Dating2000.nl

Britt Meijer 21 mei 2015 22
Dating2000.nl
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Dating2000.nl is een geheel gratis datingsite, voor iedere serieuze single die op zoek is naar een vriendschap, date of serieuze relatie. Dit kun je op deze datingsite doen door een oproep met foto te plaatsen en oproepen van andere leden te bekijken, om zo een echte match te zoeken. En omdat de datingsite geheel gratis is, is de website geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke partner.

De website van Dating2000.nl ziet er overzichtelijk en duidelijk uit, maar mist wel enkele belangrijke onderdelen. Zo is er geen FAQ op de website te vinden, is er geen pagina met aanvullende informatie over de datingsite en zijn er ook geen succesverhalen te vinden: een onderdeel dat je vaak terugziet bij datingsites. De website is dus wel gebruiksvriendelijk, maar bevat niet veel informatie. In deze review lees je meer over de datingsite Dating2000.nl. Zo lees je meer over de betrouwbaarheid van de datingsite, het proces rondom het inschrijven voor de datingsite, de kosten van de datingsite en of de datingsite een app heeft. Tot slot lees je hoe je je voor deze datingsite kunt uitschrijven en wat de voor- en nadelen van de datingsite zijn.

Gratis aanmelden

Dating2000.nl Betrouwbaarheid

Een groot probleem waar vele datingsites tegenaan lopen, is het feit dat er steeds meer nep (fake) leden actief zijn op datingsites. Deze leden hebben geen liefde of vriendschap op het oog, maar willen slechts geld verdienen door misbruik te maken van de leden van datingsites. Om deze neppe leden te weren, controleren de medewerkers van Dating2000.nl alle profielen op de datingsite. Op deze manier worden alle profielen handmatig goedgekeurd of verwijderd, zodat deze niet meegenomen worden in het datingbestand van de website. Op deze manier probeert Dating2000.nl het aantal fake profielen zo laag mogelijk te houden.

Bij het inschrijven voor de datingsite Dating2000.nl, dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt door de datingsite zelf en worden niet verstrekt aan derden. Ook worden de gegevens opgeslagen in een beveiligd databasebestand, waar alleen de medewerkers van Dating2000.nl in kunnen. Op deze manier wordt jouw privacy gewaarborgt. Verder zijn de profielen van leden van Dating2000.nl alleen zichtbaar voor leden van de datingsite. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw profiel openbaar wordt gemaakt en voor iedere internetgebruiker zichtbaar is. Zo blijft online dating bij Dating2000.nl een leuke en prettige ervaring.

Enkele minpunten met betrekking tot de betrouwbaarheid van Dating2000.nl, is het feit dat de datingsite geen inschrijving heeft bij het College Bescherming Persoonsgegevens en ook geen keurmerk heeft ontvangen om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen. Dit wil niet per definitie zeggen dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar kan wel gezien worden als klein minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.

Kortom: de datingsite Dating2000.nl is een betrouwbare datingsite, die veel actie onderneemt om het aantal fake profielen zo laag mogelijk te houden en bovendien veel waarde hecht een de privacy van leden. Het enige nadeel van de datingsite is het feit dat men zich niet heeft ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens en dat men ook geen keurmerk heeft ontvangen als betrouwbare datingsite. Een inschrijving bij het CBP en een keurmerk zouden de betrouwbaarheid van de datingsite nog wat onderstrepen. Helaas zijn deze op moment dat  deze review is gedaan niet aanwezig.

Inschrijven en inloggen Dating2000.nl

Het aanmaken van een profiel voor de datingsite Dating2000.nl is een gemakkelijk proces dat bovendien in enkele minuten doorlopen kan worden. Zo ga je naar de homepage van de datingsite, klik je op ‘Word volledig gratis lid’ in het menu van de datingsite en vul je het registratieformulier van de website in. Hier vul je enkele persoonlijke gegevens in, geef je aan waar je naar op zoek bent en geef je bovendien aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van de datingsite. Als je dit hebt gedaan, klik je op de button ‘Inschrijven’. Jouw profiel wordt nu direct aangemaakt en jouw gegevens worden opgeslagen in de beveiligde database van de datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten Dating2000.nl

De datingsite Dating2000.nl is geheel gratis. Je hoeft dus geen geld te betalen om gebruik te maken van de diensten van Dating2000.nl.

Dating2000.nl App

De datingsite Dating2000.nl heeft mobiele dating app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik met een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij het uitkiezen van een datingsite.

Nieuws en kortingen Dating2000.nl

Regelmatig heeft dating2000.nl allerlei acties. Zie voor acties onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Dating2000.nl

Wil je geen gebruik meer maken van de diensten van Dating2000.nl, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Dit kan altijd, dus je kunt je uitschrijven wanneer jij dit wil. Het enige wat je hoeft te doen om je uit te schrijven, is het volgen van de volgende stappen:

 1. Log je in bij Dating2000.nl met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar jouw profiel.
 3. Geef aan dat je jouw profiel wil verwijderen door deze optie aan te klikken. Jouw profiel wordt nu direct verwijderd van de datingsite en is niet meer zichtbaar voor andere leden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

22 Reviews »

 1. bezige bij 7 februari 2016 op 18:00 -

  Betrouwbaar.
  Alles gecontroleerd pfff echt niet.
  Iemand die menig keer is verwijderd staat er zo weer op.
  Zelfs met zelfde naam en serieuze intensies echt niet.
  volgende slachtoffer zoeken/ maken.

  Wees gewaarschuwd

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. mike 13 januari 2016 op 18:56 -

  ik kom me niet meer inloggen,blijkbaar hebben die gasten daar me er afgehaald
  WAARSCHUWING; BEGIN ER NIET AAN!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Dali 22 augustus 2015 op 19:26 -

  Slechte prutsers site. Niet aan beginnen. Tijdverspilling zo slecht. Oplichters en nep profielen actief. Wees gewaarschuwd

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Martinez 17 augustus 2015 op 00:08 -

  Vunzige site. Wel grafis, veel advertenties. Mensen zijn heel verschillend. De een op zoek naar sex, de ander naar een vaste relatie met trouwen etc. Of het veilig en betrouwbaar is??? Geen idee

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Mia 27 juli 2015 op 14:57 -

  Is dit een datingsite voor chagrijnige mensen? Hahaha wat een grap

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. blomario 29 juni 2015 op 22:38 -

  Niets is wat het lijkt. Zelfs niet gratis dating… Tenminste, niet in mijn geval op deze datingsite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Wim Bos 27 juni 2015 op 12:46 -

  Leuke dames op deze site. Ook nog eens gratis! Dit brengt weer kleur in m’n leven. Ik vind dit leuk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Ashley M. 18 juni 2015 op 16:52 -

  Als je op zoek bent naar een serieuze relatie dan zit je hier goed. Ik date al verschillende maanden op dating2000 en ik denk dat ik nu wel de juiste partner gevonden heb. Rene en ik spreken vaak af. Zonder dating 2000 had ik deze man nooit ontmoet.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Willem Som 15 juni 2015 op 18:00 -

  Geen date kunnen vinden. Slechte site. Heeft geen meerwaarde voor mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. blankenstijn 14 juni 2015 op 15:08 -

  Gratis dating vind ik altijd prettig. Waarom betalen als het ook gratis kan? Dating2000 is dan het ideale platform. Leuke mensen ontmoet en nu heb ik al een aantal afspraakjes gehad met een knappe dame. Hopelijk wordt het wat, dat blijft de vraag…

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »