Gaybuddy

Britt Meijer 16 februari 2016 41
Gaybuddy
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Gaybuddy.nl is de ontmoetingsplaats voor mannen, dus ben je opzoek om een leuke gay man te ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Gaybuddy.nl is een echte Nederlandse datingsite met Nederlandse en Vlaamse homo’s. De datingsite is er voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalige date of een langdurige relatie. Het kan allemaal op Gaybuddy.
Gratis aanmelden

Gaybuddy Betrouwbaarheid

Gaybuddy Is een nederlandse datingsite die zich speciaal richt op homo’s. Gaybuddy is een relatief jonge datingsite die pas sinds 2016 bestaat. Je merkt dit dan ook terug in het aantal leden. Er zijn al wel redelijk wat mannen te vinden, maar het zijn er nog niet bijzonder veel. Kijken we naar de mannen die al ingeschreven staan op Gaybuddy dan zien we al snel waar de meeste mannen hier naar opzoek zijn. De meeste zijn opzoek naar een one night stand of sexdate.

Helaas beschikt Gaybuddy.nl niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk ‘veilig daten’. Hierdoor wordt het lastig de betrouwbaarheid van de Gaybuddy te controleren. Gelukkig is gaybuddy.nl wel geschikt om erg discreet te werk te gaan. Veel informatie is niet nodig om jezelf aan te melden, je kunt dus redelijk anoniem te werk gaan. Mocht je het in het begin nog niet helemaal vertrouwen. Wel oogt Gaybuddy.nl erg fris en vertrouwd. Alles ziet er heel netjes en betrouwbaar uit.

Helaas wordt er niets gezegd over de controle op de profielen van Gaybuddy. Wij kan dus niet met zekerheid zeggen dat de mannen die je vindt op gaybuddy daadwerkelijk opzoek zijn naar iets, of echt zijn. Dit zul je aan den lijve moeten ondervinden.

Inschrijven en inloggen Gaybuddy

Inschrijven op Gaybuddy gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord en je emailadres in en je kunt meteen aan de gang. Je moet nog wel even je account activeren via de activatiemail die je ontvangt.

Verder is het niet noodzakelijk informatie in te voeren. Je kunt volledig anoniem te werk gaan. Alhoewel het wel aan te raden is wil je een date hebben om wat informatie in te vullen. De gegevens die je in kunt vullen bij Gaybuddy zijn voornamelijk informatie op je uiterlijk. Ook kun je een kort stukje over jezelf schrijven, waar je bijvoorbeeld naar opzoek bent.

Gebruik Gaybuddy

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op Gaybuddy.nl kun je gelijk aan de slag met daten. Je bent niet verplicht je profiel helemaal in te vullen. Maar foto’s en informatie over jezelf is wel aan te raden mocht je serieus op zoek zijn. Zoals eerder al gezegd kunnen wij de betrouwbaarheid van deze datingsite niet garanderen. Ben dus zorgvuldig met de informatie die je deelt op Gaybuddy.
Hierna kun je aan de slag met Gaybuddy. Gaybuddy is een erg overzichtelijke datingsite die fris oogt en uitnodigt om gebruikt te worden. Je kunt simpelweg op het knopje profielen drukken. Hier kun je alle profielen zien. Voor wie dat een beetje te veel is, is er een simpele zoekfunctie op de homepage. Hiermee kun je zoeken op leeftijd, met een foto en leden die nu online zijn. Mocht je wat specifieker willen zoeken bestaat er ook een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je op alle kenmerken zoeken die iemand ingevuld heeft. Zoals bijvoorbeeld haarkleur, lichaamsbouw etc.
Heb je iemand gevonden die je leuk vindt dan kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand dan kun je een berichtje sturen. Het sturen van en het lezen van berichten kost credits, welke op hun buurt weer geld kosten.
Gratis aanmelden

Kosten Gaybuddy

Een profiel op Gaybuddy is helemaal gratis en je kunt gebruik maken van de gehele website. Zoals gezegd kost alleen het versturen van berichtjes geld. 1 berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via iDeal, mr Cash of Paysafe.

Gaybuddy App

Gaybuddy beschikt op dit moment nog niet over een app voor je mobiele devices. Wel schaalt de website goed naar mobiel. Hij is dus wel op je mobiel te gebruiken.

Nieuws en kortingen Gaybuddy

Regelmatig heeft Gaybuddy allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitstrijven Gaybuddy

Uitschrijven op gaybuddy is erg gemakkelijk. Je gaat naar “mijn profiel” en scrolt naar onderen. Hier vind je het kopje profiel verwijderen. Je drukt simpelweg op de knop en je profiel wordt in zijn geheel verwijderd. Niemand zal je berichtjes nog kunnen teruglezen of je foto’s kunnen zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

41 Reviews »

 1. Harm 20 oktober 2017 op 20:34 -

  Klopt inderdaad! Je wordt opgelicht waarde bij zit. Prachtige uitnodigingen en maar creditjes er in douwen. Ik heb hier om opheldering gevraag bij deze site. Dit kreeg ik als antwoord:

  Beste heer,

  Bedankt voor uw bericht.

  Conform onze algemene voorwaarden kunnen er op onze site profielen aanwezig die entertainment tot doel hebben.

  Met vriendelijke groet,

  Lekker entertainment!

  WEES GEWAARSCHUWD!, ze geven het nog toe ook!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Martijn 16 oktober 2017 op 22:07 -

  Een waarschuwing voor iedereen: De meeste profielen op deze website zijn helaas nep. Ze worden allemaal door dezelfde personen beheerd. Men wil nooit afspreken en geen emails of telefoonnummers uitwisselen. Dus geef er geen geld aan uit…
  Het is een schande dat zi’n we site niet aangepakt wordt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Nick 21 juli 2017 op 11:50 -

  Eén en al oplichterij! Je wordt leuk aan de praat gehouden, zodat je weer nieuwe credits koopt. Vragen die je zelf stelt worden niet of ontwijkend beantwoord, ze hebben massaal geen whatsapp, facebook of kik en reacties/zinsbouw komen niet ‘natuurlijk’ over. Trap er niet in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Wallflower 16 juni 2017 op 15:39 -

  Veel hostprofielen [neppers] die je het geld uit de zak proberen te kloppen door je aan de praat te houden met opwindberichtjes:-) Je moet maar ergens je geld mee verdienen he.
  1 euro per berichtje als je erin trapt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Ramesh 22 mei 2017 op 18:07 -

  De site is op zich goed opgezet en werkt erg goed.Er is geen app, maar het werkt prima op je mobiel. Geen verplichting je kunt afzeggen wanneer je wilt, omdat je credits koopt (wel duur 1 euro per bericht). Mijn ervaring is dat je vaak benaderd wordt. Bij de openingszin lijkt het of ze je snel willen ontmoeten en uiteindelijk durven veel van ze niet af te spreken voor een date. Het lijkt of het chatten voor de meeste een avondvullend programma is. In het begin spannende mannen met spannende berichten, maar weinig tot geen dates.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Erik 22 februari 2017 op 22:49 -

  Een waardeloze dating site, vooral opgezet om je credits te laten kopen, ik denk niet dat er veel echte profielen op staan! Mij is het niet gelukt om echt contact met iemand te leggen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Erik 22 februari 2017 op 22:46 -

  Veelal nepprofielen, nog geen serieus contact kunnen leggen. Vooral opgezet om je credits aan te laten schaffen , echt contact maken met iemand is mij nog nooit gelukt!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. M 13 februari 2017 op 18:21 -

  Zelfde zinsopbouw, te veel liefje/ schatje in een zin. Geen dates willen plannen, en als er een date gepland staat willen ze afhaken. Te veel geld kwijt geraakt aan deze waardeloze k*tsite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Ric 11 december 2016 op 17:05 -

  Laat je niet voor de gek houden op deze site, de jongens op deze site zijn er voor een deel alleen maar op uit je zoveel mogelijk berichtjes te laten versturen via gaybuddy – 1 euro per bericht dus!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Erik 11 december 2016 op 17:01 -

  Deze site is grotendeels nep. Je krijgt ‘leuke’ reacties van jongens die alleen maar via gaybuddy willen chatten, dus voor 1 euro per bericht. Laat je niet bedonderen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »