Yellowdate

Britt Meijer 15 oktober 2015 0
Yellowdate
2
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Yellowdate is een Nederlandse datingsite waarop je anoniem en serieus kunt daten. De datingsite beschrijft dat meer dan duizend leden hier een relatie hebben gevonden. Veel mensen die alleen zijn hebben het iedere dag erg druk. Daardoor hebben ze geen tijd om op zoek te gaan naar een vriendschap of een relatie. Yellowdate brengt daar verandering in. Yellowdate.nl is namelijk opgericht om singles de mogelijkheid te bieden om snel de juiste partner te vinden voor een leuke vriendschap of een serieuze relatie. De missie van Yellowdate is op een veilige manier singles in contact brengen met andere singles die via internet op zoek zijn naar een vriendschap of een serieuze relatie. Over het huidige aantal leden is op het moment van deze review geen betrouwbare informatie bekend.

Gratis aanmelden

Yellowdate Betrouwbaarheid

Yellowdate.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, maar heeft geen datingsite betrouwbaarheidskeurmerk of een keurmerk voor veilig dagen. Bij Yellowdate gaat het over discreet en anoniem zijn. Je kunt de door jouw gewenste schuilnaam anoniem en veilig gebruiken. Hierdoor kun je eenvoudig met anderen contact maken op de datingsite. Alle profielen die aan worden gemaakt bij Yellowdate.nl worden handmatig gecontroleerd. Alle profielen en foto’s van de leden worden bekeken. Hierdoor proberen ze om alleen de serieuze en betrouwbare profielen te tonen. Misbruik moet hierdoor voorkomen worden. Als je lid bent en je plaatst een foto, dan is de kans veel groter dat je reacties krijgt van anderen. Daarom wordt hier ook actief op gecontroleerd en er wordt ook gekeken of dat er sprake is van misbruik of mensen die worden lastig gevallen. Het doel is namelijk dat er veilig gebruik kan worden gemaakt van Yellowdate.

Bij Yellowdate.nl wordt er kwaliteitsgarantie gegeven op een aantal aspecten. Het gaat over de betrouwbaarheid van de service, er wordt continu geïnvesteerd in software en uptime van de service, zodat de online date experience goed verloopt. Althans, dit staat op de datingsite, echter betwijfelen we dat want op het moment van schrijven maakt de datingsite niet eens gebruik van een beveiligde https:// verbinding. Iets wat andere datingsites wel doen en wat belangrijk is voor privacy waarborging van leden. Als profielen gewijzigd worden, dan worden deze ook meteen opnieuw gecontroleerd. Daarbij wordt er ook gekeken naar ongepaste of aanstootgevende uitspraken of welke in strijd zijn met de aard van de datingsite. Als dat zo is dan worden de gegevens verwijderd en afgekeurd.

De foto’s worden handmatig gecontroleerd, foto’s kunnen daardoor ook worden afgekeurd als zij in strijd zijn met de regels en ze kunnen ook verwijderd worden. Als een lid van Yellowdate zich misdraagt, dan wordt er door een medewerker van Yellowdate gekeken naar wat er is gebeurd en zullen de nodige maatregelen worden genomen. Het kan zelfs zover gaan dat een lid permanent de toegang wordt ontzegd van de datingsite. De e-mailadressen van de leden worden niet aan derden verstrekt. De gegevens worden alleen gebruikt voor eigen gebruik, zoals het versturen van notificaties. Bij de betrouwbaarheid vindt Yellowdate.nl het ook belangrijk dat leden hun vragen kunnen stellen. Het doel is om binnen twee dagen op de vragen te reageren. Als een profiel gericht is op seksuele of erotische contacten, dan wordt dat profiel zonder enige communicatie met het lid verwijderd. Het is verboden om foto’s gericht op het verkrijgen van seksuele contacten te plaatsen. Deze foto’s worden dan ook niet gepubliceerd bij Yellowdate.

Inschrijven en inloggen Yellowdate

Bij Yellowdate.nl kun je gratis lid worden. Je hebt dan toegang tot alle profielen en foto’s van de leden (niet goed voor de privacy van betalende leden), je kunt je eigen profiel aanpassen en foto’s plaatsen, je kunt onbeperkt interesse tonen in andere leden en zoeken in andere profielen. Maar je kunt ook je eigen YellowMatch met singles aangaan die voldoen aan jouw eisen en veilig daten met de eigen anonieme postbus.

Het inschrijven bij Yellowdate.nl gaat snel en eenvoudig. Eerst vul je je profiel in, je geeft aan wat je bent, je geeft een pseudoniem aan en een wachtwoord. Vervolgens herhaal je je wachtwoord. Je geeft aan wanneer je geboren bent en waar je woont (in welk land) en dan geef je je e-mailadres weer. Dit wordt niet zichtbaar voor andere gebruikers. Dan geef je je zoekgegevens aan. Je kunt aangeven wat je zoekt en in welke leeftijdscategorie. Als je dat hebt gedaan, ga je door naar de volgende stap, de acceptatie. Je verklaart dat je achttien jaar bent en je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Yellowdate.nl. Vervolgens druk je op de knop inschrijven waarmee jij je inschrijving bevestigd. 

Gratis aanmelden

Kosten Yellowdate

Je lidmaatschap bij Yellowdate.nl is gratis en onbeperkt. Er zijn geen abonnementskosten staat op de site vermeld maar let op. Je kunt namelijk wel een betalend lid worden! Dit geeft je een aantal voordelen, je hebt dan namelijk onbeperkt toegang tot de profielen, je kunt zien wie je profiel bekeken heeft en daar kun je meteen op reageren. Je kunt berichten beantwoorden en zelf berichten sturen, maar je hebt ook toegang tot alle foto’s en je kunt chatten met de andere leden. Gratis kun je dus alleen kennis maken. Wil je meer? Dan moet je hiervoor betalen.

Een maand lidmaatschap bij Yellowdate.nl kost 15,95 euro, maar er zijn ook actieprijzen die per dag gewijzigd kunnen worden en dan kun je van een mooie korting gebruik maken. Hoe langer je je aan gaat melden hoe hoger de korting. Drie maanden lidmaatschap bij Yellowdate.nl kost normaal gesproken 29,50 euro en zes maanden kost 52,50 euro. Je kunt je ook voor een jaar aanmelden en dan betaal je 84,50 euro.

De betaling bij Yellowdate.nl kun je meteen in orde maken. De betaalmethoden zijn allemaal veilig en worden door de betalingspartner Ogone afgehandeld (een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in online betalingen via internet). Je kunt betalen via je creditcard, maar ook met iDeal, of aan de hand van een eenmalige machtiging.

Yellowdate App

Er is op moment van reviewen geen mobiele dating app beschikbaar van Yellowdate.nl. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik. Houd hier dus rekening mee bij je keuze voor een datingsite. Andere datingsites zijn hier beter in.

Nieuws en kortingen Yellowdate

Geregeld zijn er kortingsacties voor nieuwe leden van datingsites. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Yellowdate

Als je bent ingelogd bij Yellowdate.nl kun je je bij je eigen profiel uitschrijven als je geen lid meer wilt zijn. Je doet dit door in te loggen op je profiel, vervolgens te klikken op mijn account en daarna op account verwijderen. Hierdoor wordt het profiel volledig verwijderd op Yellowdate.nl. Of je gegevens ook daadwerkelijk uit de database van Yellowdate verwijderd worden kunnen wij van datingsites.nl niet met zekerheid zeggen. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »