Pepper

Britt Meijer 13 februari 2017 82
Pepper
4.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
http://www.keurmerkveiligdaten.nl
thuiswinkel waarborg logo

 

 

 

 

Pepper is in een zeer korte tijd een van de grootste datingsites van Nederland geworden. De strategie van Pepper is altijd geweest om zichzelf af te zetten van de bestaande datingsites zoals Relatieplanet en Lexa en een verassend en verfrissend alernatief te vormen voor deze datingsites. Pepper is dus een vernieuwende en frisse datingsite. Pepper is voor met name de jonge singels, een passende datingsite. De datingsite Pepper is ontwikkeld door gebruikers van andere datingsites, welke niet tevreden waren over de mogelijkheden van andere datingsites. De datingsite blinkt daarom uit door de optimale gebruikerservaring. Het aanmaken van een profiel op Pepper is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis aanmelden

Pepper Betrouwbaarheid

Pepper is een van de datingsites die in het bezit is van het “Thuiswinkel Waarborg”. Dit zorgt er voor dat je met een vertrouwd gevoel aan de slag kan bij de online datingsite. Het thuiswinkelwaarborg zorgt er namelijk voor dat je gegevens veilig zijn en er veilig met jouw persoonlijke informatie wordt omgesprongen. Wat eigenlijk nog belangrijker is dan het Thuiswinkel Waarborg is dat Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Jet keurmerk “Veilig Daten” betekent dat je gegevens niet alleen veilig zijn, maar ook dat er een goede en uitgebreide controle zit op alle aanmeldingen. Zo ben je er van verzekerd dat je alleen met echt profielen aan het chatten bent. Je bent immers opzoek naar een echte date. Op een datingsite dat beschikt over het keurmerk ‘Veilig Daten’ weet je zeker dat er een actief beleid is tegen nep-profielen. Bij Pepper zul je dus echt niet zomaar opgelicht worden of voor de gek gehouden worden door een faker en jouw persoonlijke gegevens zijn uiteraard veilig en vetrouwd. Dat Pepper dit ook daadwerkelijk doet kunnen we zien aan het feit dat zij als 2e naar voren kwam bij een onafhankelijk onderzoek van Readers Digest, welke de betrouwbaarheid van datingsites in Europa onderzocht. Dit is natuurlijk een erg knappe prestatie, zeker voor een datingsite zoals Pepper welke nog niet erg lang bestaat.

Omdat Pepper over voornoemde twee keurmerken beschikt geeft dit meteen een vertrouwd en veilig gevoel. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken als je je aanmeldt op Pepper. Je kunt zorgeloos aan de gang met hetgeen waar voor je gekomen bent, namelijk daten.

Naast alle keurmerken heeft Pepper ook een aantal tips voor veilig daten en over de werking van online dating. Dit zijn voornamelijk de standaard tips, zoals gebruik je gezond verstand, deel alleen informatie die je wilt delen, spreek op een openbare plaats af etc. Niet geheel vernieuwend, maar het kan niet vaak genoeg benadrukt worden.

Verder heeft Pepper natuurlijk ook algemene voorwaarden en een privacy policy. In deze voorwaarden en policies geeft Pepper duidelijkheid over het gebruik van jouw gegevens en de verwerking hiervan, zodat jij precies weet wat hier mee gebeurd. Hierin stelt Pepper dat je persoonlijke- en vertrouwelijke gegevens enkel worden gebruikt voor jouw ervaring op Pepper.nl. Gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt en worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Voor betalingen gebruikt Pepper ook een beveiligde SSL verbinding die ervoor zorgt dat betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept. Daarnaast heeft Pepper ook een uitstekende klantenservice. Pepper heeft een livechat welke iedere avond van 1800 tot 2300 beschikbaar is om al je vragen te stellen en in het weekend van 1200 tot 2300. Mocht je ergens dus nog niet uit komen dan is er bij Pepper altijd iemand die jou kan helpen.

Pepper  is vernieuwend op gebied van tips hoe je succesvoller kunt daten. Zij geeft inhoudelijk tips voor zowel mannen als vrouwen. Tips over mode, do’s and do’ts en ettiquete bij dating zijn een leuke toevoeging aan de datingsite. Pepper verstrekt hier leuke feitjes en tips om een leuke man of vrouw (lees: droompartner) aan de haak te slaan.

Bekijk de nieuwste commercial van Pepper hier:

Gratis aanmelden

Inschrijven en inloggen op Pepper

Een account aanmaken en jezelf inschrijven is erg gemakkelijk bij Pepper. Om je in te schrijven vul je je naam en emailadres in, geeft aan waar je naar op zoekt bent en wat je geslacht is. Hierna ontvang je een email met een activatielink. Zodra je hierop klikt is je account geactiveerd. Na activatie kun je aan de slag met het opmaken van je profiel. Bij Pepper word je tevens gematcht op basis van je persoonlijk, via een persoonlijkheidstest. Deze test laat jou op een erg simpele manier je profiel invullen en hierdoor kunnen andere gebruikers van Pepper in een oogopslag zien met wie ze te maken hebben en waar jouw interesses liggen. Het invullen van de persoonlijkheidstest kost je ongeveer 15 minuten en helpt je enorm bij je zoektocht naar een leuke date. Vervolgens kun je nog in het kort invullen wie je bent, je leeftijd, beroep en naar wat voor iemand je op zoek bent. We geven je altijd het advies dit zo eerlijk mogelijk in te vullen. Hoe beter je je profiel invult, des te beter zullen de partnervoorstellen zijn die je ontvangt van Pepper. Zo wordt online daten een stuk makkelijk gemaakt en als iedereen dit doet help je elkaar ook enorm bij het vinden van een leuke date.

Pepper werkt met profielen op basis van foto’s. Dit is een van de dingen die Pepper onderscheidt van andere datingsites. Het is dus niet nodig een uitgebreid stuk over jezelf te schrijven. Je plaatst een foto van jezelf en 5 foto’s van je hobby’s en interesses. Deze foto’s worden op je profiel weergeven, zo kan iemand die jouw profiel bekijkt meteen zien of je een goede match bent. Zodra je een foto van jezelf hebt geplaatst en vijf foto’s van je interesses hebt geplaatst, kun je zelf zoeken naar profielen van andere singles. Je ontvangt dan ook een aantal matches. Het bekijken van profielen, zoeken, liken en versturen van berichten gaat zeer eenvoudig en de datingsite werkt foutloos en snel. Dit maakt Pepper tot een fijne datingsite en geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

Kosten op Pepper

Een account aanmaken, je profielen invullen en rondkijken op Pepper is helemaal gratis. Je kunt met een gratis lidmaatschap echter niet alle functionaliteiten op Pepper gebruiken. Om bijvoorbeeld berichtjes te kunnen versturen via Pepper moet je een full membership afsluiten. Wat wel zo handig is, indien je een date wil. Dit is een betaald abonnement. Betaling verloopt via veilige methoden zoals iDeal of credit card. De kosten van een full membership zijn als volgt:

  • €8,50 per maand bij 12 maanden
  • €9,95 per maand bij 6 maanden
  • €15,00 per maand bij 3 maanden
  • €25,00 per maand bij 1 maand

Let op: Pepper werkt met automatische verlengbare abonnementen, indien jij je abonnement niet opzegt wordt dat automatisch verlengt met een periodevan 1 maand. Wanneer je via de mobiele dating app van pepper een abonnement afsluit wordt niet niet automatisch verlengd.

Pepper dating app

Om jouw altijd de mogelijkheid te geven om in contact te blijven met je leuke matches heeft Pepper een mobiele dating app ontwikkeld speciaal voor smartphone en tablet. De app is gratis te downloaden op iOS en Android. Voordat je hier gebruik van kan maken zul je wel op Pepper.nl een profiel aangemaakt moeten hebben. Met de app kun je eenvoudig berichtjes versturen en ontvangen, maar ook opzoek gaan naar een leuke nieuwe match of je eigen profiel aanpassen. Bovendien is het mogelijk om een foto- en videocollage maken van je selfies, interesses en hobby’s. Ook kun je swypen door profielen van andere singles! Je krijgt ook push notificaties op het moment dat je een bericht ontvangt, een nieuwe fan hebt of wanneer er een nieuwe match voor je klaar staat. Met de app kun je ook foto’s uploaden, andere profielen bekijken en uiteraard berichten versturen.

Nieuws en kortingen Pepper

Pepper.nl heeft regelmatig kortingsacties en aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een full memberhip voor 3 dagen gratis of een tijdelijke verdubbeling van alle abonnementen. Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Pepper

Als je klaar bent met daten, een leuke man of vrouw hebt gevonden of er een andere reden is waarom jij Pepper niet meer nodig hebt, dan kun je je account verwijderen. Het uitschrijven van Pepper gaat erg eenvoudig. Daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Bij je instellingen kun je eenvoudig je account verwijderen. Je doet dit door het invoeren van je wachtwoord en klik op bevestigen. Verder zijn en geen handelingen vereist. Let op: Na verwijdering van je profiel zijn eerdere matches, berichten en andere persoonlijke instellingen niet meer terug te halen. Je profiel wordt definitief verwijderd. Nog openstaande abonnementsdagen worden niet terugbetaald. 

Gratis aanmelden

 

datingsites advertenties review

82 Reviews »

Schrijf een review »