Vriendschapsbureau.nl

Britt Meijer 15 oktober 2015 0
Vriendschapsbureau.nl
2
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Vriendschapsbureau.nl is een datingsite geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe mensen voor een vriendschap of een relatie. Mensen worden bij elkaar gebracht via Vriendschapsbureau.nl door Home Loos Telecom B.V. Het is ontstaan doordat de makers merkten dat door de jaren heen veel mensen alleen waren en zich eenzaam voelden. Dit geldt voor oudere mensen maar ook voor de jongere generatie. Zij vonden dat er iets aan gedaan moest worden en zo is Vriendschapsbureau.nl ontstaan. In 2009 is Vriendschapsbureau.nl online gegaan. Mensen worden hier in de goede richting gewezen, zodat ze snel een nieuwe vriendschap of relatie kunnen vinden. Iedereen is welkom bij Vriendschapsbureau.nl. In de praktijk kom je meestal in contact met mannen en vrouwen die woonachtig zijn in heel Nederland en België. Je kunt zelf een zoekopdracht invullen en aan de hand daarvan krijg je een overzicht te zien van mensen die aan je wensen voldoen en waar je mee in contact kunt komen. Als je op zoek bent naar iemand om samen te wandelen of te shoppen, dan kun je dat invullen en dan kun je hier de vriendschap voor het leven vinden. Je vindt bij Vriendschapsbureau.nl de mensen die net als jij op zoek zijn naar een nieuw contact. Er wordt bij Vriendschapsbureau.nl heel duidelijk aangegeven waarom je voor hen kunt kiezen: een goede vriendschap of relatie is waardevol, een professionele werkwijze, bemiddelen alleen bij serieuze kandidaten, betrouwbare betaalmethoden, er worden tips gegeven voor veilig daten via internet en er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid. Over het aantal actieve leden van vriendschapsbureau is op het moment van review geen betrouwbare informatie bekend.  

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Vriendschapsbureau

Aan de veiligheid en betrouwbaarheid van Vriendschapsbureau wordt veel aandacht besteed. Er is een speciale pagina met veiligheidstips voor online dating. Je bent als lid op zoek naar een nieuwe vriend of vriendin of een nieuwe relatie. Maar er zijn ook mensen die hier misbruik van proberen te maken en Vriendschapsbureau.nl doet er alles aan om dat te voorkomen. Vriendschapsbureau doet veel voor de veiligheid. Alle teksten en foto’s van nieuwe leden worden altijd handmatig gecontroleerd en verdachte profielen worden na onderzoek meteen verwijderd. Leden kunnen zelf ook een profiel als verdacht opgeven. Er is een actief privacy- en cookiebeleid om de gegevens van de leden te beschermen en er worden veilige betaalmethoden aangeboden. Er worden ook tips gegeven voor het veilig online daten, zodat je zelf ook aan de veiligheid kunt werken. Zo moet je bij je eerste contact nooit meteen je persoonlijke gegevens afgeven en deze dien je ook niet in je profiel te vermelden. Laat je niet misleiden en als je twijfels hebt over een profiel, dan kan dat gemeld worden aan Vriendschapsbureau.

Om kennis te kunnen maken met Vriendschapsbureau kun je een voorproefje krijgen van de datingsite, dan kun je ook zien welke mensen aan je zoekopdracht voldoen. Een goede manier om nieuwe leden kennis te laten maken zodat zij weten wat Vriendschapsbureau hen te bieden heeft. Dit onderscheidt deze datingsite van andere datingsites. Bij Vriendschapsbureau kun je rekenen op persoonlijke service en ondersteuning. Je kunt hier een nieuwe relatie zoeken of nieuwe vriendschappen. De basis van een goede relatie is vertrouwen en dat begint met een goede vriendschap, van daaruit werkt Vriendschapsbureau.

Inschrijven en inloggen Vriendschapsbureau

Het inschrijven bij Vriendschapsbureau is erg eenvoudig. Maar je moet wel veel vragen invullen, daar ben je wel wat tijd mee kwijt. Je kunt klikken op registreren en dan moet je het volgende invullen: naam, achternaam, woonplaats, telefoon, e-mail, gebruikersnaam, wachtwoord, bevestig wachtwoord, geboortedatum, geslacht, omschrijf uzelf, land, provincie, hoe heeft u ons gevonden? Wat zoekt u? Relatie, leeftijd vanaf en leeftijd tot en dan moet je aanvinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de condities. Als je dit hebt gedaan dan kun je klikken op verzenden, het is dus een redelijk lange invullijst voordat je aan bent gemeld. Als je je hebt ingeschreven dan kun je meteen op zoek gaan naar geschikte partners. Je kunt jezelf onderscheiden van de andere profielen door je profiel aan te vullen met persoonlijke kenmerken. Daarbij kun je denken aan je interesses, je hobby’s en je status. Er kan na het aanmelden ook gebruik worden gemaakt van de chat. Als diegene niet online is kun je een bericht achterlaten of een e-mail sturen. Je kunt ook gemakkelijk nieuwe vriendschappen accepteren en vriendschapsverzoeken versturen.

Je ontvangt na de registratie bij Vriendschapsbureau een ontvangstbevestiging via de e-mail en dan kun je op de link in de mail klikken om het te bevestigen. Als de registratie voltooid is en de betaling is binnen dan kun je inloggen en gebruik maken van de diensten.

Gratis aanmelden

Kosten Vriendschapsbureau

De prijzen voor een lidmaatschap bij Vriendschapsbureau.nl zijn per maand. Je kunt je aanmelden voor een maand en dan betaal je 18,95 euro, voor drie maanden betaal je 39,50 euro en voor zes maanden betaal je 52,50 euro. Als je je een jaar aan gaat melden dan betaal je 69,50 euro. Betalingen kunnen veilig uit worden gevoerd met iDeal, internetbankieren of de creditcard. Als je op een andere manier wilt betalen kun je daarover contact opnemen met Vriendschapsbureau. Hoe langer het abonnement is dat je afsluit, hoe lager de prijs per maand. Je krijgt hier een soort van kwantum korting.

Vriendschapsbureau.nl App

Op moment van schrijven beschikt datingsite vriendschapsbureau niet over een mobiele dating app. Je kunt gebruik maken van de mobiele versie van de datingsite om op tablet en mobiel te daten.

Nieuws en kortingen Vriendschapsbureau

Geregeld zijn er dating acties en kortingen voor nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Vriendschapsbureau

Er is geen directe mogelijkheid om je uit te schrijven op Vriendschapsbureau.nl. Dit is erg opvallend en klant onvriendelijk. Je kunt het verzoek wel mailen naar de klantenservice van Vriendschapsbureau.nl. Binnen enkele dagen wordt en dan contact met je opgenomen. We zien dit als grootste minpunt van datingsite vriendschapsbureau.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »