Twoo

Britt Meijer 25 mei 2018 11
Twoo
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De Datingsite Twoo is een erg grote internationale datingsite. Twoo is eigenlijk een sociaal netwerk waar je leuke mensen manier kan leren kennen, voor zowel vriendschap als voor een relatie. Op dit moment zijn er meer dan 180 miljoen mensen actief op het sociaal netwerk. Je hebt dus een erg grote database met mensen met wie je in contact kan komen. Zo kun je Twoo bijvoorbeeld ook gebruiken als je op vakantie gaat of gewoon graag met internationale mensen wil chatten. Op Twoo kun je chatten, foto’s en video’s delen en nieuwe mensen ontmoeten. Het aanmaken van een account en het gebruik er van is gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Twoo

Twoo is een erg groot internationaal sociaal netwerk waar je wel een bepaalde hoeveelheid privacy en betrouwbaarheid verwacht. Ze houden zich zoals verwacht netjes aan de geldende regelgeving. Wel worden je gegevens gedeeld met externe partijen. Een site als Twoo moet natuurlijk ook haar inkomsten genereren.

Volgens ons zit het verder wel goed met de betrouwbaarheid van de datingsite. Zo heeft Twoo en actief beleid tegen fakers en nepprofielen. Dit wil zeggen dat er moderators zijn die profielen controleren op de echtheid. Mocht je zelf twijfelen aan iemand dan kun je uiteraard deze persoon rapporteren. Dan kunnen de moderators er naar kijken en ze op non-actief zetten. Zo ben je er zeker van dat je met echte en betrouwbare personen te maken hebt.

Een andere goede functie van Twoo is dat je onzichtbaar kan surfen. Zo kunnen andere gebruikers jouw profiel niet zien als je lekker aan het rondsnuffelen bent op het sociaal netwerk. Zo kun je het bijvoorbeeld eerst even uitproberen.

Inschrijven op Twoo

Aanmelden bij Twoo is erg eenvoudig. Je hebt wel een account nodig voor het gebruik van het sociaal netwerk. Dit gaat erg gemakkelijk via de homepage. Je vult hier wat basis informatie in zoals je naam, geboortedatum en emailadres. Ook heeft Twoo bijvoorbeeld een handige koppeling met Facebook, zodat je je profiel kunt invullen met gegevens uit facebook en ook direct een foto kan toevoegen. Uiteraard kun je ook al deze gegevens handmatig invullen. Zodra je alle stappen doorlopen hebt krijg je de melding om je email te bevestigen. Zodra je dit gedaan hebt wordt je account vrijgegeven en kun je aan de slag bij de datingsite.

Na bevestiging val je eigenlijk direct in een programma om je profiel zo compleet mogelijk op te maken. Dit wordt gedaan omdat de datingsite dan zo goed mogelijke matches kan maken. Een compleet profiel vergroot ook je slagingskans. Ons advies is dus om zo compleet en zo eerlijk mogelijk je profiel in te vullen. De beantwoording van 50 simpele ja/nee vragen helpen bij het compleet maken van je profiel en bij het maken van goede matches. Het is een leuke en speelse manier om over jezelf te vertellen. Je kunt met je inschrijving 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen.

Gratis aanmelden

Kosten Twoo

Zoals beschreven kun je na aanmelding direct 24 uur alle functionaliteiten gratis uitproberen. Je kunt alle bezoekers bekijken en contacteren. Je kunt zien of berichten gelezen zijn of nog niet, je krijgt geen advertenties en je hebt directe toegang tot alle profielen. Na 24 uur loopt je ’unlimited account’ vanzelf af. Wil je dit verlengen dan wordt daarvoor een vergoeding gevraagd. Een unlimited acount kost 9,99 euro per maand of je kunt voor 3 maanden vooruit betalen en dan kost het 23,99 per 3 maanden. Zoals eerder beschreven kun je in een beveiligde omgeving betalen via iDeal, creditcard en paypal. Er is ook een mogelijkheid om 20 vrienden uit te nodigen en als je dat doet krijg je ook een unlimited account (voor welke tijdsduur is niet bekend). Daarnaast is er een mogelijkheid om per ‘dienst’ te betalen via credits. 1250 credits kosten dan 14,99 euro.

Twoo App

Twoo beschikt over een mobiele dating app voor op smartphone en tablet. De app is beschikbaar in de App store voor iOS (Apple) en op Google play voor Android (oa. Samsung). Met de Twoo app kun je heel gemakkelijk op elk moment van de dag gebruik maken van alle functionaliteiten van Twoo. Je hoeft niet langer achter de computer te gaan zitten om op zoek te gaan naar je date en tijdens lange chats is het ook heel handig om de app te gebruiken. De app is ook in Nederlandse taal beschikbaar maar je moet wel minimaal 17 jaar oud zijn om de app te mogen downloaden.

Binnen de app is het mogelijk om aankopen te doen, nieuwe mensen te contacteren, chatten, mensen zien die jou ‘leuk vinden’, je profiel personaliseren en op de hoogte blijven van alle activiteiten. De Twoo app is gratis te downloaden. Met een Twoo unlimited account kun je van extra features gebruik maken of de features met credits betalen.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Twoo acties en kortingen zoals een korting op het unlimited pakket of bijvoorbeeld korting op een pakket met credits. Zie voor de laatste acties en kortingen van E-matching de pagina dating acties en dating nieuws of volg ons op Facebook.com/datingsites.nl.

Uitschrijven op Twoo

Wanneer je bent voorzien van een relatie of als jij je account wilt verwijderen dan ga je naar Instellingen en kies ‘Wijzigen’ in het account gedeelte. Klik vervolgens op ‘Verwijder account’ en volg de instructies. 
Om veiligheidsredenen heb je je wachtwoord nodig om je account te kunnen verwijderen.

Gratis aanmelden

11 Reviews »

 1. Paul 21 september 2016 op 12:08 -

  Slechte site puur oplichting

  je moet heel veel betalen voor je iets krijgt er zitten heel veel fake profielen op en als het gaat om technische fouten zoals betalingen kan de helpdesk van twoo je niet helpen totaal oplichting een boost accound moet je heel veel voor betalen en denk zelf dat twoo nep profielen aanmaakt dus ik raad deze dating niet aan ik heb hier rond de 80 euro voor betaald en wat krijg je totaal niks

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sjaak 28 oktober 2016 op 14:07 -

  Lid zonder dat ik me ooit heb aangemeld.. Hoe is dit in godsnaam mogelijk.. De vraag is hoe ze aan mijn email en volledige naam komen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. jer 15 december 2016 op 20:25 -

  kk site hanna moderator daar is een oplichter het stikt daar met fake accounts zelf van gecontroleerde profielen 1 op de 13 is letterlijk een echt persoon.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. aziena 20 maart 2017 op 15:25 -

  Ik was zeer boos omdat ik vandaag een verzoek kreeg van een Mw die al 2 jaar geleden overleden is.

  ERG SLECHT

  Wens geen enkele mail meer te ontvangen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. G.H.Bourquin 10 maart 2018 op 18:19 -

  Je komt geregeld profielen tegen die vals zijn tegenwoordig lul ik maar mee. Ze verraden of verspreken zich maar toch weer illusie armer en goede controle kan zeker niet bij Twoo steeds weer we doen ons best het is dat er fijne mensen op zitten waar ik leuk mee chat anders was ik weg!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Conrad hoogenboom 29 mei 2018 op 03:40 -

  Is een slechte site. Vol met dames die ingeschreven staan in nederland.maar in Afrika verblijven. Uiteindelijk met mooie praatjes en geile foto.s proberen geld te ontfutselen. Er is een netwerk actief achter deze profielen die gevestigd is in ghana.en kontakten heeft in Texas. Ja ik weet er veel van.ik heb er 1200 euro aan besteed .in samenwerking met de fraude instelling in Eindhoven. Waarom 1200 euro.kijk het is voor mij een hobby geweest om deze corrupte organisatie te isoleren. Wil je meer weten .reageer dan [email protected]

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. sjaak 6 juli 2018 op 16:40 -

  krijg een vraag om contact te maken van een mevrouw julia en met een foto gestolen van FB !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Marilyn 6 december 2018 op 19:57 -

  Ik was enkele jaren terug ook al aangemeld,had leuke profielfoto waar Twoo geen problemen mee had.Na een paar jaartjes van inactiviteit meld ik mij opnieuw aan en maken ze van ELKE foto een probleem.Deftig chatten moet je ook al niet doen want na 3 verstuurde berichtjes is het al afgelopen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. CDK 6 januari 2019 op 00:53 -

  site met bizar veel fake profielen. Alle extra’s zijn erg duur. Bij de ‘discovery’ optie waad je door massa’s buitenlandse profielen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. luna 24 januari 2019 op 08:59 -

  Wat een nepsite is Twoo geworden, Alleen maar nepprofielen waarin je in het engels gevraagd word naar een sexsite te gaan,

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »

In de Spotlights

Parship

Zoek een datingsite

Connect op facebook

Uitgelicht:

Pepper Banner

Nieuwste reacties

Uitgelicht:

Lexa Banner