Qupid

Britt Meijer 24 juni 2016 25
Qupid
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Qupid is een datingsite voor mannen en vrouwen die serieuze opzoek zijn naar een relatie of spannende afspraken. De datingsite is met 180.000 leden de grootste datingsite in zijn soort. Qupid richt zicht op hetero mannen en vrouwen die spanning zoeken, in contact of avontuur. Aanmelden bij de datingsite is geheel gratis! Dus is lijkt deze datingsite jouw wat? Meld je dan snel aan!
Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Qupid

Qupid is de grooste datingsite in haar categorie. Betrouwbaarheid staat dus hoog in het vaandel voor haar. Helaas is het voor datingsites, welke ook richten op spannende afspraken. Niet geheel gebruikelijk om te beschikken over keurmerken, zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkel waarborg. Laat dit de pret niet drukken. De datingsite is een betrouwbare site, welke beschikt over duidelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Alle gegevens die je verstuurd via Qupid worden verstuurd via een beveiligde verbinding en beveiligd opgeslagen op haar servers. Zo komen jouw persoonlijke gegevens niet toe aan hackers of andere die er misbruik van kunnen maken.

Daarnaast houdt de datingsite zich aan de wet bescherming persoonsgegevens en kan zij jouw persoonlijke gegevens niet zomaar doorspelen naar derde. Zij kan deze alleen gebruiker voor de datingsite. Een fijne gedachte dus. Betalingen vinden ook plaats via een betrouwbare betaalprovider en een veilige en versleutelde verbindingen. Je bankgegevens zijn dus veilig! Daarnaast controleert Qupid alle nieuwe aanmeldingen persoonlijk. Je bent dus er van gegarandeerd dat alle dames en heren echt zijn en je niet te maken hebt met valse advertenties.

onbeperkt-daten

Inschrijven Qupid

Via de homepage van Qupid kun je je eenvoudig inschrijven voor de datingsite. Je vult een gebruikersnaam in, waar je naar opzoek bent, je emailadres en een wachtwoord. Vervolgens dien je je aanmelding te bevestigen via de link in je email. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct aan de slag met daten!

Gratis aanmelden

Gebruik Qupid

Zodra je ingeschreven bent kun je zonder verdere handeling aan de slag met daten bij Qupid. Wil je echter reacties op je berichtjes of je profiel dan is het natuurlijk verstandig om je profiel wat verder in te vullen. Zoals dat bij iedere datingsite is. Onder het tabje persoonsgegevens kun je wat eenvoudige informatie over jezelf invullen over je uiterlijk en je leefstijl. Daarnaast kun je ook een fotocollectie aanleggen. Foto’s zeggen meer dan woorden dus het is altijd verstandig om een foto te uploaden. Ben uiteraard wel voorzichtig met wat je deelt, nu dit een datingsite is voor erotische avontuurtjes. Verder heeft de datingsite weinig bijzonder functies. Wel heeft zij een eenvoudige zoekfunctie waarmee je snel kan zoeken en een erg uitgebreide zoekfunctie. Zodat je precies jouw type kan vinden!

onbeperkt-daten

Kosten Qupid

Aanmelden en het bekijken van profielen bij Qupid is geheel gratis. Wil je echter in contact komen en berichtjes naar andere gebruikers sturen dan dien je credits aan te schaffen. Ieder berichtje kost 1 credit. De kosten voor de credits zijn als volgt:

 • 10 credits €10,00
 • 25 credits €22,50
 • 50 credits €42,50
 • 100 credits €80,00
 • 275 credits €200,00

Betalingen kunnen gemaakt worden via iDeal, mr Cash of Paysafecard.

Gratis aanmelden

Mobiele Applicatie

Qupid heeft geen mobiele applicatie en is ook niet voornemens een mobiele applicatie te ontwikkelen. De website schaalt echter uitstekend naar je mobiele scherm en is zo overal te gebruiken. Helaas ontvang je dan geen pushmeldingen dat je een berichtje ontvangen hebt. Hiervoor krijg je echter een emailnotificatie.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Qupid acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Uitschrijven bij Qupid is binnen een minuut gedaan. Hiervoor dien je in te loggen bij Qupid en op het tabje mijn profiel te klikken. Vervolgens scroll je naar onderen en druk je op de knop ‘verwijder mijn profiel’. Je profiel is dan direct verwijderd van de datingsite.

Gratis aanmelden

onbeperkt-daten

datingsites advertenties review

25 Reviews »

 1. guus 5 januari 2017 op 17:54 -

  ben bijna twee maanden lid geweest en heb het echt geprobeerd. veel geïnvesteerd maar telkens als puntje bij paaltje komt hetzelfde… uiteindelijk nooit een date ondanks alle toezeggingen. Ook denk ik dat er soms ander personen de mails beantwoorden. Soms is het niveau van de nederlandse taal prima en het volgende bericht slaat weer helemaal nergens op ok niet kwataal.

  Conclusie… een grote dievenbende

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Edwin 22 september 2016 op 19:45 -

  Ik ben een maand lid geweest maar ik vertrouwde het niet . Ik had echt wel leuke contacten maar als je een datum gepland had dan zijde ze dat ze iets anders hadden
  ik ben aan het kijken geweest en via via ben ik dus er achter gekomen dat het nep-profielen zijn . maar deze site had ook een voordeel de vrouwen reageren altijd als je ze een bericht verstuurd

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Nadine 12 augustus 2016 op 12:11 -

  Als opzoek bent naar een spannende datingsite maar niet meteen alleen naar sites wil waar ze alleen maar sex verkopen dan is dit goed!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Sander 5 augustus 2016 op 16:03 -

  Het heeft me even wat tijd gekost om alles uit te vogelen en er achter te komen hoe ik hier het beste te werk kan gaan. uiteindelijk is het gelukt en ben ik best te vreden. Er zitten niet heel veel mensen die hier daten maar genoeg om je mee te vermaken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Theo 1 juli 2016 op 17:38 -

  Ik ben erg blij dat ik me ingeschreven heb bij Qupid. Betalen per berichtje is fijn. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »