Gaybuddy

Britt Meijer 16 februari 2016 48
Gaybuddy
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Gaybuddy.nl is de ontmoetingsplaats voor mannen, dus ben je opzoek om een leuke gay man te ontmoeten dan ben je hier aan het juiste adres. Gaybuddy.nl is een echte Nederlandse datingsite met Nederlandse en Vlaamse homo’s. De datingsite is er voor homo’s die opzoek zijn naar een eenmalige date of een langdurige relatie. Het kan allemaal op Gaybuddy.
Gratis aanmelden

Gaybuddy Betrouwbaarheid

Gaybuddy Is een nederlandse datingsite die zich speciaal richt op homo’s. Gaybuddy is een relatief jonge datingsite die pas sinds 2016 bestaat. Je merkt dit dan ook terug in het aantal leden. Er zijn al wel redelijk wat mannen te vinden, maar het zijn er nog niet bijzonder veel. Kijken we naar de mannen die al ingeschreven staan op Gaybuddy dan zien we al snel waar de meeste mannen hier naar opzoek zijn. De meeste zijn opzoek naar een one night stand of sexdate.

Helaas beschikt Gaybuddy.nl niet over een keurmerk zoals het thuiswinkelwaarborg of het keurmerk ‘veilig daten’. Hierdoor wordt het lastig de betrouwbaarheid van de Gaybuddy te controleren. Gelukkig is gaybuddy.nl wel geschikt om erg discreet te werk te gaan. Veel informatie is niet nodig om jezelf aan te melden, je kunt dus redelijk anoniem te werk gaan. Mocht je het in het begin nog niet helemaal vertrouwen. Wel oogt Gaybuddy.nl erg fris en vertrouwd. Alles ziet er heel netjes en betrouwbaar uit.

Helaas wordt er niets gezegd over de controle op de profielen van Gaybuddy. Wij kan dus niet met zekerheid zeggen dat de mannen die je vindt op gaybuddy daadwerkelijk opzoek zijn naar iets, of echt zijn. Dit zul je aan den lijve moeten ondervinden.

Inschrijven en inloggen Gaybuddy

Inschrijven op Gaybuddy gaat erg gemakkelijk. Je vult een gebruikersnaam en wachtwoord en je emailadres in en je kunt meteen aan de gang. Je moet nog wel even je account activeren via de activatiemail die je ontvangt.

Verder is het niet noodzakelijk informatie in te voeren. Je kunt volledig anoniem te werk gaan. Alhoewel het wel aan te raden is wil je een date hebben om wat informatie in te vullen. De gegevens die je in kunt vullen bij Gaybuddy zijn voornamelijk informatie op je uiterlijk. Ook kun je een kort stukje over jezelf schrijven, waar je bijvoorbeeld naar opzoek bent.

Gebruik Gaybuddy

Nadat je je profiel hebt aangemaakt op Gaybuddy.nl kun je gelijk aan de slag met daten. Je bent niet verplicht je profiel helemaal in te vullen. Maar foto’s en informatie over jezelf is wel aan te raden mocht je serieus op zoek zijn. Zoals eerder al gezegd kunnen wij de betrouwbaarheid van deze datingsite niet garanderen. Ben dus zorgvuldig met de informatie die je deelt op Gaybuddy.
Hierna kun je aan de slag met Gaybuddy. Gaybuddy is een erg overzichtelijke datingsite die fris oogt en uitnodigt om gebruikt te worden. Je kunt simpelweg op het knopje profielen drukken. Hier kun je alle profielen zien. Voor wie dat een beetje te veel is, is er een simpele zoekfunctie op de homepage. Hiermee kun je zoeken op leeftijd, met een foto en leden die nu online zijn. Mocht je wat specifieker willen zoeken bestaat er ook een uitgebreide zoekfunctie. Hiermee kun je op alle kenmerken zoeken die iemand ingevuld heeft. Zoals bijvoorbeeld haarkleur, lichaamsbouw etc.
Heb je iemand gevonden die je leuk vindt dan kun je deze favoriet maken zodat je deze later makkelijk terug kan vinden. Wil je in contact komen met iemand dan kun je een berichtje sturen. Het sturen van en het lezen van berichten kost credits, welke op hun buurt weer geld kosten.
Gratis aanmelden

Kosten Gaybuddy

Een profiel op Gaybuddy is helemaal gratis en je kunt gebruik maken van de gehele website. Zoals gezegd kost alleen het versturen van berichtjes geld. 1 berichtje kost 1 credit. De kosten van de credits zijn als volgt:

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betaling kan via iDeal, mr Cash of Paysafe.

Gaybuddy App

Gaybuddy beschikt op dit moment nog niet over een app voor je mobiele devices. Wel schaalt de website goed naar mobiel. Hij is dus wel op je mobiel te gebruiken.

Nieuws en kortingen Gaybuddy

Regelmatig heeft Gaybuddy allerlei kortingsacties voor bestaande en nieuwe leden. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitstrijven Gaybuddy

Uitschrijven op gaybuddy is erg gemakkelijk. Je gaat naar “mijn profiel” en scrolt naar onderen. Hier vind je het kopje profiel verwijderen. Je drukt simpelweg op de knop en je profiel wordt in zijn geheel verwijderd. Niemand zal je berichtjes nog kunnen teruglezen of je foto’s kunnen zien.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

48 Reviews »

 1. Reg. 20 september 2016 op 16:33 -

  Leuke site, natuurlijk altijd wel opletten wie je tegenkomt maar goede manier om mensen te ontmoetne!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sander 23 augustus 2016 op 17:06 -

  Voor iedereen die wel eens wat afwisseling wil hebben is dit een prima datingsite! Weer eens wat anders dan Grindr en de platvloerse praat daar.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Michel 12 augustus 2016 op 12:08 -

  Wilde een keer wat anders proberen dan Grindr. Beviel me eerlijk gezegd best goed, maar ja je moet betalen dus dat is wel jammer.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Geheim 3 juni 2016 op 10:36 -

  Al na het kopen van 1 credit die ik nodig had om te antwoorden op een bericht die ik had ontvangen ging er een lampje branden naar het berichtje dat ik terug ontving van die persoon. Berichten die je ontvangt zijn direct/overtuigend. Het is pure oplichting dus trap er niet in!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Dylan 8 mei 2016 op 15:50 -

  Hier zitten alleen serieuze contacten die echt op zoek zijn. Dus geen irritante gastjes die alleen maar zitten te kutten of wat denk je van al die fake profielen altijd. Nee, dit is dan veel serieuzer en alle neppe gasten worden ook meteen buiten geschopt. Kwaliteit is dus veel beter, ze vragen daar wel een bedrag voor, maar goed, voor niets gaat de zon op.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Gaydar1977 30 april 2016 op 07:23 -

  Wel leuk die afwisseling, niet altijd maar op Grindr hoeven zitten 🙂 Maar heb wel t gevoel dat dit meer bedoeld was ooit als een ‘hetero’ datingsite en dat het nu een gay datingsites is geworden. Maar dan alsnog, leuk om eens op een ouderwetse profielensite te zitten in plaats van enkel een app zoals Grindr 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Atti 24 april 2016 op 09:56 -

  Pure oplichterij.
  Pas op fake profielen die je geld proberen te verkwanselen.

  Verspil je geld niet aan deze vuile oplichters

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Yves 11 maart 2016 op 22:19 -

  Als je klaar bent met Grindr dan is dit een leuke site om even lekker wat andere praat te hebben. Maar eerlijk is eerlijk niets kan op tegen Grindr als het om gay dating gaat. Ik behoud beide accounts.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »