Matchprofiler.com

Britt Meijer 23 juli 2015 0
Matchprofiler.com
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite matchprofiler.com is een gratis all-in one online datingsite voor iedereen. Zowel als Hetero, Gay en als Bi kun je op deze datingsite een profiel aanmaken. De datingsite is er voor jong en oud die op zoek zijn naar gratis dating, een vaste relatie of kortstondig avontuur. De datingsite is gratis en anoniem. Wanneer je op match profiler een profiel aanmaakt wordt deze op basis van wensen, dromen en activiteiten gematched met andere profielen. De datingsite heeft een slordig uiterlijk met een typfout op de homepagina. Ook lijken enkele informatieve pagina’s wat gedateerd.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Matchprofiler.com

Matchprofiler geeft zelf aan dat het toezicht houdt op elk profiel om misbruik tegen te gaan. Er is een uitgebreide algemene voorwaarden en privacy policy opgesteld om gegevens te beschermen. Tevens worden er tips gegeven aan leden om hun eigen privacy en veiligheid op de datingsite te waarborgen. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven dat Match profiler gegevens enkel gebruikt voor matching doeleinden. Ook worden gegevens niet zonder toestemming aan anderen verstrekt.

Persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en vertrouwelijke informatie, zoals credit card gegevens worden niet bewaard op servers die met internet verbonden staan. Alle gegevens over aankopen en betalingen bij Matchprofiler worden in een gecodeerde vorm weergegeven. Zo blijf je altijd anoniem. Het is wel mogelijk om zonder dat je een profile moet aanmaken, profielen van andere leden te bekijken. Om nepprofielen en zogenaamde fakers te weren heeft de datingsite een actief beleid. Alle leden wordt gevraagd om leden die ‘verdachte profielen’ hebben, aan te geven. Zo worden accounts van fakers snel op non-actief gesteld.

Inschrijven op Matchprofiler.com

Om daadwerkelijk contact te leggen met andere leden en een date af te spreken is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gemakkelijk via de homepagina van Matchprofiler.com. Het aanmaken van een profiel is geheel gratis. Je kunt persoonlijke gegevens toevoegen waarop matches voor jou worden gebaseerd. Ook kun je een foto toevoegen wat je slagingskans aanzienlijk vergoot. Een mogelijkheid is om te beschrijven hoe jouw ideale partner eruit ziet. Andere leden kunnen dat zien en als ze denken dat ze aan jouw voorkeuren voldoen, is het mogelijk om contact met je op te nemen.

Gratis aanmelden

Kosten Matchprofiler.com

Matchprofiler is een gratis datingsite. De datingsite beschrijft dat alle functionaliteiten gratis beschikbaar zijn voor alle leden. Het is mogelijk om gratis onbeperkt berichten te sturen, profielen en foto’s van andere leden bekijken.

Mobiele dating app

Op het moment van deze review beschikt Matchprofiler niet over een mobiele dating app. Wel is de datingsite te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Omdat de datingsite gratis is heeft matchprofiler nauwelijks acties of kortingen. Zijn ze er wel dan kun je ze lezen op onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Matchprofiler.com

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten van matchprofiler kun jij je account het beste verwijderen. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Ga vervolgens naar je profiel. Kies voor instellingen en klik op account verwijderen. Nadat je account is verwijderd is je profiel niet meer zichtbaar voor andere leden op matchprofiler.com

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Geen Review »

 1. Terminator 25 juli 2015 op 00:25 -

  Geprobeerd maar geen succes. Lijkt wel of alle leden ingeslapen zijn. Wel gratis maar je hebt er ook weinig aan want het aantal actieve leden bij mij in de buurt is gewoon 0. Iemand ervaring?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »