Meetplaza

Britt Meijer 17 september 2015 0
Meetplaza
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Meetplaza is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een nieuwe vriendschap. Zo kunnen vrouwen op de datingsite terecht om in contact te komen met leuke mannen of leuke vrouwen, kunnen mannen een profiel aanmaken op de datingsite om in contact te komen met leuke vrouwen of leuke mannen en kunnen ook senioren op Meetplaza terecht voor senioren dating. En ben je alleenstaande vader of moeder, dan helpt Meetplaza om op zoek te gaan naar een leuke vriendschap of nieuwe relatie waar kinderen volledig in passen. Datingsite Meetplaza is erg overzichtelijk, duidelijk en transparant. Op de datingsite vind je verschillende functionaliteiten zoals een profielenzoeker, een fotoviewer, succesverhalen en zelfs een online dating magazine. Omdat alle informatie op de datingsite duidelijk geclusterd is, kun je gemakkelijk vinden waar je naar op zoek bent. In deze review lees je meer over de datingsite Meetplaza.nl.

Gratis aanmelden

Meetplaza Betrouwbaarheid

Meetplaza vindt het belangrijk om jouw ervaringen met betrekking tot online dating zo positief mogelijk te maken. Zo voert Meetplaza een pro-actief beleid in het opsporen van fake leden. De webmasters van Meetplaza zijn 24 uur per dag beschikbaar om de nieuwe profielen op de datingsite te controleren en in geval van eventueel misbruik offline te halen. Wordt een verdacht profiel opgemerkt welke niet voldoet aan de algemene voorwaarden van de datingsite, dan wordt dit profiel direct offline gehaald. Ook nieuwe foto’s die geplaatst worden, worden eerst gecontroleerd door de web beheerders van de datingsite. Op deze manier probeert men de veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de datingsite te waarborgen. Daarbij komt nog dat Meetplaza ook een blacklist heeft ontwikkeld. Krijg je berichten van fake leden, van erotische diensten of wordt je gestalkt door een bepaald lid van Meetplaza? Dan kun je dit lid gemakkelijk blokkeren door het profiel op de blacklist te plaatsen. Als je dit doet, krijg je geen berichten meer van dit profiel. Daarnaast kun je ook altijd een klacht indienen bij Meetplaza als je betaalnummers binnenkrijgt of wordt lastig gevallen door een bepaalde persoon.

Niet alleen de bescherming tegen fake leden is belangrijk voor de betrouwbaarheid van een datingsite: ook het waarborgen van de privacy van leden is een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite. Het waarborgen van privacy doet Meetplaza door al jouw gegevens op te slaan in een beveiligde database. Slechts enkele medewerkers van Meetplaza hebben toegang tot dit beveiligde deel van de datingsite. Zo kunnen jouw persoonlijke gegevens nooit door derden bekeken of gestolen worden en blijf je helemaal beschermd tegen eventuele wanpraktijken. En omdat het mailsysteem van de datingsite geheel anoniem is, kun je zelf bepalen wanneer je jouw persoonlijke gegevens met iemand uitwisselt. Zo worden je naam, telefoonnummer en e-mailadres nooit vrijgegeven en wordt je profiel altijd anoniem geplaatst door een nickname te gebruiken. Je bepaalt in principe zelf hoe anoniem jij wilt blijven. Tijdelijk je profiel offline halen omdat je bijvoorbeeld even aan het daten of op vakantie bent, is altijd mogelijk. Meetplaza.nl doet er in ieder geval alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, tot je zelf toe bent aan het openbaar maken van jouw gegevens aan een bepaalde persoon die je vertrouwt.

Kortom: de datingsite Meetplaza is druk bezig de betrouwbaarheid van de datingsite te optimaliseren door verschillende acties te ondernemen. Zo worden alle profielen gecontroleerd, kun je leden blokkeren, klachten indienen en worden alle gegevens van leden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Op deze manier wil Meetplaza een veilige omgeving voor online dating creëren, waar ieder lid met een gerust hart kan daten. Het enige nadeel van de datingsite, is het feit dat Meetplaza geen keurmerk heeft voor betrouwbaar daten of betalen. Wij betwijfelen de betrouwbaarheid van de datingsite niet, maar een keurmerk zou deze betrouwbaarheid nogmaals onderstrepen. Helaas is Meetplaza niet in het bezit van een keurmerk, zoals het Keurmerk Veilig Daten of het Keurmerk Thuiswinkel Waarborg.

Inschrijven en inloggen Meetplaza

Om in contact te kunnen komen met andere Meetplaza singles is het nodig om een account aan te maken. Het inschrijven als nieuw lid op Meetplaza is erg gemakkelijk en zo gebeurd. Het enige wat je hoeft te doen om je in te schrijven als nieuw lid, is op ‘Gratis profiel plaatsen’ te klikken. Deze button vind je in het hoofdmenu van de datingsite. Als je op ‘Gratis profiel plaatsen’ klikt, kom je op de registratiepagina van de datingsite. Hier vul je enkele gegevens in, zoals je nickname, e-mailadres, wachtwoord en geslacht. Ook vul je in of je op zoek bent naar een man, of naar een vrouw. Vervolgens geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de datingsite en je klikt op ‘Gratis nieuwe account aanmaken’. Er wordt nu een activatielink naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Als je deze link hebt geactiveerd, kun je direct aan de slag met jouw profiel.

Gratis aanmelden

Kosten Meetplaza

Datingsite Meetplaza maakt onderscheid in Basic members en Premium members. Als je Basic member wil worden van de datingsite, hoef je hier niets voor te betalen. Als Basic lid kun je jouw profiel plaatsen, match-alerts ontvangen, gratis berichten ontvangen, gratis knipoogjes ontvangen, een profielfoto plaatsen, fotothumbs van anderen bekijken, de nieuwsbrief van Meetplaza ontvangen en uiteraard in contact komen met de plusminus 55.000 leden van Meetplaza.nl.

Als Premium lid van Meetplaza.nl heb je meer mogelijkheden op de datingsite. Zo kun je met een premium account onbeperkt berichten sturen en ontvangen, online chatten met andere leden, knipoogjes zenden en ontvangen en meer dan 2000 detailfoto’s bekijken. De kosten van een Premium abonnement voor Meetplaza zijn als volgt:

1 maand: €17,95.
3 maanden: €13,95 per maand.
6 maanden: €9,95 per maand.
12 maanden: €7,95 per maand.

Omdat er regelmatig kortingen worden gegeven op Premium memberships, is het verstandig om de kosten van een Premium lidmaatschap bij Meetplaza goed in de gaten te houden. Op deze manier kun je namelijk veel geld besparen. Het betalen van een Premium membership bij Meetplaza kan eenvoudig door middel van een overschrijving. Indien je langer dan één maand een Premium lidmaatschap aanschaft, dien je iedere maand handmatig de kosten van het lidmaatschap over te maken.

Meetplaza App

De datingsite Meetplaza heeft ten tijde van deze review geen mobiele dating app app ontwikkeld voor smartphone of tablet. De datingsite is ook niet geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik, maar wel redelijk goed te gebruiken. Houd hier dus rekening mee bij je keuze voor de datingsite.

Nieuws en kortingen Meetplaza

Regelmatig stunt Meetplaza met dating acties en kortingen zoals korting op het afsluiten van een premium lidmaatschap, wat je veel geld kan besparen. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Meetplaza

Als je jouw perfecte partner al hebt gevonden op Meetplaza of je wil jouw profiel om een andere reden verwijderen van de datingsite, is dit zo gebeurd. Je kunt zonder opgave van reden je profiel op elk gewenst moment weer verwijderen. Dit stopzetten doe je door op ‘My Meetplaza’ te klikken. Als je dit hebt gedaan, opent automatisch een pagina met een menu aan de linkerkant. In dit menu staat ook de optie ‘Profiel verwijderen’. Als je op deze optie klikt, worden jouw gegevens verwijderd uit de database van Meetplaza en wordt jouw profiel van de datingsite gehaald. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of schriftelijk via e-mail uit te schrijven, indien je dit gemakkelijker vindt. Let op: Nog openstaande abonnementsdagen komen bij verwijdering van je profiel te vervallen en worden niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »