Gay relatieplanet

Britt Meijer 22 maart 2015 1
Gay relatieplanet
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Gay relatieplanet is één van de grootste dating platforms voor homoseksuele mannen. Gay relatieplanet is de beste en populairste datingsite van 2012, mede doordat de datingsite een onderdeel is van het, onder hetero’s zeer populaire, relatieplanet. De rode kleur in de huisstijl van de dating site is daarvan ook heel erg bekend en zeer herkenbaar. Met dagelijks vele nieuwe leden is deze website een goede manier om met andere mannen in contact te komen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Gay relatieplanet

Het eerste wat ons opviel en waar wij heel erg blij van worden, is het feit dat de website achter een beveiligde SSL verbinding zit. Dit zorgt ervoor dat je op een veilige en daardoor vertrouwelijke manier aan de dating site deel kunt nemen. Verder staat er weinig op de index pagina, je kunt je gewoon heel eenvoudig aanmelden. Geen bijzondere afleidingen of andere zaken. De website heeft een Thuiswinkel waarborg en ook is het in bezit van een Keurmerk Veilig Daten. Je kunt er vanuit gaan dat je privacy erg goed gewaarborgd wordt op deze website. Een pluspunt voor Gay relatieplanet dus.

Inschrijven Gay relatieplanet

Inschrijven op Gay relatieplanet gaat snel en eenvoudig. Eerst bedenk je een nickname waarmee je op de site bekend zult staan. Neem hier rustig de tijd voor. Daarna vul je je geboortedatum in om vervolgens het land waar je woont en ook de provincie waar je vandaan komt in te vullen. Vervolgens geef je je e-mail adres op, deze zal geheim blijven, tenzij je hem aan een ander door gaat geven, maar dat is niet iets wat je bij elke scharrel zou moeten doen. Daarna geef je aan of je man of vrouw bent en druk je op de groene knop waarin ‘Schrijf je nu gratis in’ geschreven staat.

Hierna log je automatisch in, maar dien je nog wel even naar het door jou opgegeven e-mailadres te gaan om de bevestigingslink die je is toegezonden aan te klikken om je aanmelding te verifiëren. Bewaar deze mail goed, daar staat ook je wachtwoord in vermeld. Als je op de bevestiging in de mail hebt geklikt, ga je meteen weer naar de Gay relatieplanet pagina en is je account geactiveerd.

Gratis aanmelden

Kosten Gay relatieplanet

Om van alle faciliteiten en opties van deze gay datingsite gebruik te kunnen maken dien je een abonnement af te sluiten. Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden, waar de volgende kosten aan verbonden zijn:

 • 1 maand       € 28,50
 • 3 maanden   € 43,50
 • 6 maanden   € 63,50
 • 12 maanden € 86,50

Met een full membership heb je een zoals eerder al vernoemd de mogelijkheid om van meerdere opties gebruik te maken:

 • Volledige toegang tot de meeste gay singles in België en Nederland
 • Iedere dag duizenden singles online

App Gay relatieplanet

Er is een app voor Gay relatieplanet te downloaden. Zie onderstaande voorbeeld afbeelding.

gay relatie planet app

Nieuws en kortingen Gay relatieplanet

Zie voor nieuws en acties onze dating acties en dating nieuws pagina

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Jan 11 juli 2016 op 17:33 -

  Voor homo’s is het best lastig een goede datingsite te vinden. De meeste datingsites of apps zijn erg op sex georiënteerd en wanneer je daar niet naar opzoek bent kan het best lastig zijn om een leuke man te vinden. Gay Relatieplanet helpt daar heel goed bij. Fijne en betrouwbare datingsite met mannen die echt willen daten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »