Dreammatch

Britt Meijer 21 augustus 2015 5
Dreammatch
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Dreammatch is in 2006 geregisteerd en de makers noemen de datingsite een van de jongste en snelst groeiende gratis datingsites van Nederland. Ook refereert men naar dé plek om vrijgezelle meiden en jongens te ontmoeten om te chatten of om een date te maken. Het is een kleurrijke, haast vrolijke datingsite qua uiterlijk. Verder is hij erg strak vormgegeven en is alles op de startpagina gemakkelijk te vinden. Er zijn profielen te vinden van mannen en vrouwen tussen de 30 en 50, maar ook senioren dating en alleenstaande ouders dating wordt naar eigen zeggen gepromoot. Uiteraard is zowel het aanmaken van een profiel als het gebruik van de datingsite gratis. 

Gratis aanmelden

Dreammatch Betrouwbaarheid

Het is jammer dat er geen enkel keurmerk op de dating site te vinden is, zoals bijvoorbeeld het keurmerk veilig daten. Je kunt je gewoon aanmelden maar ben je dan wel veilig? Zijn er nepprofielen aanwezig en wat wordt er überhaupt aan gedaan om dit tegen te gaan? Het is allemaal vrij onduidelijk en dat is wel jammer. Wat daarin wel weer vertrouwen wekt is het feit dat je niets kunt doen na inschrijving, tot je profiel is goedgekeurd. Dit kun je doen door een foto op je profiel te zetten en daarna een vorm van ID bewijs up te loaden, zodat men duidelijk weet dat je volwassen bent en ook bent wie je zegt te zijn. Handmatige controle over de echtheid van profielen dus. Ook is er geen veilige (https://) connectie wat ervoor zorgt dat al je gegevens in een veilige, vertrouwde omgeving worden beschermd. De algemene voorwaarden is alleen beschikbaar in het Engels en de huisregels zijn blijkbaar niet van toepassing op de Nederlandse datingsite.

Inschrijven en inloggen op Dreammatch

Rechts bovenaan op de pagina kun je klikken op “Word nu lid”. Hierna kom je op de ‘inschrijven’ pagina terecht. Wat meteen opvalt is dat je via facebook in kunt loggen. Dit kun je uiteraard doen, maar als je je aanmelding privé wilt houden, raden wij dit af, maar daarin ben je uiteraard vrij. Als je je dus gewoon via de reguliere weg in wilt schrijven, vul je op de “creëer je account” pagina de eerste gegevens in. Of je man of vrouw bent, je geboortedatum en of je in mannen of vrouwen geïnteresseerd bent (je kunt ook allebei aanvinken). Ook  geef je hier aan welke leeftijden je naar op zoek bent. Je kunt kiezen van 18 t/m 99 jaar, maar let er wel op dat het globaal is. Zo springt het van 21 naar 24 jaar en dan naar 27 enzovoort, het is dus vrij globaal. Overigens zijn deze leeftijden niet helemaal in lijn met wat er op dit moment actief is op Dreammatch, namelijk 30 jaar tot 50 jaar en ouder. Enfin, je vinkt aan wat voor relatie je wilt, vriendschap, een LAT-relatie of een gewone relatie. Ook deze drie opties zijn allemaal tegelijk aan te vinken. Vervolgens geef je aan waar je vandaan komt. Hierna dien je een gebruikersnaam, wachtwoord (twee keer om te bevestigen) en email adres op te geven. Lees de voorwaarden en huisregels door en vink aan dat je dit hebt gedaan en klik op “creëer je account”. Vrijwel meteen krijg je een mailtje. Het mooie hiervan is, je hoeft geen activatielink aan te klikken, men stuurt gewoon een mail met je inloggegevens. Overigens ben je na het creëren van je account ook meteen ingelogd. Je komt op de pagina waar je je profiel aan kunt maken. Hier kun je jezelf uitgebreid voor gaan stellen. Al je interesses en informatie over jezelf is hier in te vullen. Je kunt een uitzonderlijk uitgebreid informatiepakket voor de andere leden invullen, zodat je op veel details gevonden kunt worden. Ons advies is altijd om dit zo volledig mogelijk in te vullen. Veel datingsites matchen op basis van deze informatie jouw profiel aan dat van anderen. Hoe beter de informatie, hoe nauwkeuriger je matches dus.

Gratis aanmelden

Kosten Dreammatch

Hier kunnen we kort maar krachtig over zijn. Er zijn momenteel geen kosten aan Dreammatch.nl verbonden. De datingsite is jong en wil zich duidelijk promoten door het lidmaatschap gratis te houden.

Dreammatch App

Op het moment van schrijven bestaat er geen dating app van Dreammatch, wel is er een mobiele versie van de dating site beschikbaar. Je kunt dus gewoon met je mobiele telefoon en tablet gebruik maken van de functionaliteiten op de datingsite. 

Acties en kortingen Dreammatch

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Dreammatch

Wanneer je geen gebruik meer wenst te maken van Dreammatch, raden wij altijd aan om je account te verwijderen. In de help sectie wordt goed uitgelegd hoe je jezelf uit kunt schrijven op de datingsite. Dat is op het eerste gezicht niet zo eenvoudig te vinden. Je gaat naar “Instellingen” en daar kies je “Privacy” om vervolgens naar uitschrijven account te gaan. Er bestaat echter ook nog een andere optie, namelijk het inactiveren van je account. Als je je account inactiveert, komt hij tijdelijk stil te staan.  Dit kun je later weer activeren door in te loggen op de site, waardoor je automatisch weer op actief wordt gesteld.

Bij het verwijderen van je account is het een ander verhaal. Dit kan namelijk niet worden hersteld. Kies je hiervoor, kom je account eerst 48 uur in de wacht te staan, voordat hij zal worden verwijderd. Dit is gedaan zodat je er nog even over na kunt denken en een eventuele aanvraag om de account actief te laten in te dienen. Als je profiel eenmaal is verwijderd, kan hij niet meer worden teruggezet.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

5 Reviews »

 1. linda 25 september 2016 op 18:35 -

  Viel mee een beetje tegen, dus zou toch voor een betaalde site gaan. veel rommel hier

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Adam 20 september 2016 op 16:31 -

  Leuke matches en goede sex

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Sander 27 augustus 2016 op 18:34 -

  Top datingsite die helemaal gratis is! kom je niet veel tegen..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Ramon 21 mei 2016 op 08:25 -

  Eindelijk een datingsite waar geen kosten aan verbonden zitten. Dit is echt een verademing ten opzicht van andere datingsites welke erg duur zijn. Ik vind dit wat fijner werken zeker voor mensen die wat ouder zijn. Gratis apps als tinder richten zich op een wat jonger publiek.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Mats 4 maart 2015 op 08:11 -

  Ik heb me hier aangemeld omdat het een nieuwe website was waar geen kosten aan verbonden waren. veel andere datingsites zijn erg duur. opzich werkte de site erg goed, helaas waren er nog niet zoveel leden en heb ik dus niemand kunnen vinden. Ik ga het later nog een keer proberen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »