Secretflirt

Britt Meijer 14 augustus 2015 29
Secretflirt
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Op deze datingsite kun je in contact komen met mannen en vrouwen van een gemiddelde leeftijd tussen 28 en 65 jaar voor mannen, en ca 24 tot 60 jaar voor vrouwen. Op Secretflirt zijn voornameijk mensen actief die met een midden in het leven staan en die sociale verrijking zoeken in de vorm van flirten. Andere leden willen even ontsnappen aan de alledaagse routine of sleur. Op Secret Flirt is de verhouding mannen versus vrouwen 3.5 op 1. Op Secret Flirt tref je zowel singles als leden die in een relatie zitten (open of gesloten, getrouwd, samenwonend, LAT relatie). Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Secretflirt

Privacy en transparantie staan hoog in het vaandel op secretflirt. Dat is goed te zien wanneer je het privacy statement en de teksten op de datingsite leest. Echter is de datingsite niet aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Echter heeft het wel een keurkmerk voor veilig website. Op Secertflirt heerst een actief beleid tegen nep-leden. Er wordt op gecontorleerd en ook leden van secret flirt helpen met het signaleren van fake leden. Betaling geschied in een beveiligde omgeving. We raden echter niet aan om contant te betalen, dat is namelijk ook een mogelijkheid. De veiligste methoden zijn iDeal en Paypal.

Inschrijven op Secretflirt

Om daadwerkelijk van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken en in contact te kunnen komen met andere leden is het nodig om een profiel aan te maken op secretflirt. Inschrijven gaat via de homepagina. Er worden veel verplichte vragen gesteld over je persoonlijke situatie, je uiterlijk en naar wat voor soort relatie je op zoek bent. Doordat alle veragen verplicht zijn, neemt een profiel aanmaken enige tijd in beslag. Echter bestaan op de datingsite wel allemaal complete profielen. Dat krijg je ervoor terug. Na het aanmaken van je profiel krijg je automatisch de status gratis member. Je kunt dan van veel (maar niet alle) functionaliteiten die de datingsite biedt, gebruik maken. Wil je meer dan moet je hiervoor betalen.

Gratis aanmelden

Kosten Secretflirt

Een gratis membership is bedoeld om je kennis te laten maken met Secret Flirt en de members. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een man zijn alle functionaliteiten geheel gratis.

Met een gratis lidmaatschap (voor mannen dus) kun je de volgende functionaliteiten gebruiken:

 • Uitgebreid (onbeperkt) zoeken in het memberbestand
 • Profielen compleet kunnen bekijken
 • Zelfgeschreven berichten versturen (tot 6 per dag)
 • Controleren in je outbox of je berichten gelezen zijn
 • Selecties maken van profielen en opslaan in je selectielijst
 • Tot 5 foto’s (als dan niet naar naar wens afgeschermd) plaatsen
 • Overzichten (laatste 100) profielbezoekers, fotoverzoeken, en meer
 • Quick response berichten

Wil je meer? Dan is het verstandig om Topmember te worden. Je kunt dan naast de functionaliteiten van je gratis lidmaatschap ook de volgende toepassingen gebruiken:

 • 1:1 Chat op desktop en mobile devices
 • Chatverzoeken
 • Onbeperkt mailverkeer
 • Onbeperkt inzage in historisch mailverkeer
 • Externe contact gegevens vanaf het 2e bericht uitwisselen

De kosten om Topmember (voor mannen) te worden zijn als volgt:

1 maand 36,25 euro
3 maanden 23,18 euro per maand (in een transactie 69,55)
6 maanden 16,60 euro per maand (in een transactie 99,65)
1 jaar 13,25 euro per maand (in een transactie 158,95)

Betaling is mogelijk via veilige betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard, mr Cash en Paypal. Het is ook mogelijk om contant te betalen, maar dit raden we niet aan omdat het een stuk minder veilig is.

Secretflirt app

Op moment van schrijven heeft Secret Flirt geen mobiele app beschikbaar. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Via mobiel word je automatisch doorverwezen naar de mobiele versie van de datingsite via je smartphone / tablet browser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Secretflirt kortingsacties voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Secretflirt

Wanneer je bent voorzien of wanneer je (tijdelijk) geen gebruik meer wilt maken van de dating site zijn er verschillende mogelijkheden om je account stop te zetten. Je kunt je profiel pauzeren bijvoorbeeld omdat je in contact bent, op vakantie gaat of om een andere reden, ga dan naar “Mijn instellingen” en klik daar de pauzestand aan. Je profiel is dan niet zichtbaar voor andere members en zo kun je geen reacties meer krijgen van nieuwe members.

Echter als jij je profiel definitief niet meer wil gebruiken raden we je aan om je profiel te verwijderen. Daarvoor moet je ingelogd zijn en vervolgens klikken op “Profiel” en daarna rechts voor menu optie “Mijn instellingen”. Klik onder aan de pagina op “Verwijder mijn profiel”.  Je account wordt pas 7 dagen later verwijderd. Je hebt dus nog tijd om je te bedenken. Na verwijdering zijn naast je profiel ook je foto’s, berichten, selectielijsten en alle andere informatie definitief niet meer berschikbaar.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

29 Reviews »

 1. Yannick 27 december 2015 op 15:57 -

  Redelijk leuke site, vind m alleen een beetje te ouderwets en er zijn wel te weinig actieve profielen. Hopelijk komt het nog maar ik vrees dat de site al wat te oud is en het een aflopende zaak is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Fischerman887 3 november 2015 op 14:44 -

  Vrouwen krijgen hier hun lidmaatschap gratis. Daardoor zijn er wat meer vrouwen actief dan op andere datingsites. Op andere sites worden vrouwen vaak overspoeld met berichten. Volgens mij valt het hier wel mee. Er wordt de tijd genomen om te reageren. Je bent altijd snel in gesprek.
  Je krijgt waar voor je geld. Over het algemeen ben ik dus heel positief. Jammer dat ze nog geen app hebben en ik ook mobiel kan flirten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Chamberlaine 25 oktober 2015 op 20:45 -

  Secretaire is een slechte datingsite. Je wordt niet geholpen en je krijgt geen afspraken. Niet aan beginnen dus

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Drailel 14 oktober 2015 op 14:22 -

  Ik heb een account. Er zijn (te) veel mannen op de site. Vrouwen worden overspoeld met berichten. Je moet er wel voor betalen want de gratis versie is gewoon niks.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Slhfj 9 oktober 2015 op 19:49 -

  Leuke site. Strak design. Je krijgt veel berichten, ook e mails maar die kun je uitschakelen als je er gek van wordt… Algemeen goede site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Henry 25 september 2015 op 21:09 -

  Coolste site die ik ontdekt heb. Leuke plaatjes aardige meiden. Super zo

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Sonda 14 september 2015 op 20:00 -

  Meer een contactsite dan een datingsite. Je krijgt namelijk wel contact maar nooit een date. In no-time zit je mailbox vol met berichten van vrouwen die iets met je willen, maar als je wilt afspreken is er niemand thuis….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Goderie 11 september 2015 op 02:32 -

  Leuk die leeftijdverdeling maar er zijn echt weinig vrouwen onder de 30 hoor. Ik krijg iig geen afspraken.
  Valt een beetje tegen. Zijn valse beloften.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Dingo 7 september 2015 op 06:15 -

  Top site! Ben hier voor het eerst op en je krijgt hier gelijk snel een date. Gaat lekker als je eer goed uit ziet. Ook veel praten kan ook. Toppie! Goede site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »