Secretflirt

Britt Meijer 14 augustus 2015 24
Secretflirt
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Op deze datingsite kun je in contact komen met mannen en vrouwen van een gemiddelde leeftijd tussen 28 en 65 jaar voor mannen, en ca 24 tot 60 jaar voor vrouwen. Op Secretflirt zijn voornameijk mensen actief die met een midden in het leven staan en die sociale verrijking zoeken in de vorm van flirten. Andere leden willen even ontsnappen aan de alledaagse routine of sleur. Op Secret Flirt is de verhouding mannen versus vrouwen 3.5 op 1. Op Secret Flirt tref je zowel singles als leden die in een relatie zitten (open of gesloten, getrouwd, samenwonend, LAT relatie). Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Secretflirt

Privacy en transparantie staan hoog in het vaandel op secretflirt. Dat is goed te zien wanneer je het privacy statement en de teksten op de datingsite leest. Echter is de datingsite niet aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Echter heeft het wel een keurkmerk voor veilig website. Op Secertflirt heerst een actief beleid tegen nep-leden. Er wordt op gecontorleerd en ook leden van secret flirt helpen met het signaleren van fake leden. Betaling geschied in een beveiligde omgeving. We raden echter niet aan om contant te betalen, dat is namelijk ook een mogelijkheid. De veiligste methoden zijn iDeal en Paypal.

Inschrijven op Secretflirt

Om daadwerkelijk van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken en in contact te kunnen komen met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken op secretflirt. Inschrijven gaat via de homepagina. Er worden veel verplichte vragen gesteld over je persoonlijke situatie, je uiterlijk en naar wat voor soort relatie je op zoek bent. Doordat alle veragen verplicht zijn, neemt een profiel aanmaken enige tijd in beslag. Echter bestaan op de datingsite wel allemaal complete profielen. Dat krijg je ervoor terug. Na het aanmaken van je profiel krijg je automatisch de status gratis member. Je kunt dan van veel (maar niet alle) functionaliteiten die de datingsite biedt, gebruik maken. Wil je meer dan moet je hiervoor betalen.

Gratis aanmelden

Kosten Secretflirt

Een gratis membership is bedoeld om je kennis te laten maken met Secret Flirt en de members. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten geheel gratis.

Met een gratis lidmaatschap (voor mannen dus) kun je de volgende functionaliteiten gebruiken:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zoeken in het memberbestand
 • Profielen compleet kunnen bekijken
 • Zelfgeschreven berichten versturen (tot 6 per dag)
 • Controleren in je outbox of je berichten gelezen zijn
 • Selecties maken van profielen en opslaan in je selectielijst
 • Tot 5 foto’s (als dan niet naar naar wens afgeschermd) plaatsen
 • Overzichten (laatste 100) profielbezoekers, fotoverzoeken, en meer
 • Quick response berichten

Wil je meer? Dan is het verstandig om Topmember te worden. Je kunt dan naast de functionaliteiten van je gratis lidmaatschap ook de volgende toepassingen gebruiken:

 • 1:1 Chat op desktop en mobile devices
 • Chatverzoeken
 • Onbeperkt mailverkeer
 • Onbeperkt inzage in historisch mailverkeer
 • Externe contact gegevens vanaf het 2e bericht uitwisselen

De kosten om Topmember (voor mannen) te worden zijn als volgt:

1 maand 36,25 euro
3 maanden 23,18 euro per maand (in een transactie 69,55)
6 maanden 16,60 euro per maand (in een transactie 99,65)
1 jaar 13,25 euro per maand (in een transactie 158,95)

Betaling is mogelijk via veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard, mr Cash en Paypal. Het is ook mogelijk om contant te betalen, maar dit raden we niet aan omdat het een stuk minder veilig is.

Secretflirt app

Op moment van schrijven heeft Secret Flirt geen mobiele app beschikbaar. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Via mobiel word je automatisch doorverwezen naar de mobiele versie van de datingsite via je smartphone / tablet browser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Secretflirt kortingsacties voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Secretflirt

Wanneer je bent voorzien of wanneer je (tijdelijk) geen gebruik meer wilt maken van de dating site zijn er verschillende mogelijkheden om je account stop te zetten. Je kunt je profiel pauzeren bijvoorbeeld omdat je in contact bent, op vakantie gaat of om een andere reden, ga dan naar “Mijn instellingen” en klik daar de pauzestand aan. Je profiel is dan niet zichtbaar voor andere members en zo kun je geen reacties meer krijgen van nieuwe members.

Echter als jij je profiel definitief niet meer wil gebruiken raden we je aan om je profiel te verwijderen. Daarvoor moet je ingelogd zijn en vervolgens klikken op “Profiel” en daarna rechts voor menu optie “Mijn instellingen”. Klik onder aan de pagina op “Verwijder mijn profiel”.  Je account wordt pas 7 dagen later verwijderd. Je hebt dus nog tijd om je te bedenken. Na verwijdering zijn naast je profiel ook je foto’s, berichten, selectielijsten en alle andere informatie definitief niet meer berschikbaar.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

24 Reviews »

 1. Richard 5 januari 2018 op 19:59 -

  Ik zal als man hier NIET lid worden, inderdaad zonde van het geld.
  De meeste vrouwelijke profielen staan op pauze en geen enkele vrouw is de moeite waard. Het zijn allemaal stelletje veeleisende arrogante dames die respectloos zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. DB 4 januari 2018 op 21:54 -

  Wat een tegenvaller! Bijna elke zijn dezelfde dames online, maar totaal geen reacties. En nee, ik ben niet iemand die telkens eenzelfde bericht stuurt naar iedereen. Er zijn nauwelijks foto’s en het aantal nieuwe aanmeldingen per dag klopt echt niet.

  Zonde van het geld!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Heerlijkhelder 16 november 2017 op 09:54 -

  Even aanvulling op mijn eerdere berichtje: SF gaat mijn lidmaatschapsgeld nu toch terugbetalen. Klasse.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Heerlijkhelder 15 november 2017 op 13:20 -

  Op zich zitten er wel echte leden op. Maar de mensen erachter zijn niet anders dan zoals bij alle andere datingsites. Niet klantvriendelijk en bot. Alles is er ingericht op zoveel mogelijk geld verdienen, je kan als man niks zonder betaald abonnement, doordat vrouwen niet hoeven te betalen staan er enorme hoeveelheden slapende profielen op. Toen Secretflirt mijn abonnement na verlenging ervan ineens verwijderd had, wilde ik mijn geld graag terug. Dit wilden ze niet, ik kon mijn abonnement wel weer terugkrijgen zeiden ze. Daarna nogmaals gevraagd of ze mijn geld terug wilden geven, daar hebben ze nooit meer op gereageerd. Geld weg.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. peter 3 mei 2017 op 22:41 -

  Ik ben jaren lid geweest van sf en Sl en conclusie is dat er veel fake profielen opstaan om mannen aan te trekken
  Hoe verklaar je dat er weinig dames bij komen en alleen dezelfde dames erop ziet

  Dit is een aftreksel van de 0900 nummers

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Feline 16 april 2017 op 00:38 -

  Ik vind het een goede website en kan uit eigen ervaring zeggen dat ik daadwerkelijk drie dates heb gehad via SF. De mobiele applicatie kan beter, maar ik zit er al een tijd niet op. Kosten voor mannen vind ik wel wat hoog en als vrouw hoef je dus niet te betalen, waardoor ik me ga voelen als lokaas voor de eigenaar om te cashen. En ik vraag me wel af hoe de data van gebruikers is beveiligd tegen datalekken. Ik heb niet het idee dat er nep profielen op staan, hoog uit mannen die desperate zijn en het jarenlang blijven proberen. Happn is wel een concurrent.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Roelof 28 januari 2017 op 21:18 -

  Ik meende dat discriminatie naar ras, geloof en ook sexe ongeoorloofd is in Nederland. Klaarblijkelijk mag dat bij SF wel door mannen veel geld te laten betalen en vrouwen gratis topmember te maken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. SF.dating webmaster SecretFlirt 1 november 2016 op 17:17 -

  Die “review” van “Peter”komt van een opvallend valse man die even opvallend enorm zijn best om SF onderuit te halen. Hij beweert dat de profielen met engelstalige kopregels van een “SF tekstschrijver” afkomen. Deze “Peter” zegt zijn brood te verdienen in “taal” en schrijven. Nou volgens ons verdient hij zijn ‘boord’ met oplichten en valsspelen.

  Deze “Peter” zegt in staat te zijn om Engelstalige kopregels te linken en te herkennen dat de teksten van hetzelfde toetsenbord komen. Hoe verzin je dit! De kopregels waar hij over rept zijn veelgebruikte oneliners die door heel veel mensen in Nederland en daarbuiten gewoon worden gebruikt in de dagelijkse schrijf en spreek taal. Op andere datingsites kom je ze gewoon ook tegen En deze “Peter” herkent dat het van één toetsenbord komt? Get a life! Ja inderdaad. “Get a life” Da’s ook zo’n oneliner. En zoals iedereen weet; oneliners zijn gemeengoed in het taal en tekst gebruik. Deze “Peter” zegt zijn brood te verdienen in “tekst” en taal? En engelstalige oneliners schrijft hij in creatieve zin toe aan een “SF tekstschrijvertje”?

  Hopelijk is deze “peter” niet werkzaam bij een andere datingsite (of nog erger is hij er eigenaar van ) want daar komt niet veel goeds van. Deze ‘Peter’ beweerd dat Engelse kopregels op SF later weer ineens zouden zijn weggehaald. Klopt echt helemaal niets van.

  Het is nu ruim 10 weken later dan de valse review van “peter” en we zien de slogans waar hij het over gewoon op SF staan. En die profielen zijn ook actief. Misschien zij het weer wat anderen. Want dat gebeurt nu eenmaal, sommige members blijven lange, anderen weer korter en er komen weer nieuwe members bij. En members gebruiken soms dan ook weer kopregels die ze al eens ergens hebben opgepikt. Dat zou je zelf misschien ook doen. Kan dus zomaar ook zijn dat er weer wat andere Engelstalige oneliners op de site staan en dat veranderd weer per dag. `Wat is daar opvallend of verdacht aan? Niets natuurlijk. is dat reden een site verdacht te maken. Totaal géen reden. maar als het maar heel smerig en vals verpakt kan dat anders lijken. En daar is deze “Peter” dan ook op uit,

  Ook op een andere review-site (datingsitekiezen.nl) heeft deze “Peter” een identiek vals verhaal neergezet. Bovendien schreef hij er daar ook nog bij dat er een “goed Nederlandstalig” profiel op SF stond met de naam “Klaproosje” en toen hij contact kreeg ging de communicatie vervolgens in gebrekkig Nederlands (alsof het om een scammer zou gaan). Dit heeft “peter” dan ook weer ‘slim (doch zeer doortrapt en vals) verzonnen. Als dit werkelijk gebeurd zou zijn is dat verdacht en zal de site waar zo’n profiel staat wellicht niet erg betrouwbaar kunnen zijn.
  Nu de waarheid weer” Profiel Klaproosje” heeft op SF NOOIT bestaan. In de lijst met actuele en de inmiddels verwijderde profielnamen staat ook geen Klaproosje. Leuk ) doch zeer vals en doortrapt) verzonnen verhaal., maar evengoed totale onzin.

  Erg laf is het om vanuit een anoniem donker hoekje valse informatie over een site (of welk bedrijf ook) de wereld in te sturen. Dan ben je wel doortrapt, laf, gemeen en beslist geen prettig mens. Jammer dat internet zulke mensen de ruimte biedt om leugen te zaaien en vals informatie te verspreiden.

  Misschien nog een leuke anekdote die aangeeft wat er kan gebeuren als mensen valse informatie geven over een bedrijf. Zo erg is het met “Peter” wat betreft gedachtegoed ontloopt hij Marcel van Dam ( inde negatieve zin dan wel te verstaan niet veel).
  Marcel van Dam (wie kent hem niet) de ex PVDA politieker en presentator van alledrie TV programma’s) liet in een veelbekeken uitzending ontploffen limonade flessen ontploffen van het toen populaire merk “Exota”. De flessen zouden gevaarlijk zijn. De fabrikant ging failliet want supermarkten haalden de flessen uit de schappen. Er is 20 jaar een rechtszaak geweest> gebleken is dat de exploderende flessen van Exota door Marcel van Dam zijn bedacht. Heel er vals heeft Marcel ven Dam het Etiket super groot op TV in beeld gebracht en vervolgens laten zien aan hoe de flessen konden ontploffen. Miljoenen kijkers hebben het gezien. 100% opgezet en vals. Exota, de fabrikant met meer dan 100 medewerkers is er aan failliet gegaan. Waarom heeft Marcel van Dam dit gaan? Omdat hij op een nieuwjaarsborrel in Hilversum van de Exota directeur géén enkele cent sponsorgeld kreeg voor zijn TV programma. De Exota directeur had een hekel aan de PVDA en gunde Marcel geen cent sponsorgeld. Dat mag en je bent sponsorgeld niet verplicht. Tocht zinde Marcel niet bedacht een valse wraakactie. Marcel van Dam? Geen prettige man. Deze “peter” is daarbij nog te laf om zijn echte naam te vermelden en de dialoog met SF zelf aan te gaan.

  We maken mee dat members de voorwaarden schenden en misbruik willen maken van hun gratis en dus onbetaalde lidmaatschap. Zodra het systeem en onze medewerkers de schendingen betrappen (en dat gebeurt vrij snel) blokkeren we het profiel en krijgen ze een keurige mail met uitleg. Sommigen worden daar zo’ boos over dat ze wraak nemen. En zo ontstaan er soms hele valse reviews. En waar kun je beter een bedrijf zwart maken dan op reviewsites? Precies, er zijn geen beter locaties te bedenken.

  Nog iets om de argeloze lezer voor te waarschuwen. Je wilt graag informatie over een site vóór je ergens inschrijft. Goede zaak. Maar als je een overdreven valse negatieve review (zoals bijvoorbeeld van deze “peter”) leest met allerlei “slimme” valse overdreven informatie die met zogenaamd bewijs worden ‘onderbouwd’, wees dan op je hoede en negeer zo’n verhaal compleet. Je zit te wachten op eerlijke informatie en niet op laffe zwartmakerij die de waarheid fors geweld aandoen. daar heeft niemand wat aan. Wij niet en jij ook niet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. David 10 september 2016 op 10:45 -

  De site zelf is prima. Verder is 90% van de vrouwen of volslank of dik. Tevens geven ze niet de indruk echt vreemd te willen gaan. Leuke site, slecht aanbod. Vooral onder 30 valt tegen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Peter 9 augustus 2016 op 23:03 -

  Barry (en de anderen)… Geloof het of niet: net even op SF geweest (9-8-16, 23.00 uur. Bijna alle profielen met die malle Engelse kopregels die ik aangaf zijn…
  VERDWENEN! Ik zeg: V-E-R-D-W-E-N-E-N!!!
  En nu???
  Mijn waardering daalt met één ster. En dan ben ik mild….:-)

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »