Gaybuddy

Britt Meijer 16 februari 2016 48
Gaybuddy
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Gaybuddy.nl is de ontmoetingsplaats voor mannen, dus ben je opzoek om een leuke gay man te ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Gaybuddy.nl is een echte Nederlandse datingsite met Nederlandse en Vlaamse homo’s. De datingsite is er voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalige date of een langdurige relatie. Het kan allemaal op Gaybuddy.
Gratis aanmelden

Gaybuddy Betrouwbaarheid

Gaybuddy Is een nederlandse datingsite die zich speciaal richt op homo’s. Gaybuddy is een relatief jonge datingsite die pas sinds 2016 bestaat. Je merkt dit dan ook terug in het aantal leden. Er zijn al wel redelijk wat mannen te vinden, maar het zijn er nog niet bijzonder veel. Kijken we naar de mannen die al ingeschreven staan op Gaybuddy dan zien we al snel waar de meeste mannen hier naar opzoek zijn. De meeste zijn opzoek naar een one night stand of sexdate.

Helaas beschikt Gaybuddy.nl niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk ‘veilig daten’. Hierdoor wordt het lastig de betrouwbaarheid van de Gaybuddy te controleren. Gelukkig is gaybuddy.nl wel geschikt om erg discreet te werk te gaan. Veel informatie is niet nodig om jezelf aan te melden, je kunt dus redelijk anoniem te werk gaan. Mocht je het in het begin nog niet helemaal vertrouwen. Wel oogt Gaybuddy.nl erg fris en vertrouwd. Alles ziet er heel netjes en betrouwbaar uit.

Helaas wordt er niets gezegd over de controle op de profielen van Gaybuddy. Wij kan dus niet met zekerheid zeggen dat de mannen die je vindt op gaybuddy daadwerkelijk opzoek zijn naar iets, of echt zijn. Dit zul je aan den lijve moeten ondervinden.

Inschrijven en inloggen Gaybuddy

Inschrijven op Gaybuddy gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord en je emailadres in en je kunt meteen aan de gang. Je moet nog wel even je account activeren via de activatiemail die je ontvangt.

Verder is het niet noodzakelijk informatie in te voeren. Je kunt volledig anoniem te werk gaan. Alhoewel het wel aan te raden is wil je een date hebben om wat informatie in te vullen. De gegevens die je in kunt vullen bij Gaybuddy zijn voornamelijk informatie op je uiterlijk. Ook kun je een kort stukje over jezelf schrijven, waar je bijvoorbeeld naar opzoek bent.

Gebruik Gaybuddy

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op Gaybuddy.nl kun je gelijk aan de slag met daten. Je bent niet verplicht je profiel helemaal in te vullen. Maar foto’s en informatie over jezelf is wel aan te raden mocht je serieus op zoek zijn. Zoals eerder al gezegd kunnen wij de betrouwbaarheid van deze datingsite niet garanderen. Ben dus zorgvuldig met de informatie die je deelt op Gaybuddy.
Hierna kun je aan de slag met Gaybuddy. Gaybuddy is een erg overzichtelijke datingsite die fris oogt en uitnodigt om gebruikt te worden. Je kunt simpelweg op het knopje profielen drukken. Hier kun je alle profielen zien. Voor wie dat een beetje te veel is, is er een simpele zoekfunctie op de homepage. Hiermee kun je zoeken op leeftijd, met een foto en leden die nu online zijn. Mocht je wat specifieker willen zoeken bestaat er ook een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je op alle kenmerken zoeken die iemand ingevuld heeft. Zoals bijvoorbeeld haarkleur, lichaamsbouw etc.
Heb je iemand gevonden die je leuk vindt dan kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand dan kun je een berichtje sturen. Het sturen van en het lezen van berichten kost credits, welke op hun buurt weer geld kosten.
Gratis aanmelden

Kosten Gaybuddy

Een profiel op Gaybuddy is helemaal gratis en je kunt gebruik maken van de gehele website. Zoals gezegd kost alleen het versturen van berichtjes geld. 1 berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via iDeal, mr Cash of Paysafe.

Gaybuddy App

Gaybuddy beschikt op dit moment nog niet over een app voor je mobiele devices. Wel schaalt de website goed naar mobiel. Hij is dus wel op je mobiel te gebruiken.

Nieuws en kortingen Gaybuddy

Regelmatig heeft Gaybuddy allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitstrijven Gaybuddy

Uitschrijven op gaybuddy is erg gemakkelijk. Je gaat naar “mijn profiel” en scrolt naar onderen. Hier vind je het kopje profiel verwijderen. Je drukt simpelweg op de knop en je profiel wordt in zijn geheel verwijderd. Niemand zal je berichtjes nog kunnen teruglezen of je foto’s kunnen zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

48 Reviews »

 1. Jeffrey 21 mei 2019 op 13:44 -

  De site zelf is echt dik in orde, heb hier geen klagen mee. Zeker niet. Ik zoek al een lange tijd wat erotisch contact met mannen, maar elke keer wordt deze zoektocht mij zo ontzettend moeilijk gemaakt, dat is niet normaal. Gaybuddy is gebruiksvriendelijk, vrij goedkoop, (heb je zelf in de handen), en overzichtelijk. Prima!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Milo 25 maart 2019 op 13:47 -

  hai,

  Waar zal ik beginnen? Ik zal het sws niet te lang maken. Maar Gaybuddy is wel echt een datingsite waarbij je stevig in je schoenen moet staan, de piemels vliegen om je oren. haha heerlijk… Het proces van daten is heel gemakkelijk, je hebt ook zo een afspraak, dus wat dat betreft is dat wel fijn. De rest spreekt voor zich.. aanrader.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Toon 19 maart 2019 op 12:48 -

  Hallo,

  Het is wel iets wat ik had verwacht. Het draait voornamelijk om erotiek hier. Maar dit is wel iets waar je snel naar verlangt als je zulke jongens / mannen te zien krijgt.

  Voor €80,- 100 credits gekocht waarbij ik genoeg voldoening heb kunnen krijgen van deze mannen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Oskar 7 maart 2019 op 11:31 -

  Hai allen,

  Het was OK, niet super super ofzo, maar meer OK. Had er meer van verwacht, ik dacht namelijk zodra je een klik hebt, je lekker kan afspreken, maar dat was helaas niet zo. Maar al met al wel tevreden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Bram 21 februari 2019 op 13:42 -

  Heee,

  Mannen die je heel de dag een beetje aan het opgeilen zijn, zijn erg moeilijk te weerstaan hoor. Jeetje , maar het is me gelukt om me een beetje in te houden. 50 credits zijn er wel doorheen, maar volgende maand weer even een batch kopen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Guido 11 februari 2019 op 13:38 -

  Super mooie tijd gehad hier bij GB. Geen dates, maar wel optimaal gebruik gemaakt van het feit dat ik leuk contact kan hebben met andere mannen.

  Goed te doen, zeker voor die kosten. Aanraden waar people!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. David 5 februari 2019 op 14:00 -

  Heeijj

  Ik wist mijn god niet wat ik precies moest verwachten. Maar al met al heeft het al mijn verwachtingen waar gemaakt.

  Het is heel erg erotisch en daarnaast ook erg recht voor zijn raap. De kosten hoef je ook niet over wakker te liggen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Albert 14 januari 2019 op 14:53 -

  hey,

  prettige site voor erotisch contact. Een echte relatie heb ik er nog niet kunnen uithalen, misschien is dit ook niet echt een goede site voor een echte relatie.

  Je wordt gelijk blootgesteld aan 1 en al erotiek. Voor die prijs kan je ook niet zonder zitten vind ik persoonlijk, erg veel verschillende meningen, maar toch geprobeerd. Mijn ervaring was positief.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Valentino 13 december 2018 op 20:30 -

  Doe even wat onderzoek, en je komt erachter dat Gaybuddy gewoon prima zijn werk doet..

  Ik heb in iedergeval genoten en daar gaat het uiteindelijk om denk ik zo…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Viro 9 december 2018 op 08:15 -

  Heren, lees de algemene voorwaarden!!! Hahaha..lezen aub!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »