Gaybuddy

Britt Meijer 16 februari 2016 47
Gaybuddy
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Gaybuddy.nl is de ontmoetingsplaats voor mannen, dus ben je opzoek om een leuke gay man te ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Gaybuddy.nl is een echte Nederlandse datingsite met Nederlandse en Vlaamse homo’s. De datingsite is er voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalige date of een langdurige relatie. Het kan allemaal op Gaybuddy.
Gratis aanmelden

Gaybuddy Betrouwbaarheid

Gaybuddy Is een nederlandse datingsite die zich speciaal richt op homo’s. Gaybuddy is een relatief jonge datingsite die pas sinds 2016 bestaat. Je merkt dit dan ook terug in het aantal leden. Er zijn al wel redelijk wat mannen te vinden, maar het zijn er nog niet bijzonder veel. Kijken we naar de mannen die al ingeschreven staan op Gaybuddy dan zien we al snel waar de meeste mannen hier naar opzoek zijn. De meeste zijn opzoek naar een one night stand of sexdate.

Helaas beschikt Gaybuddy.nl niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk ‘veilig daten’. Hierdoor wordt het lastig de betrouwbaarheid van de Gaybuddy te controleren. Gelukkig is gaybuddy.nl wel geschikt om erg discreet te werk te gaan. Veel informatie is niet nodig om jezelf aan te melden, je kunt dus redelijk anoniem te werk gaan. Mocht je het in het begin nog niet helemaal vertrouwen. Wel oogt Gaybuddy.nl erg fris en vertrouwd. Alles ziet er heel netjes en betrouwbaar uit.

Helaas wordt er niets gezegd over de controle op de profielen van Gaybuddy. Wij kan dus niet met zekerheid zeggen dat de mannen die je vindt op gaybuddy daadwerkelijk opzoek zijn naar iets, of echt zijn. Dit zul je aan den lijve moeten ondervinden.

Inschrijven en inloggen Gaybuddy

Inschrijven op Gaybuddy gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord en je emailadres in en je kunt meteen aan de gang. Je moet nog wel even je account activeren via de activatiemail die je ontvangt.

Verder is het niet noodzakelijk informatie in te voeren. Je kunt volledig anoniem te werk gaan. Alhoewel het wel aan te raden is wil je een date hebben om wat informatie in te vullen. De gegevens die je in kunt vullen bij Gaybuddy zijn voornamelijk informatie op je uiterlijk. Ook kun je een kort stukje over jezelf schrijven, waar je bijvoorbeeld naar opzoek bent.

Gebruik Gaybuddy

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op Gaybuddy.nl kun je gelijk aan de slag met daten. Je bent niet verplicht je profiel helemaal in te vullen. Maar foto’s en informatie over jezelf is wel aan te raden mocht je serieus op zoek zijn. Zoals eerder al gezegd kunnen wij de betrouwbaarheid van deze datingsite niet garanderen. Ben dus zorgvuldig met de informatie die je deelt op Gaybuddy.
Hierna kun je aan de slag met Gaybuddy. Gaybuddy is een erg overzichtelijke datingsite die fris oogt en uitnodigt om gebruikt te worden. Je kunt simpelweg op het knopje profielen drukken. Hier kun je alle profielen zien. Voor wie dat een beetje te veel is, is er een simpele zoekfunctie op de homepage. Hiermee kun je zoeken op leeftijd, met een foto en leden die nu online zijn. Mocht je wat specifieker willen zoeken bestaat er ook een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je op alle kenmerken zoeken die iemand ingevuld heeft. Zoals bijvoorbeeld haarkleur, lichaamsbouw etc.
Heb je iemand gevonden die je leuk vindt dan kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand dan kun je een berichtje sturen. Het sturen van en het lezen van berichten kost credits, welke op hun buurt weer geld kosten.
Gratis aanmelden

Kosten Gaybuddy

Een profiel op Gaybuddy is helemaal gratis en je kunt gebruik maken van de gehele website. Zoals gezegd kost alleen het versturen van berichtjes geld. 1 berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via iDeal, mr Cash of Paysafe.

Gaybuddy App

Gaybuddy beschikt op dit moment nog niet over een app voor je mobiele devices. Wel schaalt de website goed naar mobiel. Hij is dus wel op je mobiel te gebruiken.

Nieuws en kortingen Gaybuddy

Regelmatig heeft Gaybuddy allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitstrijven Gaybuddy

Uitschrijven op gaybuddy is erg gemakkelijk. Je gaat naar “mijn profiel” en scrolt naar onderen. Hier vind je het kopje profiel verwijderen. Je drukt simpelweg op de knop en je profiel wordt in zijn geheel verwijderd. Niemand zal je berichtjes nog kunnen teruglezen of je foto’s kunnen zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

47 Reviews »

 1. Aavar 28 april 2018 op 22:50 -

  NIET DOEN.

  Het is zelfs nog erger dan de recenties hierboven doen vermoeden:

  Ik heb 2 profiels aangemaakt in gaybuddy.nl. Bij beide profiels zag ik het andere profiel niet, oftewel zelfs als mensen een profiel aanmaken, dan wordt deze niet aan andere mensen getoond. Dus alle getoonde mensen bestaan niet en worden beantwoord door callcenter-operators en dus 100% kans dat je geen date gaat vinden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Nico 20 februari 2018 op 16:26 -

  Al mijn voorgangers hebben gelijk. Het gaat hier maar om een ding en dat is je credits opmaken en natuurlijk gelijk weer kopen door je heerlijk te verleiden. Voel mij zo stom dat ik daar niet in wilde geloven. Dat doe je toch niet. Daarom zet je toch niet zo’n datingsite op. Zal mij ook niet verbazen dat het ook nog uit China aangestuurd wordt. let op als je binnen 1 maand niets verstuurd hebt wordt je credit op NUL gezet en berichten ouder dan 30 dagen worden verwijderd dus je heb ook geen history ( zijn niet gek die jongen/meiden) mijn waardering is een 0. Trouwens Gaybuddy.nl = Gagdatespopt.nl Dus heren je kan het beste je geld en energie ergens anders in steken/gooien! Succes verder met jullie ware zoektocht. Ik gun je het beste….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Frans 15 februari 2018 op 05:28 -

  Sorry mensen, dat dit is ’n lang verhaal wordt, maar ik moet ’t hier gewoon kwijt om duidelijk te kunnen maken welke ervaringen ik heb met gaybuddy.nl.
  Ik ben 69 jr en zoek ’n buddy tot 30 jr. Waarom? Hoezo? Veel te lang verhaal om hier uit te leggen. Maar: Moet toch kunnen? Of niet soms? Gezocht naar betrouwbare datingsites. “betrouwbaredating.nl” gevonden. Die geven op hun site aan: gaybuddy.nl heeft 1.945 beoordelingen met een gemiddelde beoordeling van 9,8/10! Ik dacht daarom: Bingo! en schreef me op 25-12-2016 in. Met zeer uitgebreid profiel en foto. En wat dacht je? Het regende reacties! Lang verhaal kort: Méér dan 100 leuke, inspirerende reacties, waaruit ’n keuze gemaakt. Met enkele 10-talle reacties uitgebreid gemaild en met m’n favoriet zelfs +/- 1.500 berichten uitgewisseld! Tot 25-12-2017. Toen was ik ’t echt helemaal beu! Na € 2.000,- voor credits uitgegeven te hebben, ben ik gestopt. Ja! Daar schaam ik me nu ook voor, maar op mijn leeftijd ben je wel bereid om het ’n kans te geven. Achteraf ben je echter wijzer. Zo zie je maar weer: Je bent nooit te oud om te leren!
  Mijn ervaringen:
  – Je gesprekspartner is nooit één en dezelfde persoon. Reden: Ik ben zéér taalgevoelig en moest constateren, dat de manier van schrijven telkens veranderde. Het taalgebruik veranderde, afhankelijk van het tijdstip. Steeds weer andere zinsopbouw en groot verschil in taalfouten. Ik heb zelfs moeten constateren dat ik vaker met vrouw “sprak” dan met ’n man! Waarom? Ligt aan mijn kennis van psychologische zaken. De reacties kwamen vanuit ’n chatroom en daarin werken nou eenmaal mannen en vrouwen.
  – Serieus daten blijkt absoluut onmogelijk! De meest ongelofelijke excuses blijken mogelijk te zijn! Telkens weer! Je wordt er gewoon wanhopig van! Maar toch blijven “ze” je motiveren met de meest verleidelijke aanmoedigingen.
  – Wat merkwaardig blijkt te zijn: Bij contact op verschillende tijdstippen van de dag: De één weet op ’n later tijdstip niet meer, waar je het eerder op die dag over hebt gehad.
  – Conclusie: gaybuddy.nl is een geslaagd business-model, dat waanzinnig veel geld verdient aan homo’s, die op ’n serieuze manier contact met gelijkgezinden trachten te zoeken. Hun medewerkers zijn goed getraind en laten je graag voor de beloning van ’n grijpstuiver in de waan, dat je als zoekende ’n kans van slagen bij hen hebt. Niets is echter minder waar! Het is gewoon emotionele uitbuiting en ik hoop door mijn review anderen te waarschuwen voor de gevaren die zij op deze site aangaan. Bega niet dezelfde fout als ik! Ik weet uit ervaring, dat je je geld echt beter kunt gebruiken. Ik schaam me nu diep voor de ervaring, die ik hierbij met jullie heb mogen delen! Neem die waarschuwing nou maar serieus! Dan hoef je die emotionele ervaring niet met me te delen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Albert 1 februari 2018 op 02:52 -

  Eén en al oplichterij! Je wordt leuk aan de praat gehouden, zodat je weer nieuwe credits koopt. Vragen die je zelf stelt worden niet of ontwijkend beantwoord, ze hebben geen whatsapp, facebook of zelfs e-mail !
  Trap er niet in, het meeste is allemaal FAKE !

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Bernhard 15 januari 2018 op 10:00 -

  1 en al nep profielen die opgezet zijn door de beheerders e/o hun moderatoren. Tevens de duurste site van alle gay-sites, € 1 per bericht.
  Dus trap niet in de benadering van al deze bewust opgezette neppers voor € 1 pb !!!!!!! Sta er pas op maar heb hun systeem nu al door, het zijn alleen maar geldwolven !!!!!!!
  Mijn waardering is feitelijk een dikke 0 !!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Rob Verburg 29 oktober 2017 op 10:47 -

  Het is nep, grote nep. Ik heb 2 accounts aangemaakt vlak achter elkaar en kreeg steeds van dezelfde mannen en jongens dezelfde berichten. Er wordt heel veel heen en weer gechat, zoals dat wordt genoemd, maar dat leidt tot helemaal niets alleen ben je steeds gehouden credits te kopen, als je althans denkt verder te willen.
  Van sommige contacten (paradize bijvoorbeeld) krijg je mooie berichtjes, maar geweigerd wordt onder het bezigen van allerlei smoezen, dat hij geen e-mail wil afgeven hoe je ook benadrukt eerlijk en betrouwbaar te zijn. Dus begin er niet aan. Het is groot bedrog

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Harm 20 oktober 2017 op 20:34 -

  Klopt inderdaad! Je wordt opgelicht waarde bij zit. Prachtige uitnodigingen en maar creditjes er in douwen. Ik heb hier om opheldering gevraag bij deze site. Dit kreeg ik als antwoord:

  Beste heer,

  Bedankt voor uw bericht.

  Conform onze algemene voorwaarden kunnen er op onze site profielen aanwezig die entertainment tot doel hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Lekker entertainment!

  WEES GEWAARSCHUWD!, ze geven het nog toe ook!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Martijn 16 oktober 2017 op 22:07 -

  Een waarschuwing voor iedereen: De meeste profielen op deze website zijn helaas nep. Ze worden allemaal door dezelfde personen beheerd. Men wil nooit afspreken en geen emails of telefoonnummers uitwisselen. Dus geef er geen geld aan uit…
  Het is een schande dat zi’n we site niet aangepakt wordt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Nick 21 juli 2017 op 11:50 -

  Eén en al oplichterij! Je wordt leuk aan de praat gehouden, zodat je weer nieuwe credits koopt. Vragen die je zelf stelt worden niet of ontwijkend beantwoord, ze hebben massaal geen whatsapp, facebook of kik en reacties/zinsbouw komen niet ‘natuurlijk’ over. Trap er niet in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Wallflower 16 juni 2017 op 15:39 -

  Veel hostprofielen [neppers] die je het geld uit de zak proberen te kloppen door je aan de praat te houden met opwindberichtjes:-) Je moet maar ergens je geld mee verdienen he.
  1 euro per berichtje als je erin trapt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »