Relatie.nl

Britt Meijer 18 september 2015 6
Relatie.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Relatie.nl is in 2011 opgezet door de voormalige eigenaar van Relatieplanet en richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op deze datingsite kun je gemakkelijk profielen bekijken, chatten en op zoek gaan naar nieuwe matches. Daarbij is Relatie.nl één van de goedkoopste datingsites van Nederland. Advertenties zetten is namelijk gratis en je betaalt alleen tijdens contactmomenten met andere leden.

Gratis aanmelden

Relatie.nl Betrouwbaarheid

Relatie.nl heeft een Comodo Secure certificaat. Dit betekent dat de gegevens via een beveiligde SSL verbinding worden verstuurd en opgeslagen. Hiermee krijgen internet criminelen geen kans om jouw gegevens te onderscheppen en zodoende te misbruiken. Verder heeft de datingsite geen datingsite keurmerk en ook geen lidmaatschap op thuiswinkel waarborg. Wel zegt Relatie.nl er veel aan te doen om haar leden een veilig platform te bieden. De datingsite geeft haar leden meerdere tips over veilig online daten en is goed bereikbaar voor eventuele vragen of klachten.

Relatie.nl richt zich op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of date. Hierbij wil de datingsite haar leden een veilige omgeving bieden. Daarom worden je persoonlijke gegevens, zoals je e-mailadres of telefoonnummer nooit getoond aan andere leden of niet-leden van de datingsite. Daarbij controleert de datingsite alle profielen op inhoud, en hierbij worden profielen die fake zijn of er verdacht uitzien, direct verwijderd. Ook oproepen tot seks of andere misdragingen zijn verboden. Je kunt leden die zich niet aan de gedragscode houden ook blokkeren of aangeven bij de redactie. De klantenservice is per mail bereikbaar en reageert binnen 24 uur.

Wanneer je door de profielen op relatie.nl heen scrolt kom je dan ook veel serieus uitziende profielen tegen, met foto’s en persoonlijke informatie. Maar wanneer je geen betaald lidmaatschap hebt, is het wel zo dat je van veel betalende leden geen foto kunt zien. Als betaald lid kun je er namelijk voor kiezen om je foto alleen te tonen aan andere betalende leden.

Inschrijven en inloggen Relatie.nl

Inschrijven bij Relatie.nl gaat snel en is gratis. Je hoeft alleen je gewenste gebruikersnaam, of je man of vrouw bent en of je naar een man of vrouw op zoek bent, de leeftijdscategorie waarin je een partner zoekt, je geboortedatum en je e-mailadres in te vullen. Je e-mailadres zal niet zichtbaar worden op je profiel. Vervolgens vul je het land waarin je woont en je postcode in en kies je een wachtwoord. Hierna is je profiel aangemaakt, maar je kan nog niet direct aan de slag. Je dient in de toegezonden e-mail op de bevestigingslink te klikken om je account te bevestigen en je dient meer informatie in te vullen om aan te slag te kunnen gaan op de datingsite. De extra persoonlijke gegevens die je dient in te vullen om echt aan de slag te kunnen gaan op de datingsite zijn onder andere je afkomst, geloofsovertuiging, opleidingsniveau, uiterlijke kenmerken en of je kinderen hebt. Ook krijg je de mogelijkheid om een foto te plaatsen en een omschrijving van jezelf te geven.

Vervolgens krijg je de optie om meer informatie te geven over je vrijetijdsbesteding, huisdieren, sporten, favoriete muziek en meer. Het invullen van deze informatie is echter niet verplicht. Je kunt alle ingevulde informatie later nog aanpassen.

Gratis aanmelden

Kosten Relatie.nl

Als gratis lid van Relatie.nl kun je al van veel functies gebruik maken. Zo kun je profielen van andere leden bekijken, gratis advertenties zetten, berichten ontvangen en interesse tonen in andere leden. Om de extra functies te ontgrendelen dien je met zogenoemde credits te betalen. Credits moet je aanschaffen en dat is mogelijk in verschillende pakketten. De mogelijkheden zijn als volgt: 

Aantal Hoeveelheid Prijs Prijs per bericht
10 10 credits € 10,00 € 1,00 per bericht
25 25 credits € 22,50 € 0,90 per bericht
50 50 credits € 40,00 € 0,80 per bericht
100 100 credits € 75,00 € 0,75 per bericht
300 300 credits € 200,00 € 0,66 per bericht

Betaling geschied binnen de beveiligde betaalomgeving middels iDEAL, VISA/Mastercard of Mr. cash bancontact.

Relatie.nl App

Relatie.nl heeft ten tijde van deze review geen mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik. Je kunt dus gewoon gebruik maken van vrijwel alle functionaliteiten van de site op je mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Relatie.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Relatie.nl

Via mijn account > mijn lidmaatschap kun je gemakkelijk je account verwijderen. Klik op de knop ‘nu verwijderen’. Je krijgt dan de vraag waarom je het account wilt verwijderen en vervolgens worden je account en alle bijbehorende gegevens worden definitief van de datingsite verwijderd. Je ontvangt hiervan verder geen bevestigingsmail meer, maar als je opnieuw probeert in te loggen zal je zien dat dit niet meer werkt en dat je account dus definitief verwijderd is.

Om je account niet definitief te verwijderen, maar even onzichtbaar te worden voor andere leden, kun je je account ook deactiveren. Na het deactiveren kan je profiel niet meer gevonden worden en kun je zelf alleen nog contact hebben met leden, met wie je al wederzijds contact had. Wanneer je besluit weer actief te worden op de datingsite kun je jouw profiel vervolgens weer activeren.

Het deactiveren van je account doe je via mijn account> mijn lidmaatschap> nu deactiveren. Let op: Wanneer jij je profiel definitief verwijderd, vervallen direct nog openstaande credits. Deze nog openstaande credits worden niet terugbetaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. FRans 11 juni 2016 op 12:29 -

  Leuke datingsite en vooral fijn dat er geen abonnement aan vast zit. Geen zin om iedere maand vast bedrag te betalen terwijl ik er misschien wel niks mee doe. Voor mij is relatie.nl echt een goede datingsite.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ferdi 19 januari 2016 op 15:52 -

  Fijn dat je betaalt per berichtje. Hoef je niet meteen een duur pakket te kopen en kun je lekker uitzoeken met wie je een gesprek aan bind.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Slecht 31 oktober 2015 op 19:58 -

  Slechtste datingsite die ik ooit heb gezien. Mensen trap er niet in. Ga er helemaal niet voor betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Karremans 10 juni 2015 op 13:48 -

  Inderdaad. Lijkt meer op een spam site dit. Je betaalt er ook nog voor. Laat je niet voor de gek houden mensen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Owen 8 juni 2015 op 07:57 -

  Binnen 12 uur na inschrijving dozen vol met reacties van vrouwen. Veel sexueel getint… hoe serieus relatie.nl is?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Geraldine De Mos 31 maart 2015 op 07:29 -

  Hoi, samen met een single vriendin heb ik me opgegeven. Het idee was ook om te dubbeldaten, maar ik kreeg veel meer contact dan mijn vriendin. Het is niet eerlijk verdeeld denk ik. Maar de dates die ze had waren wel goed. WE zijn nu allebei voorzien 😉 toch alles goedgekomen. Groetjes Geralidine xx

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Geert Vos 10 maart 2015 op 10:01 -

  Niet opzoek naar een leuk gesprek of wat eenmalig, maar een relatie. Daarom ben ik bij relatie.nl terecht gekomen. De website werkt naar mijn mening voor gratis leden niet. Veel foto’s worden niet getoond en de belangrijkste functies zijn niet beschikbaar. Deze optie was dus niet echt bruikbaar. Ik heb dus maar een abonnement genomen. Het kost je wel wat maar dan kun je de website in ieder geval goed gebruiken. Via deze website ben ik in contact gekomen met een erg leuke dame en ik spreek deze nog steeds regelmatig en hoop dat het echt een serieuze relatie gaat worden… omdat de gratis functie niet werkt krijgt de website van mij 4 sterren.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »