Contactadvertentie.nl

Britt Meijer 10 augustus 2015 6
Contactadvertentie.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Contactadvertentie.nl is inmiddels een vaste waarde op de Nederlandse datingmarkt. De dating site verscheen namelijk in haar huidige vorm in het jaar 2009 en heeft door de jaren heen een bijzonder groot en divers ledenbestand opgebouwd. Daarnaast voorziet deze datingsite haar gebruikers van een zeer uitgebreid gratis lidmaatschap wat mogelijk maakt om contact op te nemen met andere leden.

Zodra je gebruik maakt van de datingsite Contactadvertentie.nl valt direct op dat je te maken hebt met een professionele datingservice. Het systeem waar de dating site op draait biedt een groot aantal mogelijkheden om in contact te komen met leuke singles. Daarnaast is het meteen duidelijk dat ook de reden waarom mensen zich bij de datingsite aanmelden kan verschillen. Daar waar de ene persoon graag een vaste partner wil vinden zijn andere leden weer op zoek naar gewoon een fijne babbel of een leuke nieuwe vriendschap. Dit zorgt er voor dat Contactadvertentie.nl eigenlijk aan ieders verwachtingen zal weten te voldoen.

Gratis aanmelden

Contactadvertentie.nl Betrouwbaarheid

Wanneer we dieper ingaan op de betrouwbaarheid van deze datingsite vallen een aantal dingen op. Meteen na registratie krijg je automatisch een e-mail waarin wordt aangegeven dat je de eerste 48 uur niet zal worden gevonden door andere leden. Deze tijd wordt door de beheerders gebruikt om na te gaan of je profiel echt is of niet. Dit maakt in ieder geval duidelijk dat men niet zit te wachten op fake profielen en dat deze nep gebruikers dan ook gewoon worden verwijderd. Op deze manier kan je ook nooit voor een vervelende verrassing komen te staan wanneer blijkt dat iemand plots geen echte persoon blijkt te zijn.

Bij aanmelding op een datingsite staat privacy bij veel mensen hoog in het vaandel. Persoonlijke gegevens dienen op een correcte en bovendien ook veilige manier worden opgeslagen. Bij contactadvertentie.nl is dat beslist het geval. Er wordt steeds gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding, ook wanneer je er voor kiest om het betaalde abonnement af te sluiten. Helaas beschikt Contactadvertentie.nl op moment van schrijven niet over een veilig daten keurmerk.

Wanneer we het ledenbestand nader gaan bekijken zien we dat deze bijzonder uitgebreid is. Er zijn zowel leden uit Nederland als België in terug te vinden en door de handmatige controle van alle profielen zijn er op het eerste zicht geen fake profielen tussen terug te vinden. Verder speelt uiteraard ook de privacy een belangrijke rol bij datingsites en ook dat zit bij Contactadvertentie.nl helemaal goed. Profielen die in de zoekmachines worden opgezocht worden immers niet teruggevonden waardoor discretie steeds is gegarandeerd.

Inschrijven en inloggen Contactadvertentie.nl

Om zelf een advertentie te kunnen zetten is het nodig om je in te schrijven op contactadvertentie.nl en een profiel aan te maken. Hiervoor moet je gebruik maken van het formulier dat op de homepagina van de dating site is terug te vinden. Door je in te schrijven sluit je automatisch een gratis lidmaatschap af bij de datingsite. Je dient tijdens de inschrijvingsprocedure dan ook nooit betalingsgegevens in te voeren. 

Na inschrijving heb je meteen toegang tot het ledengedeelte van de datingsite. In vergelijking met andere datingsites verplicht Contactadvertentie.nl haar nieuwe leden niet om meteen hun profiel aan te vullen. Toch wordt het aangeraden om dit te doen. Alleen door je profiel van voldoende informatie te voorzien zal je namelijk de kans op een leuke date zo optimaal mogelijk weten te houden. Het feit dat het invullen van de profielinformatie niet verplicht is, is helaas wel terug te zien in het ledenbestand. Veel profielen beschikken slechts over een zeer beperkte hoeveelheid informatie waardoor het niet meteen duidelijk is naar wie de persoon in kwestie precies op zoek is.

Gratis aanmelden

Kosten Contactadvertentie.nl

Iedereen die zich aanmeldt voor de datingsite Contactadvertentie.nl wordt standaard voorzien van een gratis lidmaatschap. Dit lidmaatschap is in vergelijking met de meeste andere datingsites op de Nederlandse markt bijzonder uitgebreid. Niet alleen beschik je met dit lidmaatschap namelijk over de mogelijkheid om leden op te zoeken of profielen te bekijken, daarnaast kan je ook gewoon contact opnemen met andere leden. Dat is bij de meeste datingsites vaak uitsluitend mogelijk indien er voor een betaald lidmaatschap wordt gekozen.

Bovenstaande neemt niet weg dat je ook bij deze datingsite de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een lidmaatschap dat tegen betaling wordt afgesloten. Het zogenaamde premium abonnement biedt dan ook verschillende interessante extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het opnemen van een audio- of videoboodschap, het versturen van berichten die meteen bovenaan het postvak in van de ontvanger komen te staan en tevens zijn voorzien van een speciale kleur alsook het opmaken van een speciaal wensprofiel. Een wensprofiel zorgt er voor dat je meteen een e-mailtje ontvangt wanneer er zich een lid heeft geregistreerd die aan de door jouw vooropgestelde wensen voldoet. Ook nieuwe leden zijn met een premium abonnement meteen zichtbaar terwijl dat bij het gratis lidmaatschap niet het geval is.

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van het premium abonnement van Contactadvertentie.nl? In dat geval dien je rekening te houden met een éénmalige kostprijs van 29,99 euro. Door het betalen van dit bedrag kan je levenslang gebruikmaken van de voordelen die het premium abonnement met zich meebrengt en dat zonder dat je nog extra kosten moet betalen!

Contactadvertentie.nl App

Contactadvertentie.nl beschikt op moment van schrijven niet over een app waardoor mobiel daten niet zo voor de hand liggend is. Daarnaast werd er tot dusver ook niet voor gekozen om het design van de website te optimaliseren voor mobiele toestellen. Dit zorgt er voor dat mobiele gebruikers steeds moeten inzoomen en dat lang niet alle functies even vlot werken op je smartphone of tablet.

Nieuws en kortingen Contactadvertentie.nl

Bekijk voor alle actuele acties en kortingen van verschillende datingsites onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Contactadvertentie.nl

Wanneer je op een bepaald ogenblik een leuke partner hebt gevonden of je gewoon niet langer gebruik wenst te maken van de mogelijkheden die Contactadvertentie.nl te bieden heeft beschik je over verschillende mogelijkheden. In eerste instantie kan je er voor kiezen om je profiel te verbergen. Hierdoor is het niet langer zichtbaar voor de andere gebruikers op de datingsite, maar kan je deze wel op ieder ogenblik opnieuw laten opnemen in de zoekresultaten die in het ledenbestand worden uitgevoerd. Wanneer je definitief je profiel wenst te verwijderen dan is dat uiteraard eveneens mogelijk, alleen gaat dan alle informatie uiteraard definitief verloren. Je uitschrijven op de datingsite Contactadvertentie.nl doe je als volgt:

 1. Log in via de homepagina
 2. Klik op “Mijn account”
 3. Vervolgens klik je op de rode knop “Settings”
 4. In het volgende scherm zie je twee mogelijkheden verschijnen. Je kan er hier voor kiezen om je profiel te verbergen of te verwijderen. Selecteer de optie van je keuze.
 5. Indien je er voor kiest om je profiel te verbergen dan wordt dit meteen doorgevoerd en hoef je verder niets meer te bevestigen. Kies je er voor om je profiel te verwijderen, dan dien je deze keuze nog eens extra te bevestigen.
 6. Van zodra je keuze is bevestigd keer je terug naar de homepagina van de datingsite en is je profiel definitief verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

6 Reviews »

 1. Grouppie 20 augustus 2015 op 19:57 -

  Oude site. Vroeger kreeg je veel reacties maar nu zitten ze meer op Tinder. Lijkt het einde van een tijdperk te worden..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Jeltje 11 augustus 2015 op 07:52 -

  Vorige week een advertentie gezet. Nu nog geen reactie. Wat heb je er dan aan? Slechte site

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Anna 28 juni 2015 op 09:14 -

  13 jaar geleden een advertentie op deze datingsite gezet. Ik had binnen 3 weken een paar reacties, waarvan er eentje serieus was. Dat bleek genoeg: we zijn nog altijd samen en twee kinderen rijker!!! Zonder contactadvertentie.nl hadden wij elkaar nooit gevonden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Mousta 11 mei 2015 op 22:36 -

  Inderdaad. Ik heb hier ook een tijd ingeschreven gestaan. Niet veel leden denk ik..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Guido 24 maart 2015 op 16:39 -

  Vroeger keek ik altijd bij contactadvertenties in de krant, maar daar lijkt deze website niet op. Toen ik mijn profiel had ingevuld was de dichtst bijzijnde match meer dan 45km ver weg. De date viel ook nog een beetje tegen, maar daar kan de website niks aan doen. Ik krijg de indruk dat er niet heel veel leden zijn, daarom ga ik iets anders zoeken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Fred 14 maart 2015 op 09:19 -

  Alle lange tijd alleen en op zoek naar een nieuwe vlam. zodoende kwam ik hier terecht. Op het eerste oog lijkt het allemaal erg mooi. Maar als je verder gaat zoeken blijkt het toch erg lastig om iemand te vinden. Voor mij was deze website dan niet geschikt. Zoeken was vrij moeilijk en ik kreeg niet echt mensen gevonden die bij mij paste. Misschien dat de website voor andere wel werkt..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »