Funmatch.nl

Britt Meijer 24 augustus 2015 0
Funmatch.nl
1.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

FunMatch is een online meeting community die mensen bij elkaar brengt voor nieuwe sociale contacten om samen een hobby uit te oefenen. Voor Funmatch is het belangrijk dat dit binnen een veilige en betrouwbare omgeving plaatsvindt. Je kunt gratis ‘activiteiten plaatsen in verschillende categorieën zoals Sport & Outdoor, Eten & Drinken, Cultuur, Wellness & Beauty, Hobby en Reizen & Vakantie. Wie weet ontmoet je op die manier jouw ware liefde. Funmatch is locatie gebaseerd en zo tref je snel iemand bij jou in de regio. Om onderdeel uit te kunnen maken van de online meeting community is het aanmaken van een lidmaatschap verplicht. Het aantal actieve leden op Funmatch.nl is op het moment van deze review erg beperkt.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Funmatch.nl

Zonder dat je geregistreerd moet zijn, kun je toch alle profielen op Funmatch doorzoeken. Dit bevorderd niet de privacy van leden. Echter wanneer je niets te verbergen hebt is het natuurlijk geen probleem. Direct is te zien dat veel profielen niet over een profielfoto beschikken en dat er veel niet compleet ingevulde profielen actief zijn op de datingsite. Je weet dan nooit met wie je precies te maken hebt. De mogelijkheid bestaat dat dit fake profielen zijn. Let dus op wanneer je een dergelijk profiel tegen komt. Voor leden is er een algemene voorwaarde opgesteld. Hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je een lidmaatschap aanmaakt. De algemene voorwaarde ziet er betrouwbaar uit en er staan op het moment van deze review geen noemenswaardige bijzonderheden in. Funmatch beschikt echter over geen enkel betrouwbaarheids keurmerk.

Inschrijven op Funmatch.nl

Om daadwerkelijk zelf op activiteiten te reageren, privé berichten te versturen of zelf activiteiten te plaatsen is registratie verplicht. Je kunt op Fun Match een gratis profiel aanmaken via de homepagina. Je moet hier je gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, woonplaats en geboortedatum invoeren. Nadat je dit hebt ingevoerd ontvang je een activatie mail waarmee jij je account kunt activeren. Na bevestiging kun je inloggen met e-mailadres en wachtwoord. Er wordt nu direct aanbevolen om je profiel compleet te maken. Dat betekent meer persoonlijke gegevens in te vullen en dit is verplicht om te doen anders is je profiel onbruikbaar. Nadat je alle persoonlijke gegevens hebt ingevuld ben je vrij om activiteiten te plaatsen, berichten te sturen en op activiteiten te reageren.

Gratis aanmelden

Kosten Funmatch.nl

Zowel het aanmaken van een profiel als het gebruik van alle functionaliteiten op Fun Match is volledig GRATIS. Er worden geen enkele kosten in rekening gebracht. Omdat de datingsite toch kosten heeft om online te blijven worden advertenties getoond.

Funmatch app

Op het moment van deze review beschikt Funmatch niet over een mobiele applicatie. Wel is de dating site goed te gebruiken op mobiel en tablet via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Bekijk de actuele kortingen van datingsites op de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven op Funmatch.nl

Waneer je ingelogd bent kun je via ‘wijzig profiel’ en naar ‘instellingen’ je profielstatus op onzichtbaar zetten. Je bent nu onzichtbaar voor andere leden en komt niet meer voor in de zoekresultaten. Ook kun je hier je account opzeggen door onder de blauwe button te klikken op ‘account opzeggen’. Wanneer je dit bevestigd worden alle gegevens verwijderd en is je profiel definitief opgezegd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »