Qupid

Britt Meijer 24 juni 2016 24
Qupid
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Qupid is een datingsite voor mannen en vrouwen die serieuze opzoek zijn naar een relatie of spannende afspraken. De datingsite is met 180.000 leden de grootste datingsite in zijn soort. Qupid richt zicht op hetero mannen en vrouwen die spanning zoeken, in contact of avontuur. Aanmelden bij de datingsite is geheel gratis! Dus is lijkt deze datingsite jouw wat? Meld je dan snel aan!
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Qupid

Qupid is de grooste datingsite in haar categorie. Betrouwbaarheid staat dus hoog in het vaandel voor haar. Helaas is het voor datingsites, welke ook richten op spannende afspraken. Niet geheel gebruikelijk om te beschikken over keurmerken, zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkel waarborg. Laat dit de pret niet drukken. De datingsite is een betrouwbare site, welke beschikt over duidelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Alle gegevens die je verstuurd via Qupid worden verstuurd via een beveiligde verbinding en beveiligd opgeslagen op haar servers. Zo komen jouw persoonlijke gegevens niet toe aan hackers of andere die er misbruik van kunnen maken.

Daarnaast houdt de datingsite zich aan de wet bescherming persoonsgegevens en kan zij jouw persoonlijke gegevens niet zomaar doorspelen naar derde. Zij kan deze alleen gebruiker voor de datingsite. Een fijne gedachte dus. Betalingen vinden ook plaats via een betrouwbare betaalprovider en een veilige en versleutelde verbindingen. Je bankgegevens zijn dus veilig! Daarnaast controleert Qupid alle nieuwe aanmeldingen persoonlijk. Je bent dus er van gegarandeerd dat alle dames en heren echt zijn en je niet te maken hebt met valse advertenties.

onbeperkt-daten

Inschrijven Qupid

Via de homepage van Qupid kun je je eenvoudig inschrijven voor de datingsite. Je vult een gebruikersnaam in, waar je naar opzoek bent, je emailadres en een wachtwoord. Vervolgens dien je je aanmelding te bevestigen via de link in je email. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct aan de slag met daten!

Gratis aanmelden

Gebruik Qupid

Zodra je ingeschreven bent kun je zonder verdere handeling aan de slag met daten bij Qupid. Wil je echter reacties op je berichtjes of je profiel dan is het natuurlijk verstandig om je profiel wat verder in te vullen. Zoals dat bij iedere datingsite is. Onder het tabje persoonsgegevens kun je wat eenvoudige informatie over jezelf invullen over je uiterlijk en je leefstijl. Daarnaast kun je ook een fotocollectie aanleggen. Foto’s zeggen meer dan woorden dus het is altijd verstandig om een foto te uploaden. Ben uiteraard wel voorzichtig met wat je deelt, nu dit een datingsite is voor erotische avontuurtjes. Verder heeft de datingsite weinig bijzonder functies. Wel heeft zij een eenvoudige zoekfunctie waarmee je snel kan zoeken en een erg uitgebreide zoekfunctie. Zodat je precies jouw type kan vinden!

onbeperkt-daten

Kosten Qupid

Aanmelden en het bekijken van profielen bij Qupid is geheel gratis. Wil je echter in contact komen en berichtjes naar andere gebruikers sturen dan dien je credits aan te schaffen. Ieder berichtje kost 1 credit. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,00
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €42,50
 • 100 credits €80,00
 • 275 credits €200,00

Betalingen kunnen gemaakt worden via iDeal, mr Cash of Paysafecard.

Gratis aanmelden

Mobiele Applicatie

Qupid heeft geen mobiele applicatie en is ook niet voornemens een mobiele applicatie te ontwikkelen. De website schaalt echter uitstekend naar je mobiele scherm en is zo overal te gebruiken. Helaas ontvang je dan geen pushmeldingen dat je een berichtje ontvangen hebt. Hiervoor krijg je echter een emailnotificatie.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Qupid acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Uitschrijven bij Qupid is binnen een minuut gedaan. Hiervoor dien je in te loggen bij Qupid en op het tabje mijn profiel te klikken. Vervolgens scroll je naar onderen en druk je op de knop ‘verwijder mijn profiel’. Je profiel is dan direct verwijderd van de datingsite.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

24 Reviews »

 1. Maikel 20 november 2018 op 20:43 -

  Ik heb hier gekozen voor liefde, maar je merkt al snel dat er erotiek bij komt kijken. Ik ben wel in voor wat intiem contact, misschien komt het tot een sexdate??

  Anyway, ik heb er wel 1 gepland staan, eind van het jaar… misschien gaat die door misschien ook niet.

  Het werkt wel, dus daar ben ik blij mee.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Estelle 12 november 2018 op 19:26 -

  Iets pikanter als normaal, maar kan er zeker mee door. Heb dit ervaren als een leuke en spannende datingsite, niet alles draait gelijk om erotiek, grotendeels wel, maar voor mij was dit net beschaafd zeg maar.

  Aanradertje

  Estelle

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Freek 8 november 2018 op 23:29 -

  Hallo peepz, kost even wat ttijd maar dan heb je ook wacht. Genoeg mensen die je erotisch vermaken zo heb ik ervaren.

  TOp man, ga zo door zou ik zeggen, dat alles met 25 credits.. 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Hendrik 6 november 2018 op 21:21 -

  Hallo allemaal,

  als je op zoek bent naar meer dan daten zit je hier gebakken..

  man man, heel nice! Ervaring rijker en een positieve ervaring om eerlijk te zijn. ik heb een paar credits gekocht en ik had meteen ‘raak’.

  Pikante nacht!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Piet 21 oktober 2018 op 22:56 -

  Hallo ik zit hier 24 maanden op deze site heel veel geld uit gegeven chat met een vrouw die wel wil maar telkens aangeeft dat ik geduld moet hebben nou dat is nu echt teneinde gekomen ook het geloof in deze site in eerlijkheid ben ik echt verloren heb echt het idee aan het lijntje word gehouden het heeft mij alleen door een moeilijke periode geholpen maar dat is ook alles heel jammer.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. frans 19 juni 2018 op 17:55 -

  ik heeft het sterk vermoeden dat deze niet in de hak zijn soms denk dat er.twee drie personen erachter zitten.ik zit met de zelfde vrouw .en soms denk ik het is zij niet. ik wacht tot 8 juli af dan ga ik er af van deze . deze bedrijf heeft een paar site . van de zelfde vrouw zitten ze op alle site .ik heeft het zelf onder vonden ,daarom kijk uit ,het is niet zuivere koek

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Karl 19 april 2018 op 14:20 -

  Deze site klopt niet, vrouwen werken mee met het berdijf of de mensen die achter deze site zitten maken nep profielen. Op andere wijze communiceren dan via deze site kan nooit. Tuurlijk, elk bericht dat via deze site verstuurd wordt, kost geld en je moet zo lang mogelijk aan het lijntje worden gehouden zodat zij geld verdienen. Wel krijg je van de vrouwen altijd meteen antwoord, er zit nooit langer dan een paar minuten tussen. wat verdacht is. Het lijkt erop dat een paar mensen op kantoor antwoord geven via aangemaakte nep profielen. Zelfs merkte ik dat het soort profielen dat mij benaderde, leek in te spelen op eerdere contacten en dingen die ik geschreven had. Mijn gevoel was al na een paar berichten naar een paar profielen vetsruurd te hebben, vreemd en mijn gevoel klopt bijna altijd feilloos. Dit is een 100% SCAM.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Anja 2 februari 2018 op 00:36 -

  Ik had eerst berichtjes terug gestuurd via een telefoon nummer, wat 1.30 kosten + gebruikelijke kosten. Daarna had ik credits gekocht. Ik kreeg berichten van mannen die rond de 24 tot 43 waren. Ik had hier een raar gevoel over, meestal klopt mijn gevoel.Als ik vroeg op een andere manier te communiceren, kon dat niet.Ik kreeg sterk het idee dat deze mannen voor dit bedrijf werkte. Heb 2 mensen misschien wel TE direct op aan gesproken.Ze schrijven dingen die je misschien wilt horen. Vind dit erg slecht, bedrog, zo ga je niet mensen om.
  Ben er nu zelf wel achter gekomen dat dit soort sites het ook niet zijn. Dus mensen advies NIET DOEN.
  Er komt vanzelf wel iemand op je pad.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. menno 30 juli 2017 op 16:13 -

  De hele site is fake! Staan bijna alleen mooie vrouwen op en ze babbelen er lustig in een populair taaltje op los. Kost gelukkig niet veel…
  GEEN GEBRUIK VAN MAKEN DUS.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. guus 5 januari 2017 op 17:54 -

  ben bijna twee maanden lid geweest en heb het echt geprobeerd. veel geïnvesteerd maar telkens als puntje bij paaltje komt hetzelfde… uiteindelijk nooit een date ondanks alle toezeggingen. Ook denk ik dat er soms ander personen de mails beantwoorden. Soms is het niveau van de nederlandse taal prima en het volgende bericht slaat weer helemaal nergens op ok niet kwataal.

  Conclusie… een grote dievenbende

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »