Nr1 gratis dating

Britt Meijer 18 september 2015 0
Nr1 gratis dating
2
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Nr1 gratis dating is een gratis datingsite voor singles in Nederland en België. Omdat deze datingsite geheel gratis is, kan iedereen er op zoek naar een leuke vriendschap, een leuk contactpersoon om mee te chatten, een leuke date en een serieuze relatie.

Datingsite Nr1gratisdating ziet er erg overzichtelijk uit. De datingsite bestaat uit duidelijke kolommen en categorieën, waar leden zich gemakkelijk een weg door kunnen banen. Ben je op zoek naar specifieke informatie, dan heb je deze informatie binnen een mum van tijd gevonden op de datingsite. En wil je je inschrijven op de datingsite, dan klik je gemakkelijk op de button ‘Inschrijven’ in het menu en je gaat aan de slag. Dit maakt de datingsite dan ook erg gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Nr1 gratis dating

Om de betrouwbaarheid van een datingsite te beoordelen, wordt onder andere gekeken naar de manier waarop de betreffende datingsite de gegevens van gebruikers beschermt. Als je je inschrijft bij een datingsite, dien je namelijk enkele gegevens achter te laten. De manier waarop deze gegevens opgeslagen worden, is een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite. De datingsite Nr1 gratis dating slaat alle gegevens van leden op in een beveiligde database, die alleen bereikbaar is voor bepaalde medewerkers van de datingsite. De gegevens worden absoluut niet aan derden versterkt en worden alleen gebruikt voor doeleinden zoals gecommuniceerd op de website en in de algemene voorwaarden, ofwel de primaire doelen van de datingsite. Je hoeft je als lid dan ook geen zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen of doorverkocht worden. En omdat ook al het internetverkeer van de datingsite via een beveiligde verbinding loopt, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw persoonlijke berichten voor iedereen leesbaar zijn.

Een ander onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite, is de manier waarop profielen van leden getoond worden aan niet-leden. Als je lid bent van een datingsite, wil je dit vaak namelijk niet aan de grote klok hangen. Je hebt recht op je privacy en wil graag in alle rust en anonimiteit op zoek naar een leuke partner. De datingsite Nr1gratisdating begrijpt dit en maakt profielen van leden daarom alleen zichtbaar voor andere leden. Hoewel op de homepage van de website enkele verkorte profielen met kleine foto’s worden getoond, zijn deze profielen alleen zichtbaar voor andere leden van de datingsite. Als je als niet-lid op één van de profielen klikt, krijg je namelijk de melding dat je je dient in te loggen om verder te kunnen kijken. Op deze manier wordt de privacy van de leden van Nr1gratisdating dan ook goed beschermd.

Tot slot probeert Nr1gratisdating de online dating ervaring van diens leden zo positief mogelijk te beïnvloeden door fake profielen en profielen met de verkeerde instelling te weren van de datingsite. Dit doet men door alle profielen handmatig te controleren en profielen die niet gewenst zijn op de datingsite, direct van de dating site te verwijderen. Kom je als lid alsnog in aanraking met een fake profiel of een lid met verkeerde bedoelingen, dan kun je dit melden aan de redactie van de datingsite door middel van het contactformulier en wordt het lid alsnog geweigerd. Zo kan ongepast gedrag worden gemeld en is online dating voor iedereen op Nr1gratisdating een positieve ervaring.

Kortom: de datingsite Nr1gratisdating is een betrouwbare datingsite, dat zorgvuldig met gegevens van leden omgaat en de privacy van leden respecteert. Dit doet men door alle gegevens in een beveiligde database op te slaan, alle verkeer via een beveiligde verbinding te versturen en bovendien profielen alleen zichtbaar te maken voor andere leden. Daar komt nog bij dat men bovendien alle profielen handmatig controleert, om profielen die in strijd zijn met de gedragscode op de dating site direct te verwijderen. Het enige minpunt van de datingsite is het feit dat men geen keurmerk heeft. Dit wil overigens niet zeggen dat de datingsite niet betrouwbaar is, maar een keurmerk zou wel een mooie kers op de taart zijn voor Nr1gratisdating. Een keurmerk als het keurmerk Veilig Online Daten benadrukt namelijk de betrouwbaarheid van een datingsite als Nr1 gratis dating.

Inschrijven en inloggen Nr1 gratis dating

Om je in te schrijven bij de datingsite Nr1gratisdating, dien je een inschrijfformulier in te vullen. Dit inschrijfformulier vind je snel en gemakkelijk op de datingsite Nr1 gratis dating door op de button ‘Inschrijven’ te klikken. Deze button vind je in het hoofdmenu van de datingsite. Als je op deze button klikt, krijg je een inschrijfformulier te zien. In dit inschrijfformulier vul je enkele persoonlijke gegevens in, zoals je gebruikersnaam, je wachtwoord, je e-mailadres, je geboortedatum, je geslacht, je seksuele geaardheid, je woonplaats, het geslacht waar je interesse in hebt (man, vrouw of beide) en waar je naar op zoek bent op de datingsite. Heb je al deze gegevens ingevuld, dan wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Door op de link in deze bevestigingsmail te klikken, wordt jouw profiel geactiveerd en kun je aan de slag met online dating op Nr1 gratis dating.

Gratis aanmelden

Kosten Nr1 gratis dating

De datingsite Nr1gratisdating is een geheel gratis datingsite. Dit wil zeggen dat er geen kosten gerekend worden om gebruik te maken van de diensten en functies op de datingsite en dat deze ook niet gerekend worden als je eenmaal lid bent. Zo kun je als gratis lid van Nr1 gratis dating gebruik maken van alle diensten van Nr1gratisdating.

Nr1gratisdating App

De datingsite Nr1gratisdating.nl heeft op moment van schrijven geen mobiele dating app om online dating op de smartphone en/of tablet nog gemakkelijker te maken. Wel is de datingsite bereikbaar op deze devices door simpelweg gebruik te maken van de browser op de smartphone en/of tablet en naar de website van Nr1 gratis dating te surfen. Op deze manier is online dating op de smartphone en/of tablet alsnog mogelijk, maar helaas niet door middel van een app.

Nieuws en kortingen Nr1 gratis dating

Door datingacties te volgen kunnen singles veel geld besparen op datingsites. Zie voor de laatste acties en kortingen van e-matching de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven Nr1gratisdating.nl

Als je jouw perfecte partner hebt gevonden op de datingsite Nr1 gratis dating of om een andere reden geen gebruik meer wil maken van de datingsite, kun je je gemakkelijk uitschrijven bij Nr1 gratis dating. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Log je in op Nr1 gratis dating door je gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
  2. Ga naar jouw profiel.
  3. Kies voor de mogelijkheid om je profiel te verwijderen.
  4. Je krijgt nu een bevestigingsmail om jouw profiel definitief te verwijderen. Bevestig je uitschrijving door de stappen in deze e-mail te volgen.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »