59 -

  Waardeloze, niet toevoegende website. Je wordt overladen met fake profielen en als je inhoudelijk iets meldt aan de moderator dan krijg je een standaard mail terug. Ten tijde van het schrijven van deze review had ik 7 fake profielen in mijn inbox in nog geen 24 uur! De profielnamen hebben altijd een gmail adres versleuteld in hun naam.
  Ook lexa zelf is niet meer wat het geweest is. ruim 10 jaar geleden betaalde je nog een redelijk bedrag voor het membership. Nu moet je voor iedere extra ‘optie’ betalen. Helaas kom je wat dat betreft bij de concurrerende sites niet beter uit. Nu stop ik met het leegdrinken van mijn fles azijn en ga over op een lekker wijntje, helaas dan wel zonder date….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Peter 19 november 2017 op 13:45 -

  Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Op zoek naar een nieuwe relatie had ik mij voor een maand aangemeld op Lexa. Ondanks dat ik door een paar vrouwen als favoriet werd gemarkeerd en ze daarop een bericht te hebben gestuurd kreeg ik geen enkele reactie terug. Mijn profiel werd door genoeg vrouwen bekeken, maar in 1 maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Toen zag ik een advertentie van Lexamore. Hierbij kun je een persoonlijkheidstest invullen waardoor er beter matchen gevonden worden. Ik dacht dat is wel een goede, zo kun je beter vrouwen vinden die aan de hand van die test goed bij je lijken te passen. Na wat twijfel heb ik een lidmaatschap aangeschaft. Maar opnieuw is hier hetzelfde verhaal als bij Lexa. Mijn profiel wordt wel bekeken, maar in bijna een maand tijd geen enkel bericht ontvangen. Ook al stuur ik de dames die zogenaamd het beste bij mij matchen een bericht krijg ik geen enkel reactie terug. Wat helemaal vreemd is is dat iedere dag rond 7 uur ’s ochtends mijn profiel bekeken wordt. Daarnaast lijken er amper vrouwen online te zijn, is de zoekfunctie erg beperkt en zijn de opties voor het aangeven hoe je bent en waar je van houdt erg beperkt. Ik raad deze site daarom aan niemand aan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. jacques 7 februari 2017 op 09:06 -

  wil ik mee stoppen is voor mijn niet meer nodig

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Chris 6 februari 2017 op 16:03 -

  Ben lid geworden van Lexamore, maar dit is een waardeloze site.
  GEEN LID worden.
  Je berichten die je naar members stuurt worden niet gelezen.
  Weggegooid geld dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Tevreden!! 7 november 2015 op 06:29 -

  Ik ben eigenlijk nest wel tevreden over lexamore. Je hebt een heel uitgebreide psychologische toelatingstest en dat is heel leuk om in te vullen. Voor de rest loopt het wel lekker. Lexa more koppelt je aan goed passende matches omdat ze uit de test veel informatie kunnen halen. Ook waarnaar je op zoek bent. Heel tevreden over lexa more! ^ lleida. ❤️

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Amanda 4 oktober 2015 op 15:38 -

  Niemand die je helpt bij Lexa. Ben zeer ontevreden en ik voel me bestolen! Nooit meer Lexa voor mij! Ben blij dat ik er vanaf ben. Moest ook nog gewoon 3 maanden vol betalen. Slecht

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Anoniemm 26 september 2015 op 19:43 -

  Ik ben ongewenst lid doordat ik per ongelijk op een verkeerde knop had gedrukt bij lexa.nl. Ze kopiëren meteen en ongevraagd je profiel en foto! Vervolgens kan je je niet afmelden zonder eerst de hele persoonlijkheidstest te doen. IK WIL DIT NIET. Echt schandalig.. geen lid van worden, het zijn oplichters met dubieuze (en onethische) wervingsmethoden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Erik 25 september 2015 op 19:07 -

  Die persoonlijkheidstest is een lijst met vragen waar je bijna niet doorheen komt. Snap wel dat dit niet zo groot is als het normale lexa. Niet aan te beginnen man!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Joey 15 september 2015 op 19:12 -

  Ik heb me aangemeld op Lexa more. Eerst had ik een account bij Lexa, dat was niet slecht maar lexa more is beter. Net wat persoonlijker met de test. Ik heb hier leuke dates.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Corina 10 september 2015 op 14:12 -

  Ongelooflijk slechte service! Denk je, je doet wat duurders, kom bedrigen uit. Niet aanmeldennn

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »