Gaybuddy

Britt Meijer 16 februari 2016 33
Gaybuddy
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Gaybuddy.nl is de ontmoetingsplaats voor mannen, dus ben je opzoek om een leuke gay man te ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Gaybuddy.nl is een echte Nederlandse datingsite met Nederlandse en Vlaamse homo’s. De datingsite is er voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalige date of een langdurige relatie. Het kan allemaal op Gaybuddy.
Gratis aanmelden

Gaybuddy Betrouwbaarheid

Gaybuddy Is een nederlandse datingsite die zich speciaal richt op homo’s. Gaybuddy is een relatief jonge datingsite die pas sinds 2016 bestaat. Je merkt dit dan ook terug in het aantal leden. Er zijn al wel redelijk wat mannen te vinden, maar het zijn er nog niet bijzonder veel. Kijken we naar de mannen die al ingeschreven staan op Gaybuddy dan zien we al snel waar de meeste mannen hier naar opzoek zijn. De meeste zijn opzoek naar een one night stand of sexdate.

Helaas beschikt Gaybuddy.nl niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk ‘veilig daten’. Hierdoor wordt het lastig de betrouwbaarheid van de Gaybuddy te controleren. Gelukkig is gaybuddy.nl wel geschikt om erg discreet te werk te gaan. Veel informatie is niet nodig om jezelf aan te melden, je kunt dus redelijk anoniem te werk gaan. Mocht je het in het begin nog niet helemaal vertrouwen. Wel oogt Gaybuddy.nl erg fris en vertrouwd. Alles ziet er heel netjes en betrouwbaar uit.

Helaas wordt er niets gezegd over de controle op de profielen van Gaybuddy. Wij kan dus niet met zekerheid zeggen dat de mannen die je vindt op gaybuddy daadwerkelijk opzoek zijn naar iets, of echt zijn. Dit zul je aan den lijve moeten ondervinden.

Inschrijven en inloggen Gaybuddy

Inschrijven op Gaybuddy gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord en je emailadres in en je kunt meteen aan de gang. Je moet nog wel even je account activeren via de activatiemail die je ontvangt.

Verder is het niet noodzakelijk informatie in te voeren. Je kunt volledig anoniem te werk gaan. Alhoewel het wel aan te raden is wil je een date hebben om wat informatie in te vullen. De gegevens die je in kunt vullen bij Gaybuddy zijn voornamelijk informatie op je uiterlijk. Ook kun je een kort stukje over jezelf schrijven, waar je bijvoorbeeld naar opzoek bent.

Gebruik Gaybuddy

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op Gaybuddy.nl kun je gelijk aan de slag met daten. Je bent niet verplicht je profiel helemaal in te vullen. Maar foto’s en informatie over jezelf is wel aan te raden mocht je serieus op zoek zijn. Zoals eerder al gezegd kunnen wij de betrouwbaarheid van deze datingsite niet garanderen. Ben dus zorgvuldig met de informatie die je deelt op Gaybuddy.
Hierna kun je aan de slag met Gaybuddy. Gaybuddy is een erg overzichtelijke datingsite die fris oogt en uitnodigt om gebruikt te worden. Je kunt simpelweg op het knopje profielen drukken. Hier kun je alle profielen zien. Voor wie dat een beetje te veel is, is er een simpele zoekfunctie op de homepage. Hiermee kun je zoeken op leeftijd, met een foto en leden die nu online zijn. Mocht je wat specifieker willen zoeken bestaat er ook een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je op alle kenmerken zoeken die iemand ingevuld heeft. Zoals bijvoorbeeld haarkleur, lichaamsbouw etc.
Heb je iemand gevonden die je leuk vindt dan kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand dan kun je een berichtje sturen. Het sturen van en het lezen van berichten kost credits, welke op hun buurt weer geld kosten.
Gratis aanmelden

Kosten Gaybuddy

Een profiel op Gaybuddy is helemaal gratis en je kunt gebruik maken van de gehele website. Zoals gezegd kost alleen het versturen van berichtjes geld. 1 berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via iDeal, mr Cash of Paysafe.

Gaybuddy App

Gaybuddy beschikt op dit moment nog niet over een app voor je mobiele devices. Wel schaalt de website goed naar mobiel. Hij is dus wel op je mobiel te gebruiken.

Nieuws en kortingen Gaybuddy

Regelmatig heeft Gaybuddy allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitstrijven Gaybuddy

Uitschrijven op gaybuddy is erg gemakkelijk. Je gaat naar “mijn profiel” en scrolt naar onderen. Hier vind je het kopje profiel verwijderen. Je drukt simpelweg op de knop en je profiel wordt in zijn geheel verwijderd. Niemand zal je berichtjes nog kunnen teruglezen of je foto’s kunnen zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

33 Reviews »

 1. David 12 november 2018 op 19:23 -
  Je review moet eerst door ons goedgekeurd worden.

  Hoi hoi,

  een zeer prettige datingsite met leuke mannen. Ik heb er inmiddels 2 ontmoet en het gaat allemaal naar wens.

  Kortom, een aanrader voor andere gays like me !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Gilles 6 november 2018 op 21:09 -

  Hallo!

  Een leuke datingsite met leuke attente mannen. Ik ben erg tevreden en heb een leuke date gehad.

  Ik heb een paar credits aangeschaft en binnen no-time contact!

  aanrader mannen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Marnix 31 oktober 2018 op 09:53 -

  Hallo mensen! Ik ben een tevreden klant, ik zie inderdaad dat er veel negatieve reacties zijn (Peter heeft gelijk), maar dit is nergens voor nodig….

  Het heeft even tijd nodig en dan kan je lekker je gang gaan. Ik had eerst ook geen geduld, maar op een gegeven moment een leuke man tegen gekomen waarmee ik een erg leuke date heb gehad.

  Een paar credits doen gewoon wonderen hoor! Keep it up!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Peter 29 oktober 2018 op 19:41 -

  Ik snap al deze negatieve comments niet zo goed om eerlijk te zijn. Het is gewoon een hele goed site waar je met een paar credits een pikante date scoort. Dit overkwam mij tenminste, dus voor mij een dikke 8 waard hoor jongens.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Peter 3 september 2018 op 21:44 -

  Net alle reviews gelezen en het is echt pure oplichterij. Leuke en spannende voorstellen, maar nooit een date. Ieder bericht eindigt met een vraagstelling, zodat je weer credits koopt. Korte profiel beschrijvingen geven volgens het ACM aan dat het fake profielen zijn. Pas op voor irrestible, mrjohn48 en pretty eyezz. Zij houden je weken aan de praat, beloven alles, maar komen niets na. Zij weten vaak niet wat jij voor vragen aan hen hebt gesteld en geven volledig controversiële antwoorden. Gelukkig niet veel geld hieraan uitgegeven, maar het is puur misbruik maken van mensen die het daadwerkelijk wel menen en op zoek zijn naar een date. Check de opbouw met grindr en he zal constateren dat deze identiek aan elkaar zijn en dat je dezelfde profielen tegenkomt. Triest dat sommige mensen zich hiervoor lenen om andere mensen op te lichten. Aangifte doen heeft weinig zin, daar zij zich zullen beroepen op hun algemene voorwaarden. Mijn advies: weg van deze site, weg van Grindr.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. M E 31 augustus 2018 op 10:01 -

  Ik hoop dat meer mensen deze reviews zien. Als ik deze eerder had gezien, zou ik nooit mijn geld uitgeven. Het is gewoon een grote SCAM want ik zat met dezelfde 3 personen te praten voor de laatste 3 weken. Niemand kan ontmoeten, niemand wil contact informatie delen. En toevallig waren ze altijd online. Ik probeerde weg en toch hadden ze me overtuigd om te blijven chatten met hun. Het was een zonde van wat klein geld die ik heb. Kan het nooit meer terug krijgen. Ik schaam me het feit dat ik werd overtuigd om met dit bullshit mee te maken. Echt een zonde van mijn tijd en geld. WAARSCHUWING!!! Kon beter een pronkstuk voor mijn kamer kopen of geld over het balkon gooien.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Jeroen 30 juni 2018 op 22:27 -

  Inderdaad een grote oplichting en ze proberen je zoveel mogelijk credits te laten kopen. Een date ga je hier zeker niet vinden. Als je hier je geld aan uit wilt geven, kun je het net zo goed over de balk gooien. Als je het niet weet, is het inderdaad erg verleidelijk. Heb voor de grap 2 profielen aangemaakt. Kan ze niets vinden als ik op eentje inlog dus zegt genoeg…Gelukkig heb ik er bijna geen geld aan besteed!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Aavar 28 april 2018 op 22:50 -

  NIET DOEN.

  Het is zelfs nog erger dan de recenties hierboven doen vermoeden:

  Ik heb 2 profiels aangemaakt in gaybuddy.nl. Bij beide profiels zag ik het andere profiel niet, oftewel zelfs als mensen een profiel aanmaken, dan wordt deze niet aan andere mensen getoond. Dus alle getoonde mensen bestaan niet en worden beantwoord door callcenter-operators en dus 100% kans dat je geen date gaat vinden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Nico 20 februari 2018 op 16:26 -

  Al mijn voorgangers hebben gelijk. Het gaat hier maar om een ding en dat is je credits opmaken en natuurlijk gelijk weer kopen door je heerlijk te verleiden. Voel mij zo stom dat ik daar niet in wilde geloven. Dat doe je toch niet. Daarom zet je toch niet zo’n datingsite op. Zal mij ook niet verbazen dat het ook nog uit China aangestuurd wordt. let op als je binnen 1 maand niets verstuurd hebt wordt je credit op NUL gezet en berichten ouder dan 30 dagen worden verwijderd dus je heb ook geen history ( zijn niet gek die jongen/meiden) mijn waardering is een 0. Trouwens Gaybuddy.nl = Gagdatespopt.nl Dus heren je kan het beste je geld en energie ergens anders in steken/gooien! Succes verder met jullie ware zoektocht. Ik gun je het beste….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Frans 15 februari 2018 op 05:28 -

  Sorry mensen, dat dit is ’n lang verhaal wordt, maar ik moet ’t hier gewoon kwijt om duidelijk te kunnen maken welke ervaringen ik heb met gaybuddy.nl.
  Ik ben 69 jr en zoek ’n buddy tot 30 jr. Waarom? Hoezo? Veel te lang verhaal om hier uit te leggen. Maar: Moet toch kunnen? Of niet soms? Gezocht naar betrouwbare datingsites. “betrouwbaredating.nl” gevonden. Die geven op hun site aan: gaybuddy.nl heeft 1.945 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van 9,8/10! Ik dacht daarom: Bingo! en schreef me op 25-12-2016 in. Met zeer uitgebreid profiel en foto. En wat dacht je? Het regende reacties! Lang verhaal kort: Méér dan 100 leuke, inspirerende reacties, waaruit ’n keuze gemaakt. Met enkele 10-talle reacties uitgebreid gemaild en met m’n favoriet zelfs +/- 1.500 berichten uitgewisseld! Tot 25-12-2017. Toen was ik ’t echt helemaal beu! Na € 2.000,- voor credits uitgegeven te hebben, ben ik gestopt. Ja! Daar schaam ik me nu ook voor, maar op mijn leeftijd ben je wel bereid om het ’n kans te geven. Achteraf ben je echter wijzer. Zo zie je maar weer: Je bent nooit te oud om te leren!
  Mijn ervaringen:
  – Je gesprekspartner is nooit één en dezelfde persoon. Reden: Ik ben zéér taalgevoelig en moest constateren, dat de manier van schrijven telkens veranderde. Het taalgebruik veranderde, afhankelijk van het tijdstip. Steeds weer andere zinsopbouw en groot verschil in taalfouten. Ik heb zelfs moeten constateren dat ik vaker met vrouw “sprak” dan met ’n man! Waarom? Ligt aan mijn kennis van psychologische zaken. De reacties kwamen vanuit ’n chatroom en daarin werken nou eenmaal mannen en vrouwen.
  – Serieus daten blijkt absoluut onmogelijk! De meest ongelofelijke excuses blijken mogelijk te zijn! Telkens weer! Je wordt er gewoon wanhopig van! Maar toch blijven “ze” je motiveren met de meest verleidelijke aanmoedigingen.
  – Wat merkwaardig blijkt te zijn: Bij contact op verschillende tijdstippen van de dag: De één weet op ’n later tijdstip niet meer, waar je het eerder op die dag over hebt gehad.
  – Conclusie: gaybuddy.nl is een geslaagd business-model, dat waanzinnig veel geld verdient aan homo’s, die op ’n serieuze manier contact met gelijkgezinden trachten te zoeken. Hun medewerkers zijn goed getraind en laten je graag voor de beloning van ’n grijpstuiver in de waan, dat je als zoekende ’n kans van slagen bij hen hebt. Niets is echter minder waar! Het is gewoon emotionele uitbuiting en ik hoop door mijn review anderen te waarschuwen voor de gevaren die zij op deze site aangaan. Bega niet dezelfde fout als ik! Ik weet uit ervaring, dat je je geld echt beter kunt gebruiken. Ik schaam me nu diep voor de ervaring, die ik hierbij met jullie heb mogen delen! Neem die waarschuwing nou maar serieus! Dan hoef je die emotionele ervaring niet met me te delen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »