Serieusdating.nl

Britt Meijer 28 november 2014 0
Serieusdating.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Serieusdating.nl stelt zichzelf voor als de meest serieuze datingsite van Nederland. Dit zorgt er voor dat je als single meteen weet waar je aan toe bent. Iedereen die reeds lange tijd alleen is zal op een bepaald ogenblik terug gaan verlangen naar de warmte en liefde van een echte relatie. In dat geval biedt de datingsite Serieusdating.nl een passend antwoord op jouw behoeftes. Deze datingsite richt zich immers hoofdzakelijk op mensen die op zoek zijn naar een leuke partner om een langdurige relatie mee aan te gaan.

Serieusdating werd opgericht in het jaar 2007 en is een no-nonsense datingsite die er dan wel zeer eenvoudig uit mag zien, maar die over een krachtig en veelzijdig systeem beschikt om mensen dichter bij elkaar te brengen. De jarenlange ervaring waar de datingsite over beschikt heeft er daarnaast voor gezorgd dat het basissysteem door de jaren heen aanzienlijk is uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Op vandaag is Serieusdating.nl dan ook een datingsite die perfect tegemoet komt aan de verwachtingen van haar doelgroep en dat resulteert in een groot aantal succesverhalen.

Gratis aanmelden

Serieusdating.nl Betrouwbaarheid

Op vlak van betrouwbaarheid heeft de datingsite Serieusdating.nl een goede reputatie. Leden die bij de datingsite zijn aangesloten zijn tevreden en krijgen wat ze verwachten. Gebruikers dienen er wel rekening mee te houden dat de website niet bij een keurmerk is aangesloten waardoor de kwaliteit van de dienstverlening niet integraal kan worden gewaarborgd. Vertrouwelijke gegevens worden wel te allen tijde op een degelijke en veilige manier opgeslagen.

Wanneer we een blik werpen op het ledenbestand van de datingsite stellen we vast dat er een aantal zogenaamde fake profielen in terug te vinden zijn. Deze profielen moeten er voor zorgen dat gebruikers worden aangespoord om over te stappen op het betalend lidmaatschap van de datingsite. Daarnaast kunnen deze profielen valse verwachtingen creëren waardoor de gebruikservaring van de website meteen een stukje minder wordt. De aanwezigheid van deze profielen neemt echter niet weg dat het ledenbestand behoorlijk uitgebreid is en over een voldoende hoeveelheid vrijgezellen mannen en vrouwen beschikt. Dit zorgt er voor dat de kans op een leuke date en het vinden van een vaste relatie via deze datingsite toch steeds aanwezig is. Voor zover wij hebben kunnen vaststellen worden er door Serieusdating.nl geen aanzienlijke controles uitgevoerd bij registratie om de echtheid van een persoon te kunnen bepalen.

Met de privacy van de gebruikers lijkt het bij Serieusdating.nl dan wel weer goed te zitten. We hebben een controle uitgevoerd in de belangrijkste zoekmachines en vastgesteld dat een profiel hier niet in wordt geïndexeerd. Dat zorgt er voor dat je steeds op beide oren kan slapen. Je profiel kan namelijk nooit door gebruikers van de zoekmachines worden teruggevonden.

Inschrijven en inloggen Serieusdating.nl

Indien je, je wenst in te schrijven voor de datingsite Serieusdating.nl moet je uiteraard het registratieproces even doorlopen. Je registreren op deze website verloopt eigenlijk uitermate eenvoudig. We geven je graag aan welke stappen je precies moet doorlopen om een account aan te maken op deze datingsite.

 1. Klik in het linkse menu op het knopje “registreren”
 2. Kies een roepnaam (let op, deze naam wordt weergegeven op je profiel op de website!)
 3. Geef in het nieuwe venster twee keer je wachtwoord in alsook je e-mailadres en bevestig de gegevens.
 4. Je bent nu ingeschreven voor de datingsite en zult een e-mail ontvangen ter bevestiging. Hou er rekening mee dat je deze e-mail binnen de 48 uur na ontvangst moet bevestigen of dat je account anders opnieuw wordt verwijderd.

Nadat je bovenstaand registratieproces hebt doorlopen zal je na het inloggen merken dat er je nog verschillende vragen worden gesteld. Van alle vragen die in verschillende stappen worden gesteld zijn er slechts een aantal verplicht. Het wordt aangeraden om toch zoveel mogelijk informatie in te vullen om zo de kans op een leuke date zo optimaal mogelijk te houden!

Gratis aanmelden

Kosten Serieusdating.nl

De datingsite Serieusdating.nl biedt haar gebruikers twee verschillende mogelijke abonnementen aan. In eerste instantie is er het gratis abonnement waarbij je slechts een deel van de functies van de datingsite kunt gebruiken. Je kan er echter ook voor kiezen om een betalend lidmaatschap af te sluiten waarbij je wel volledige toegang krijgt tot alle mogelijkheden die de datingsite je te bieden heeft. Afhankelijk van de looptijd van het abonnement dien je rekening te houden met verschillende kosten. De abonnementen kan je als volgt afsluiten:

 • Serieusdating abonnement met een looptijd van 1 maand :: € 9,95
 • Serieusdating abonnement met een looptijd van 2 maanden :: € 14,95
 • Serieusdating abonnement met een looptijd van 3 maanden :: € 19,95
 • Serieusdating abonnement met een looptijd van 6 maanden :: € 29,95
 • Serieusdating abonnement met een looptijd van 12 maanden :: € 39,95

Zoals je kunt zien valt meteen op dat de kosten voor het abonnement van deze datingsite zeer beperkt zijn. Dit zorgt er voor dat Serieusdating één van de goedkopere datingsites is die op de Nederlandse markt is terug te vinden.

Serieusdating.nl App

Serieusdating.nl biedt haar gebruikers niet de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale app voor mobiele toestellen. Wel beschikt de datingsite over een speciale mobiele versie die is geoptimaliseerd aan je smartphone en tablet. Ook de mobiele versie van de website kenmerkt zich door een zeer eenvoudige template waarbij de verschillende menu-opties zijn verwerkt in een dropdown.

Nieuws en kortingen Serieusdating.nl

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Serieusdating.nl

Wanneer je op een bepaald ogenblik een leuke partner hebt gevonden zal je er graag voor willen kiezen om je uit te schrijven op deze datingsite. We hebben voor het uitschrijven van je profiel een eenvoudig stappenplan opgemaakt zodat je hier niet teveel tijd aan dient te besteden en je optimaal kan genieten van je nieuwe partner! Je account op Serieusdating.nl uitschrijven gebeurt als volgt:

 1. Klik in het linkse menu onder het tabblad Leden/Opties op “Stop lidmaatschap”
 2. Er verschijnt een nieuw venster waarin er je wordt gevraagd of je zeker bent dat je, je lidmaatschap wenst stop te zetten. Bevestig hier je keuze.
 3. Je bent nu uitgeschreven. Er wordt je alleen nog gevraagd waarom je er precies voor hebt gekozen om je uit te schrijven. Je bent niet verplicht om deze vraag te beantwoorden.

Veel gebruikers zullen op zoek gaan naar de mogelijkheid om zich uit te schrijven op de website in hun profiel. Daar is deze mogelijkheid echter niet terug te vinden. Onder “mijn gegevens” beschik je alleen over de optie om je account tijdelijk te bevriezen. Op deze manier ben je eveneens niet langer zichtbaar op de datingsite voor andere leden, maar worden je gegevens wel bijgehouden voor het geval je, je account op een bepaald ogenblik terug wenst te activeren. Dat geldt niet wanneer je er voor kiest om je volledige lidmaatschap stop te zetten. In dat geval wordt je account inclusief alle gegevens definitief van de website verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »