100procentgratisdating.nl

Britt Meijer 28 juli 2015 0
100procentgratisdating.nl
2.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Bij 100procentgratisdating.nl kun je vrijgezelle vrouwen en mannen ontmoeten zonder dat er ook maar iets voor betaald hoeft te worden. Geprikkeld door mensen die dating sites gebruikten om andere mensen op te lichten en gemotiveerd door dure betaalde datingsites, begonnen de eigenaars van 100procengratisdating.nl een datingsite die voor iedereen gratis is. Niet alleen inschrijven is gratis, maar ook berichten sturen en andere functionaliteiten worden kosteloos aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld gratis zien wie jouw profiel bekeken heeft. 100% gratis dating is er voor single mannen en vrouwen, die weinig te besteden hebben en toch via een eerlijke online datingsite hun droompartner willen vinden. Over het totaal aantal leden op de datingsite is niets bekend. Onze schatting is dat de datingsite op dit moment nog heel klein is en er weinig leden actief zijn.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid 100procentgratisdating.nl

100 procent gratis dating heeft een degelijke algemene voorwaarden opgesteld waarmee enerzijds misbruik van de datingsite kan worden voorkomen en anderzijds de datingsite voorkomt dat het aangeklaagd wordt. In de algemene voorwaarden, ook wel gebruiksvoorwaarden genoemd, zijn we geen bijzondere punten tegen gekomen. Enkele belangrijke punten zijn dat een lid minimaal 18 jaar moet zijn voor hij / zij zich kan aanmelden, persoonlijke gegevens die aan de datingsite worden toevertrouwd worden niet gedeeld met derden en er is een gedragscode opgesteld waarmee je automatisch akkoord gaat wanneer je de voorwaarden accepteert.

De gedragscode zorgt voor normen en waarden op de datingsite en dat iedereen zich ook als zichzelf voordoet. Wat ons wel een beetje verraste is dat onder andere demografische gegevens, aantallen man / vrouw en andere (niet-individuele) gegevens kunnen worden verstrekt aan derden voor commerciële doeleinden. Wellicht krijgen adverteerders op de datingsite inzicht in algemene gegevens van leden om daarop hun advertenties aan te passen.

Een opgestelde gedragscode zorgt ervoor dat leden normaal met elkaar omgaan en bestraft kunnen worden op het moment dat ze die regels overtreden. Hiermee tracht 100procentgratisdating de orde en netheid op de datingsite te handhaven. Met behulp van kunstmatige intelligentie (een slimme technologie) worden bijvoorbeeld nep profielen vroegtijdig opgemerkt, waarna de webmasters het profiel op non-actief kunnen zetten.

Privacy 100procentgratisdating.nl

100procentgratisdating heeft wel het recht om dingen die jij op de datingsite hebt gezet, vrij te delen op hun eigen site en bijvoorbeeld in nieuwsbrieven. Je profiel wordt op die manier meer in de spotlight gezet maar dat kan ook tegen je werken, want anoniem blijf je op deze manier niet. Op de home pagina kunnen ook niet-leden namelijk profielen van gebruikers bekijken. Als reactie daarop hebben veel leden gekozen voor een fictieve gebruikersnaam.

De datingsite is op het moment van deze review niet geaccrediteerd met een keurmerk die de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit heeft getoetst.

Inschrijven op 100procentgratisdating.nl

Om daadwerkelijk contact te kunnen maken met andere leden en op zoek te gaan naar een partner is het nodig om een persoonlijk profiel aan te maken. Een nieuw profiel aanmaken kan door vanaf de home-pagina te klikken op ‘inloggen’ en vervolgens op ‘registreer je nu’. Vervolgens worden er een 10 tal persoonlijke gegevens (sommige verplicht) gevraagd. Na het invullen krijg je in een bevestigingsmail een code waarmee jij je profiel kunt activeren. Wanneer je de bevestigingscode hebt ingevuld kun je opnieuw inloggen en direct starten met het zoeken naar een geschikte date.

Door een vragenlijst in te vullen kun jij gemakkelijk je profiel aanvullen waardoor je betere matches krijgt. Daarnaast kun je uitgebreid zoeken, opgeslagen profielen bekijken en profielen blokkeren. Alle functionaliteiten zijn gratis.

Gratis aanmelden

Kosten 100procentgratisdating.nl

Zoals beschreven zijn op 100% Gratis Dating alle functionaliteiten geheel gratis beschikbaar. De datingsite claimt ook altijd gratis te blijven. Op de dating site is een uitleg te lezen waarin staat dat de kosten die gemaakt worden, doormiddel van advertentie inkomsten worden bekostigd. Helemaal gratis voor de gebruiker dus.

Mobiele app

Op het moment van deze review beschikt 100procentgratisdating niet over een mobiele dating app. De dating site is wel te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Acties en kortingen

Blijf op de hoogte van mogelijke acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op 100procentgratisdating.nl

Op het moment dat jij bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van 100procentgratisdating.nl dan kun jij je account verwijderen. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik vervolgens op ‘instellingen’ in de navigatiebalk bovenin en daarna op ‘account opheffen’. Wanneer je bevestigd wordt je account definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »