Gaydatespot

Britt Meijer 31 januari 2018 0
Gaydatespot
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Gaydatespot is een gay datingsite waar je terecht kan voor een spannende date. Je vindt hier homoseksuele mannen die op zoek zijn naar spannend contact of een leuke date. Bovendien kun je je gratis aanmelden en zo dus eenvoudig in contact komen. Lijkt het jou wat om deze datingsite uitproberen of wil je je eerste stappen maken in de gaydating? Lees dan snel deze review verder.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Gaydatespot

Gaydatespot is een zoals eerder al genoemd een casual datingsite voor 18 plus mannen die opzoek zijn naar een casual date. Het is een echte gay datingsite dus je vindt hier alleen mannen die opzoek zijn naar andere mannen. Omdat het een casual datingsite is, zijn de meeste mannen hier op gaydatespot opzoek naar een spannende date, one night stand, sexchat of ander sexcontact. Het is een casual site dus helaas ontbreekt hier het keurmerk veilig daten of het thuiswinkel waarborg, zoals bij alle andere datingsites in deze categorie. Dit is dus een gemis, maar dat betekend dat je zelf gewoon goed moet opletten.

Verder doet Gaydatespot wel haar best om de betrouwbaarheid te verhogen. Zo is er een beveiligde https verbinding welke alle gegevens die jij verstuurd, dus ook je berichten, via de site versleuteld. Zo weet je dat je gegevens veilig zijn. Daarnaast is je profiel bijvoorbeeld alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Zo kunnen toevallige voorbijgangers jouw profiel niet zien. Daarnaast heeft het een erg goede klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is en ook een telefoonnummer heeft. Zo kun je met al je vragen terecht bij de datingsite. Ook geld hier wel, let op met de informatie die je deelt en geef alleen vrij wat je vrij wilt geven. Zo voorkom je een vervelende situatie achteraf.

Inschrijven Gaydatespot

Lijkt Gaydatespot je wat en wil je het wel eens proberen? Dan is het natuurlijk zaak om jezelf in te schrijven. Een account aanmaken is erg eenvoudig en zo gepiept. Via de homepage kun je een account aanmaken. U kunt hier via een simpel stappenplan snel een profiel maken. Je vult hier je gebruikersnaam, wachtwoord en emailadres in en je bent zo ongeveer klaar om te gaan! Je ontvangt via de mail een activatiebericht waarna je direct aan de slag kan met het vinden van een leuke date.
Gratis aanmelden

Gebruik Gaydatespot

Als je een account hebt aangemaakt op de datingsite kun je direct aan de slag met het vinden van een leuke date. Uiteraard is het wel eerst aan te bevelen om je profiel verder in te vullen. Zo wordt je makkelijker gevonden en zul je meer geïnteresseerde profielen tegenkomen. Op de homepage krijg je snel overzichten van bijvoorbeeld de online leden, wie je bekeken heeft, en wie zich net heeft aangemeld. In het midden van de pagina staat een soort van prikbord centraal. Hier kan iedereen oproepjes plaatsen en zo in contact komen met anderen. Ook krijg je rechtsonder een pop up als iemand je profiel aan het bekijken is. Zo kun je in een oogopslag een hoop zien wat er gaande is op de datingsite. Wel zo makkelijk!

Uiteraard kun je ook snel zoeken naar specifieke mannen. In de menubalk vind je ook een zoekfunctie waar je snel kan zoeken, maar er is ook een uitgebreide functie waarmee je kan zoeken op tal van verschillende kenmerken. Op deze manier kun je snel iemand vinden die precies aan jouw voorkeuren voldoet. Als je iemand gevonden hebt, dan vindt je op zijn proflelpagina ook de mogelijkheid om iemand favoriet te maken. Zo kun je die gene snel terug vinden. Uiteraard kun je ook eenvoudig chatten met mensen. Ze hebben het makkelijk voor je gemaakt en de mogelijkheid toegevoegd om te beginnen met een openingszin. Alhoewel deze natuurlijk wel een beetje standaard zijn.

Kosten Gaydatespot

Zoals eerder al genoemd is het helemaal gratis om jezelf in te schrijven bij de datingsite. Je kunt helemaal vrijblijvend rondkijken en het uitproberen. Je kunt berichtjes ontvangen en deze uiteraard lezen. Alleen voor het versturen van berichtjes dien je te betalen. Hiervoor betaal je met credits. De kosten voor de credits zijn als volgt:
Gratis aanmelden

  • 10 credits €10,-
  • 25 credits €22,50
  • 50 credits €40,-
  • 100 credits €75,-
  • 300 credits €200,-

Betalen kan via iDeal, Visa, Mastercard of Maestro en mrcash. Behalve de kosten voor de credits komt er nog 0,50 cent betaalkosten bij.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Op moment van review is er geen mobiele dating applicatie beschikbaar van Gaydatespot. De website is echter wel helemaal te bekijken op je mobiele apparaat en alle functies werken ook.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Gaydatespot acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven

Heb je een leuke man gevonden via de datingsite of ben je om een andere reden klaar met de datingsite. Dan wil je natuurlijk je account verwijderen. Je kunt je account verwijderen via de het tabje mijn profiel. Hierna ga je naar persoonsgegevens en dan vind je onderaan de mogelijkheid om je profiel te verwijderen.
Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »