GayLexa

Britt Meijer 22 maart 2015 6
GayLexa
4.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

GayLexa is één van de allergrootste homo datingsites. De dating site valt onder het gay gedeelte van Lexa.nl, een alom bekende en groots opgezette datingsite. Op Gay Lexa kun je als man op zoek gaan naar een afspraak of relatie met een andere man. De site is in grote lijnen hetzelfde opgezet als de traditionele Lexa.nl. Een enorm overzichtelijke site, met de bekende kleuren rood en wit, die je ook op de traditionele dating site tegenkomt. Op Gay Lexa is ook een ruimte waar je kunt chatten en flirten. Een gedeelte van Lexa wat misschien niet zo bekend is, maar wat een sterke opmars aan het maken is.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid GayLexa

Met de betrouwbaarheid van GayLexa zit het helemaal goed. Hoewel er geen SSL verbinding aanwezig is, heeft de site, net als het hetero gedeelte, een Veilig Daten Keurmerk en eentje van thuiswinkel.org, waardoor jij als bezoeker er zeker van kunt zijn dat het afspreken via deze website heel erg veilig zal verlopen. Er is garantie dat er alles aan wordt gedaan je privacy te waarborgen. De betalingen gaan overigens wél over een beveiligde SSL verbinding en dat is toch wel het belangrijkste gedeelte dat beschermd dient te worden. Een pluspunt voor Lexa!

Inschrijven GayLexa

Het inschrijven kost je helemaal niets en naast het feit dat het aanmelden gratis is, gaat het nog snel ook. Je vult heel eenvoudig alle gegevens in, zoals een wachtwoord, gebruikersnaam en je e-mailadres en dat lijstje loop je heel eenvoudig door, puur omdat het ontzettend overzichtelijk is opgezet. Als je dit allemaal gedaan hebt en ook met de algemene voorwaarden akkoord bent gegaan, zal je al snel een mailtje ontvangen. Staat hij niet bij je inbox? Geen zorgen, waarschijnlijk is het in je spamfolder (ongewenste mail) terecht gekomen. Je klikt even op de link om alles te verifiëren en je kunt aan de slag!

Gratis aanmelden

Kosten Gay Lexa

Wil je meer? Dat zijn er natuurlijk mogelijkheden. Om een full member te worden, moet je wél betalen. Je hoeft de site heus niet meteen te verlaten, want met de aan het lidmaatschap verbonden kosten valt het reuze mee:

 • 1 maand –   €24,99
 • 3 maanden – €12,99 per maand(je bespaart 48%!)
 • 6 maanden – €9,99 per maand (je bespaart 60%!)

Je kunt deze betalingen via iDeal, een creditcard of Paypal verrichten en de betalingen gaan via een beveiligde lijn. Je privacy blijft gewaarborgd.

App Gay Lexa

Net als het hetero gedeelte van deze site beschikt GayLexa over een app, waardoor je de site op alle apparaten kunt bekijken en gebruiken.

dating app lexa

Voorbeeld dating app Lexa

Nieuws en kortingen Gay Lexa

Zie voor nieuws en acties onze dating acties en dating nieuws pagina

Uitschrijven GayLexa

Om je bij GayLexa uit te schrijven ga je via je gebruikersnaam rechtsboven naar het scherm “mijn instellingen” en onderaan deze pagina vind je de link om je profiel te verwijderen. Klik op “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier” en je wordt nog even doorverwezen naar een pagina waar men je laat weten dat dit niet meer terug te draaien is. Je klikt op de knop om je profiel permanent te verwijderen en je bent uitgeschreven.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. Jasper 29 augustus 2016 op 22:05 -

  Prima datingsite voor eenieder die graag wat serieuzer opzoek is naar een vriend. Beetje klaar met dat ranzige gedoe allemaal

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Pratertje22 24 december 2015 op 10:59 -

  Ik ben bi, maar ik vind GayLexa niet zo leuk als de gewone Lexa voor hetero’s en ook niet zo goed als bijvoorbeeld Grindr of Gay Parship. Ik zou als ik moest kiezen voor Lexa en Grindr kiezen denk ik, in plaats van GayLexa.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Rob 4 mei 2015 op 20:37 -

  Ik vind het een hele leuke datingsite. Vooral die shuffle versie op de app vind ik super! Al veel leuke gesprekken door gekregen, ik vind het bijna verslavend !!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Paul Stevens 29 april 2015 op 12:18 -

  Lekkere app ook, trouwens!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Paul Stevens 29 april 2015 op 12:17 -

  Niet helemaal mee eens Johan. Los van het feit dat die sites goed werken, begeef ik me liever op sites die zich al bewezen hebben. Deze is zeer populair onder hetro’s maar ik merk dat het leden aantal in onze categorie ook stijgende is!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Johan verstrepen 21 april 2015 op 10:31 -

  Ik ben toch niet zo’n fan van datingsites die zowel voor mannen als vrouwen (hetro- en homodating) zijn. Ik heb ook parhip geprobeerd. Echer had ik meer succes op sites die speciaal voor homodating zijn ingericht. Die grindr app is trouwens ook wel leuk! Alleen in het begin weinig leden in de buurt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »