LoveMatch

Britt Meijer 16 september 2015 25
LoveMatch
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite LoveMatch is er voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar meer spanning in hun leven. Bijvoorbeeld door middel van een date, chat of leuk avontuur. Eigenlijk kan alles want er wordt ook aangegeven dat je op LoveMatch terecht kunt voor een spannende affaire. Op LoveMatch kun je een gratis privé bericht sturen naar een van de profielen die zichtbaar zijn vanaf de homepagina. Je hoeft dan niet per se lid te zijn van de datingsite. Het voldoet om je naam, e-mailadres en geslacht in te geven. Opvallend is dat ten tijde van deze review voornamelijk vrouwen actief zijn op de datingsite. Er zijn niet alleen Nederlandse, maar ook Belgische dames actief. Op LoveMatch kun je zelf op zoek gaan naar jouw favoriete date. De datingsite beschikt niet over een matching systeem waarmee andere leden aan je voorgesteld worden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid LoveMatch

Een minpunt in de betrouwbaarheid en discretie valt direct op doordat bestaande profielen vanaf de homepagina voor iedereen zichtbaar zijn. Weliswaar is alleen je naam en profielfoto te zien, maar toch lever je privacy in. Op de datingsite zijn een gebruiksvoorwaarden en privacy overeenkomst te lezen. Hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je een account aanmaakt. In de gebruiksvoorwaarden staat dat het bedrijf geen persoonlijke gegevens van leden zoals echte naam, e-mail adres en telefoonnummer etcetera op de datingsite zal publiceren of aan derden zal verstrekken. Je bepaalt dus zelf wat anderen te zien krijgen. Daarnaast heeft LoveMatch passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens van leden te beveiligen. Binnen de betaalomgeving maakt datingsite LoveMatch gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Dit zorgt ervoor dat betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept door internetcriminelen. Over het algemeen scoort het bedrijf op gebied van veiligheid en discretie dus toch een voldoende.

Inschrijven LoveMatch

Om een date te kunnen afspreken is het nodig om een account op LoveMatch aan te maken. Een account aanmaken gaat heel gemakkelijk via de homepage en bovenal is het gratis. Je vult je voornaam (of nickname als je anoniem wilt blijven) in, je e-mailadres en je geeft aan of je man of vrouw bent. Vervolgens ontvang je een e-mail waarmee jij je profiel kunt activeren. Dit wordt vermoedelijk gedaan om fake profielen te weren. Nadat je op de activatielink hebt geklikt kom je direct in de date omgeving terecht.

Bij inschrijving krijg je direct 30 credits gratis. Alvorens je start met het zoeken naar een date wordt aangeraden om eerst je eigen profiel compleet te maken. Je kunt diverse persoonsgegevens aanvullen en een profielfoto uploaden. Het compleet maken van je profiel is niet verplicht, echter is het wel aan te raden. Uit ervaring weten wij van datingsites.nl dat dit je slagingskansen vergroot. Om een bericht te kunnen sturen naar andere leden moet je rechtsboven op het tandwiel klikken en vervolgens naar ‘originele site’ gaan. Daar kun je een profiel aanklikken en zo berichten versturen. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd. Er is ook een support aanwezig waar je met al je vragen terecht kunt.

Gratis aanmelden

Kosten LoveMatch

Je sluit op deze datingsite geen abonnement af. Er wordt voor bijna alle diensten wel een vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Om foto’s te kunnen bekijken, berichten te kunnen sturen en in contact te kunnen komen met andere leden moet je credits hebben. Bij aanmelding ontvang je er direct 30 gratis. Dit is goed voor 3 berichten. Echter als je meer wilt, kun je extra credits aanschaffen. De mogelijkheden voor het aanschaffen van credits zijn als volgt:

100 credits voor 20 euro
200 credits voor 40 euro
450 credits voor 75 euro
580 credits voor 100 euro
930 credits voor 150 euro

Betaling is mogelijk via iDEAL, Mr Cash bancontact en creditcard. Door Bedrijf ontvangen betalingen worden niet terugbetaald. Credits zijn maximaal 12 maanden na aankoop geldig.

LoveMatch app

Ten tijde van deze review beschikt datingsite LoveMatch niet over een online dating app. De datingsite is wel via mobiel goed te gebruiken want er is een speciale mobiele versie van de datingsite beschikbaar. Zo kun je ook via smartphone en tablet altijd en overal op zoek gaan naar jouw favoriete date.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Geregeld heeft LoveMatch kortingen voor bestaande- en nieuwe leden zoals gratis credits. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op LoveMatch

Wanneer je een love match hebt gevonden of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite kun jij je op elk gewenst moment en zonder opgave van reden afmelden. Wanneer jij je account langer dan 12 maanden niet gebruikt wordt het zelfs automatisch verwijderd. Ook credits worden op dat moment verwijderd en er vindt geen terugbetaling plaats. Uitschrijven bij LoveMatch gaat als volgt:

Zorg ervoor dat je ingelogd bent
Klik op het tandwiel rechtsboven
Ga naar instellingen
Klik onderaan op ‘account opheffen’.

Je ontvangt nu een e-mail waarmee jij je opheffing kunt bevestigen. Pas nadat je op de link in de e-mail hebt geklikt is je account volledig verwijderd. Let op: Nog openstaande credits vervallen direct en worden niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

25 Reviews »

 1. sander Hoolwerf 16 maart 2018 op 12:38 -

  Kunnen we hier iets met zijn alle aan doen?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. sander Hoolwerf 16 maart 2018 op 02:20 -

  Het zijn geen eens vrouwen die hier aan mee doen.
  Een student stuurt mailtjes. Ook ik ben opgelicht misschien moeten we er samen wat aan doen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Cire 2 februari 2018 op 22:27 -

  Oplichters!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Henny Heefer 29 januari 2018 op 19:32 -

  Hoi Henny hier,

  Ik krijg mail’s van vrouwen binnen! Beetje raar vaag of hoe je het ook kunt noemen, ik heb me nog nooit aan gemeld op deze site. En daar bij vrouwen, ik weet niet maar ik ben zelf een vrouw! En ik heb een super fijne relatie met een man dus ….😒. Zal het heel fijne vinden dat dit een ophield, want verwijderen heeft geen nut. Dus beste mensen van deze site wat gaan we hier aan doen ?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Sam 6 januari 2018 op 16:51 -

  This is pure same I been chatting. With one girls in here name Veronica keep on delaying for meeting up it is only money wasting and time it is scam people stay away.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Youri 8 november 2017 op 19:29 -

  Geldklopperij corrupt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Antonius van Padua 9 augustus 2017 op 12:09 -

  Beste mensen laat je niet bedonderen, alle website met betaalberichten zijn GROTE OPLICHTERS !!!
  Aldus blijf daar weg

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Philippe 1 augustus 2017 op 19:03 -

  echt een oplichting
  de contacten (Lynn) heeft altijd wel een excuus om af te blazen.

  blijf hier weg!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. jim 4 juli 2017 op 06:35 -

  im fuming,this site is just amoney making insult to intelligence. somebody sue the government for allowing it to continue,total fraud-you have no idea whats real.IN aust,adults can make contact ,

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Hans 26 juni 2017 op 11:01 -

  Dit is echt een goksite. Heb 2 jaren met dezelfde vrouwen (Anneke & Moniek) gechat. Telkens wanneer er een mogelijke date afgesproken werd, kreeg ik steeds 24-uren vooraf de melding dat de date afgeblazen werd. De gebruikte excuses zijn wel zeer uiteenlopend. Dat 1 persoon zoveel ellende kan meemaken is onvoorstelbaar. Pure geldklopperij. Dit moet zeker verder aangekaart worden. Deze gebruikte vrouwen zijn essentieel computerprogramma’s om zoveel mogelijk credits (lees: geld) af te troggelen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »