Gay eDarling

Britt Meijer 22 maart 2015 0
Gay eDarling
4.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

eDarling heeft nu ook een speciale datingsite, speciaal gericht op hoger-opgeleide-homoseksuele-mannen. Hier kun je mannen van dezelfde geaardheid uit het hele land treffen die net als jij op zoek zijn naar een leuke afspraak en misschien zelfs wel een relatie. Door gebruik te maken van gay eDarling,  vind je misschien wel je levenspartner en woont hij gewoon in dezelfde provincie of zelfs in jouw woonplaats. De site is overigens in november 2008 opgericht en krijgt iedere dag vele nieuwe leden.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid gay eDarling

De site heeft een drietal keurmerken en daar worden we bij het schrijven van een review altijd heel erg blij van. Dit geeft je toch dat beetje meer garantie van veilig surfen en toont daarbij aan dat de makers niet zomaar wat doen. Aangezien de site al een redelijke tijd bestaat gaan wij er dan ook helemaal van uit dat het met de veiligheid dik in orde zit. Privacy gewaarborgd dus!

Inschrijven gay eDarling

Om deel van de gay eDarling community te kunnen maken, dien je jezelf eerst als lid in te schrijven. Dat is heel eenvoudig te doen en dus heel snel voor elkaar. Op de landingspagina zie je aan de linkerkant een vakje waar je kunt aangeven dat je man bent en daaronder kun je heel eenvoudig je persoonlijke e-mailadres en daaronder je eigen wachtwoord invoeren. Als je dit hebt gedaan accepteer je automatisch de algemene voorwaarden en het privacy beleid. Wil je de algemene voorwaarden lezen, klik dan op de link.

Wanneer je alle stappen heb doorlopen,  dan klik je in het groene balkje op ‘Nu kosteloos registeren’.
Je zult wel een e-mail ontvangen, maar daar hoef je verder niets mee te doen. Wel staat er uitgebreid in uitgelegd wat er allemaal op de site mogelijk is en dat is toch wel heel prettig, zulke informatie krijg je lang niet altijd toegezonden. Ondertussen ben je op gay eDarling op de profielpagina aangekomen, die je helemaal in kunt vullen. Maar voordat je dat gaat doen krijg je eerst een behoorlijk lange persoonlijkheidstest. Aan de hand daarvan worden partnervoorstellen en matches berekend. Hiermee onderscheid e-Darling zich van andere homo dating sites.

Gratis aanmelden

Kosten gay eDarling

Als premium plus lid kun je van alle opties gebruik maken, zonder dat er ook maar enig limiet aan verbonden is. De prijzen voor een premium plus lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand       €89,90
  • 3 maanden   €37,90 maandelijks (je bespaart 57%)
  • 6 maanden   €24,90 maandelijks (je bespaart 72%)
  • 12 maanden €15,90 maandelijks (je bespaart 82%)

De kortingspercentages zijn gebaseerd op de hoogste maandprijs. Deze prijzen zijn behoorlijk hoog, ook al vallen ze zeker niet onder de duurste abonnementsprijzen voor datingsites.

App gay eDarling

Er is een gay eDarling app verkrijgbaar die op alle mobiele apparaten te gebruiken is.

Nieuws en kortingen gay eDarling

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »