Meetnow

Britt Meijer 18 september 2015 0
Meetnow
1
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Meetnow maakt het mogelijk om op een eenvoudige en snelle manier contact te leggen met singles uit jouw omgeving. Het systeem waar Meetnow gebruik van maakt is zeer laagdrempelig en daardoor voor iedereen uiterst toegankelijk. Je hoeft bijvoorbeeld geen rekening te houden met lange vragenlijsten en ook het verplicht plaatsen van tientallen foto’s is niet aan de orde. Veel profielen zijn daardoor incompleet en moet je zelf op zoek gaan naar een date. Je hoeft niet te verwachten dat je leuke of goed passende partnervoorstellen krijgt. Indien je een leuke match hebt gevonden kan je meteen gaan chatten om elkaar beter te leren kennen. Meetnow is een datingsite die zich hoofdzakelijk richt op Nederlandse en Belgische singles die met elkaar in contact willen komen. Op de datingsite zijn veel nep profielen te vinden.

Gratis aanmelden

Meetnow Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van Meetnow is vooral gebaseerd op de ervaringen van gebruikers van de datingsite. De talrijke succesverhalen op de datingsite zijn subjectief en dat is geen goede bron. Meet now is niet aangesloten bij een keurmerk.

Wat meteen opvalt bij het bekijken van het ledenaanbod is dat Meetnow gebruik maakt van niet uitsluitend echte leden. In de ledenlijst zijn een aantal valse profielen terug te vinden die potentiële gebruikers moeten overhalen om zich lid te maken. Dat is jammer, zo is het niet duidelijk hoeveel echte leden er op de datingsite zitten. Indien je een beetje kijkt naar de manier waarop het profiel is opgesteld is het relatief eenvoudig mogelijk om de valse van de echte profielen te onderscheiden. Het is helaas niet duidelijk in hoeverre nieuwe profielen worden gecontroleerd op foutieve informatie.

Op vlak van privacy wordt meteen duidelijk dat de profielen op Meetnow goed zijn afgeschermd van de buitenwereld. Zelfs wanneer we specifiek gaan zoeken op de profielnaam in een zoekmachine zoals Google vinden we deze niet terug. Je hoeft met andere woorden niet bang te zijn dat anderen jouw profiel op Meetnow zullen kunnen achterhalen. Ook op de homepagina van de datingsite zelf wordt jouw foto nooit weergegeven, tenzij de gebruiker is ingelogd en dus zelf ook deel uitmaakt van het ledenbestand.

Bovenstaande zorgt er voor dat Meetnow weliswaar over een betrouwbare uitstraling beschikt, maar toch ontbreken er een aantal zaken. De aanwezigheid van valse profielen biedt de gebruiker soms geen goed gevoel en daarnaast is ook het ontbreken van een keurmerk een factor om rekening mee te houden.

Inschrijven en inloggen Meetnow

Inschrijven bij Meetnow gebeurt steeds op een bijzonder eenvoudige en laagdrempelige manier. Via de homepagina van de datingsite kan je, je meteen inschrijven. Je moet hiervoor slechts een kort formulier invullen met onder andere of je man of vrouw bent, je leeftijd, je e-mailadres, gebruikersnaam en uiteraard dien je ook aan te geven waar je precies naar op zoek bent en in welke leeftijdscategorie je mensen wil leren kennen. Let wel, meteen na de inschrijving dien je nog verplicht de nodige informatie in je profiel in te vullen vooraleer je de andere leden van de datingsite kan leren kennen.

Gratis aanmelden

Kosten Meetnow

Inschrijven op Meetnow.nl is helemaal gratis. Door gebruik te maken van een gratis lidmaatschap kan je rekenen op enkele interessante mogelijkheden. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je met dit lidmaatschap geen toegang hebt tot alle onderdelen van de datingsite. Door gebruik te maken van een gratis lidmaatschap heb je uitsluitend toegang tot een aantal beperkte mogelijkheden. Zo kan je de profielen van de andere leden bekijken en beschik je over de mogelijkheid om beperkt winks en berichten te versturen.

Meetnow biedt haar gebruikers echter eveneens verschillende mogelijkheden aan om een betalend lidmaatschap af te sluiten. De datingsite biedt haar gebruikers wat dat betreft een ruim aanbod aan abonnementen. Er zijn drie verschillende abonnementen beschikbaar, namelijk Basic, Premium en Advanced abonnement. Al deze verschillende abonnementsvormen beschikken over dezelfde inhoud, maar hebben een verschillende looptijd. De Basic versie heeft bijvoorbeeld slechts een looptijd van 30 dagen, het Premium abonnement heeft een looptijd van 90 dagen en met het Advanced abonnement zit je 180 dagen aan de datingsite vast.

Door gebruik te maken van één van de betalende abonnementsvormen van Meetnow heb je de mogelijkheid om niet alleen zelf winks te versturen, maar ook te ontvangen en te lezen. Daarnaast is het mogelijk om te zien wie jouw profiel heeft bezocht. Op deze manier kan je veel eenvoudiger contact leggen met geïnteresseerde singles en heb je overal toegang tot je account. Daarnaast kan je ook conversaties bekijken waardoor je meteen kan achterhalen hoe iemand precies over jou denkt. Het mag dan ook duidelijk zijn, hoewel het gratis abonnement je reeds van tal van interessante mogelijkheden voorziet is kiezen voor één van de betalende abonnementsvormen toch vaak interessanter.

Meetnow maakt tot slot geen gebruik van een automatische verlenging van je abonnement. Loopt deze bijna af, dan ontvang je daar wel een notificatie over, maar ben je uiteraard niet verplicht om deze te verlengen.

Meetnow dating App

Meetnow maakt op moment van schrijven nog geen gebruik van een speciale dating app voor mobiele gebruikers. Wie mobiel wil daten kan dat wel doen via de datingsite zelf.

Nieuws en kortingen Meetnow.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Meetnow.nl

Indien je niet langer gebruik wenst te maken van de mogelijkheden die Meetnow te bieden heeft kan je, je zeer eenvoudig uitschrijven. In je profiel zelf beschik je steeds over de mogelijkheid om je account te verwijderen. Door hier op te klikken en je keuze te bevestigen wordt je account meteen gedeactiveerd zonder dat je verder nog maar enige actie dient te ondernemen. Let op: Nog openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »