Twoo

Britt Meijer 10 juli 2015 6
Twoo
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Twoo is naar eigen zeggen de snelst groeiende dating site waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Op het moment dat deze review uitgevoerd wordt, zijn er wereldwijd ruim 170 miljoen mensen actief op Twoo. Dit geeft je ook de kans om internationaal met mensen in contact te komen. De dating site kun je chatten, foto’s delen en nieuwe mensen ontmoeten. Een profiel aanmaken, foto’s toevoegen en chatten met vreemden is geheel gratis. In 2015 nam Twoo de collega datingsite Netlog over. Beide datingsites zullen verder gaan onder de naam Twoo.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Twoo

Twoo is een internationale datingsite en er is een degelijke algemene voorwaarden en privacy policy opgesteld. Alle Europese regels met betrekking tot de waarborging van privacy worden op deze datingsite gehandhaafd. Er bestaat een actief beleid tegen nepprofielen. Dat wil zeggen dat er moderators actief zijn op de datingsite die profielen controleren en bij twijfel fake-profielen op non-actief zetten. Zo ben je er zeker van dat je op Twoo een betrouwbare date partner vind. Daarnaast kun je zelf nepprofielen of mensen die je overlast bezorgen blokkeren en zelfs als fakeprofiel rapporteren. Om je eigen privacy te waarborgen is het mogelijk om ‘onzichtbaar’ te surfen zodat anderen jouw profiel niet kunnen zien. Eventuele betaling geschied in een beveiligde omgeving.

Inschrijven op Twoo

Om daadwerkelijk profielen te kunnen zoeken en deel te kunnen nemen aan chats is het nodig om je te registreren. Dat gaat gemakkelijk en snel via de home pagina van datingsite Twoo.nl. Je voert je naam, geboortedatum en e-mail adres in. Daarnaast verzin je een wachtwoord en geef je aan of je man of vrouw bent. Na deze korte registratie kun je direct je profiel verder aanvullen, bijvoorbeeld door een handige koppeling met Facebook kun je daar je profielfoto van gebruiken. Na het toevoegen van je profiel foto wordt gevraagd om je e-mail na te kijken om je account te bevestigen. Ook dit wordt gedaan om veiligheidsredenen en nepprofielen te voorkomen.

Na bevestiging val je eigenlijk direct in een programma om je profiel zo compleet mogelijk op te maken. Dit wordt gedaan omdat de datingsite dan zo goed mogelijke matches kan maken. Een compleet profiel vergroot ook je slagingskans. Ons advies is dus om zo compleet en zo eerlijk mogelijk je profiel in te vullen. De beantwoording van 50 simpele ja/nee vragen helpen bij het compleet maken van je profiel en bij het maken van goede matches. Het is een leuke en speelse manier om over jezelf te vertellen. Je kunt met je inschrijving 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen.

Gratis aanmelden

Kosten Twoo

Zoals beschreven kun je na aanmelding direct 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen. Je kunt alle bezoekers bekijken en contacteren. Je kunt zien of berichten gelezen zijn of nog niet, je krijgt geen advertenties en je hebt directe toegang tot alle profielen. Na 24 uur loopt je ’unlimited account’ vanzelf af. Wil je dit verlengen dan wordt daarvoor een vergoeding gevraagd. Een unlimited acount kost 9,99 euro per maand of je kunt voor 3 maanden vooruit betalen en dan kost het 23,99 per 3 maanden. Zoals eerder beschreven kun je in een beveiligde omgeving betalen via iDeal, creditcard en paypal. Er is ook een mogelijkheid om 20 vrienden uit te nodigen en als je dat doet krijg je ook een unlimited account (voor welke tijdsduur is niet bekend). Daarnaast is er een mogelijkheid om per ‘dienst’ te betalen via credits. 1250 credits kosten dan 14,99 euro.

Twoo App

Twoo beschikt over een mobiele dating app voor op smartphone en tablet. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kun je heel gemakkelijk op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Je hoeft niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar je date en tijdens lange chats is het ook heel handig om de app te gebruiken. De app is ook in Nederlandse taal beschikbaar maar je moet wel minimaal 17 jaar oud zijn om de app te mogen downloaden.

Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die jou ‘leuk vinden’, je profiel personaliseren en op de hoogte blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kun je van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Twoo acties en kortingen zoals een korting op het unlimited pakket of bijvoorbeeld korting op een pakket met credits. Zie voor de laatste acties en kortingen van E-matching de pagina dating acties en dating nieuws of volg ons op Facebook.com/datingsites.nl.

Uitschrijven op Twoo

Wanneer je bent voorzien van een relatie of als jij je account wilt verwijderen dan ga je naar Instellingen en kies ‘Wijzigen’ in het account gedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies. 
Om veiligheidsredenen heb je je wachtwoord nodig om je account te kunnen verwijderen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. G.H.Bourquin 10 maart 2018 op 18:19 -

  Je komt geregeld profielen tegen die vals zijn tegenwoordig lul ik maar mee. Ze verraden of verspreken zich maar toch weer illusie armer en goede controle kan zeker niet bij Twoo steeds weer we doen ons best het is dat er fijne mensen op zitten waar ik leuk mee chat anders was ik weg!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. aziena 20 maart 2017 op 15:25 -

  Ik was zeer boos omdat ik vandaag een verzoek kreeg van een Mw die al 2 jaar geleden overleden is.

  ERG SLECHT

  Wens geen enkele mail meer te ontvangen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. jer 15 december 2016 op 20:25 -

  kk site hanna moderator daar is een oplichter het stikt daar met fake accounts zelf van gecontroleerde profielen 1 op de 13 is letterlijk een echt persoon.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Sjaak 28 oktober 2016 op 14:07 -

  Lid zonder dat ik me ooit heb aangemeld.. Hoe is dit in godsnaam mogelijk.. De vraag is hoe ze aan mijn email en volledige naam komen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Paul 21 september 2016 op 12:08 -

  Slechte site puur oplichting

  je moet heel veel betalen voor je iets krijgt er zitten heel veel fake profielen op en als het gaat om technische fouten zoals betalingen kan de helpdesk van twoo je niet helpen totaal oplichting een boost accound moet je heel veel voor betalen en denk zelf dat twoo nep profielen aanmaakt dus ik raad deze dating niet aan ik heb hier rond de 80 euro voor betaald en wat krijg je totaal niks

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Chishilm 13 augustus 2015 op 05:26 -

  Geen goede dating site. Vragen veel geld en je weet niet wat je wkint bent met die credits. Gaat snel op. Moet steeds bij betalen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »