Date.nl

Britt Meijer 3 augustus 2015 5
Date.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Date.nl is de grootste gratis datingsite van de Benelux. Zo loggen er iedere dag duizenden singles in op deze datingsite om op zoek te gaan naar een leuke vriendschap, een date of een serieuze relatie. En omdat Date.nl voor iedere single bestemd is, kun je je inschrijven op deze datingsite voor hoger opgeleiden dating, 50 plus dating, dating voor alleenstaande vaders of moeders, studenten dating, gay dating en lesbo dating. De datingsite Date.nl is erg overzichtelijk en duidelijk. Zo vind je eenvoudig de informatie die je nodig hebt, omdat deze informatie duidelijk geclusterd wordt weergegeven. Omdat het aantal advertenties op de website relatief laag is, word je niet afgeleid bij het bezoeken van de website en blijft de website een prettig platform voor online dating. In deze review lees je meer over de datingsite Date.nl. Zo lees je of deze dating site betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven bij Date.nl, wat de kosten van Date.nl zijn, of de datingsite ook een app heeft en hoe je je uitschrijft bij Date.nl.

Gratis aanmelden

Date.nl Betrouwbaarheid

Om lid te worden van Date.nl, dien je enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Deze persoonlijke gegevens worden altijd opgeslagen in een beveiligde omgeving, waar alleen de medewerkers van Date.nl in kunnen komen. Zo weet je zeker dat jouw persoonlijke gegevens niet verstrekt worden aan derden of op een andere manier misbruikt worden. Daarnaast worden de profielen van de datingsite alleen getoond voor leden van Date.nl. Als je op de homepage van Date.nl terecht komt, zie je alleen enkele foto’s van bestaande leden. Bij deze foto’s staan geen namen of andere gegevens, dus je privacy als lid blijft goed gewaarborgd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw profiel op straat komt te liggen en door iedere internetgebruiker bekeken kan worden.

Als de medewerkers van Date.nl vermoeden dat er misbruik wordt gemaakt van de dating site, bijvoorbeeld door andere leden op te lichten, geld afhandig te maken of vervelende berichten te sturen, kunnen de medewerkers van de datingsite het betreffende profiel direct verwijderen van de datingsite. Op deze manier blijven de leden van de datingsite beschermd tegen fake leden of leden die de datingsite met de verkeerde intentie bezoeken. Of je als lid daadwerkelijk nooit te maken krijgt met dit soort leden, kan natuurlijk niet gegarandeerd worden. Daarom dien je altijd goed op te letten bij online dating op Date.nl, zodat jouw online dating ervaring niet negatief beïnvloed wordt.

De datingsite Date.nl is een betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om de ervaringen van leden zo positief mogelijk te maken. Dit doen de medewerkers van Date.nl door alle gegevens van gebruikers veilig op te slaan en niet aan derden te verstrekken, profielen van gebruikers te verbergen voor niet-gebruikers en door leden die misbruik maken van de datingsite direct van de website te verwijderen. Het enige nadeel van de datingsite met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat men geen keurmerk heeft. Een keurmerk zoals het Keurmerk Veilig Daten zou de betrouwbaarheid van de datingsite nogmaals benadrukken, maar helaas is Date.nl niet in het bezit van een keurmerk als deze.

Inschrijven en inloggen Date.nl

Om lid te worden van Date.nl, dien je enkele gegevens in te vullen op het inschrijfformulier van de dating site. Zo vul je jouw gebruikersnaam in, het wachtwoord dat je wil gebruiken voor de datingsite en je e-mailadres. Vervolgens vul je in of je man of vrouw bent, of je naar een man of vrouw op zoek bent, je leeftijd, woonplaats, naar wat voor relatie je op zoek bent en hoe je de dating site Date.nl hebt gevonden. Als je dit alles hebt ingevuld, vul je nog enkele gegevens in met betrekking tot jouw uiterlijk. Hier geef je aan welk postuur je hebt, welke lengte je hebt, welke kleur jouw haar heeft en welke kleur je ogen hebben. Tot slot voeg je een foto toe aan jouw profiel en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de website. Als je dit alles hebt gedaan, ben je ingeschreven bij Date.nl en kun je direct aan de slag.

Gratis aanmelden

Kosten Date.nl

De datingsite Date.nl is geheel gratis. Dit wil zeggen dat je je niet alleen gratis kan inschrijven voor deze datingsite, maar dat je bovendien gratis gebruik kan maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zelfs de webcam chat functie van de datingsite is geheel gratis voor alle leden van Date.nl. Echter zijn er ook kosten die door de datingsite gedekt moeten worden en dat wordt gedaan middels advertenties. Wil je geen advertenties zien, dan moet je niet op Date.nl zijn.

Date.nl App

De datingsite Date.nl heeft op het moment dat deze review is gedaan geen mobiele dating app, maar is wel bereikbaar op de mobiele telefoon door naar m.date.nl te surfen. Als je dit doet, wordt de mobiele dating site van Date.nl weergegeven. Deze mobiele dating site is zo ontwikkeld dat deze extra gebruiksvriendelijk is op de mobiele telefoon. Zo kunnen alle functies van de datingsite gebruikt worden op de smartphone, zonder dat de gebruiker inlevert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Op deze manier wil Date.nl het toch mogelijk maken om online te daten met een smartphone. Maar zo optimaal als een app is het niet.

Nieuws en kortingen Date.nl

Zie voor alle actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Date.nl

Wil je geen lid meer zijn van Date.nl bevelen we altijd aan om jouw profiel van de dating site te verwijderen. Dit is mogelijk door in te loggen en vervolgens naar de instellingen van jouw profiel te gaan en te kiezen voor de optie om jouw profiel te verwijderen. Als je jouw profiel op Date.nl verwijdert, wordt jouw profiel niet meer getoond op de dating site, worden jouw gegevens verwijderd uit de database van Date.nl en kun je geen gebruik meer maken van de functies van de datingsite. Tevens kun je nadat je profiel verwijderd, de actie niet meer terugdraaien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. Snoopy 6 juli 2017 op 13:56 -

  Is NIET gratis je moet betalen voor berichten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Joop 19 oktober 2016 op 17:24 -

  Fijne dat er ook nog gratis datingsites zijn in nederland. werkt niet helemaal perfect maar toch

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Matthijs 6 september 2016 op 11:45 -

  Lekker gratis daten. wel veel inactieve leden maar goed het gratis gedeelte weegt wel echt op tegen de normale kosten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Zorro67 12 augustus 2015 op 11:06 -

  Helft van de leden is niet meer actief of reageert niet, maar dat komt de kwaliteit van de datingsite niet ten goede..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Gert-jan 6 augustus 2015 op 08:53 -

  Date.nl lijkt misschien gratis maar het werkt ook niet echt. Plus ik word helemaal gek van al die advertenties

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »