Quick2date.nl

Britt Meijer 9 mei 2015 1
Quick2date.nl
1.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Quick2date.nl is een bijzondere datingsite, die geheel gericht is op het daten door middel van foto’s en fotoalbums. De oprichters en medewerkers van Quick2date.nl zijn namelijk van mening dat foto’s meer zeggen dan woorden, dus daarom maakt men op de website alleen gebruik van foto’s. Hierdoor is het niet alleen gemakkelijk om een eerste indruk van iemand te vormen, maar is online dating ook gemakkelijker voor jezelf. Zo hoef je bij Quick2date.nl geen oneindig lange vragenlijsten over jezelf in te vullen, maar zet je gewoon een paar foto’s op de datingsite om in contact te komen met jouw ideals partner.

De website van Quick2date.nl ziet er professioneel en overzichtelijk uit. Zo zie je meteen hoe de website werkt, kun je direct singles zoeken en kun je ook enkele foto’s van leden bekijken. En omdat de website opgedeeld is in overzichtelijke categorieën, kun je gemakkelijk alles vinden waar je naar op zoek bent. In deze review lees je meer over de datingsite Quick2date.nl.

Gratis aanmelden

Quick2date.nl Betrouwbaarheid

De datingsite Quick2date.nl hecht veel waarde aan privacy en dit kun je als lid duidelijk merken. De enige persoonlijke gegevens die op de datingsite worden gedeeld, zijn gegevens als pseudonaam of nickname, leeftijd, provincie en een kleine persoonlijke tekst van het lid zelf. Andere persoonlijke gegevens die je bij de datingsite doorgeeft, zijn alleen in te zien door medewerkers van Quick2date.nl. En omdat Quick2date.nl aangesloten is bij het College Bescherming Persoonsgegevens (onder het numer m1436493), weet je zeker dat jouw gegevens niet op straat komen te liggen of aan andere partijen verstrekt worden. Verder wordt je mobiele telefoonnummer alleen gebruikt als je mail onbereikbaar blijkt, maar dit enkel door medewerkers van de datingsite.

Omdat Quick2date.nl het zo belangrijk vindt dat de privacy van leden beschermd wordt, worden alle gegevens die je naar de datingsite stuurt verstuurd via een beveiligde verbinding en opgeslagen in een beveiligde database. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens bij het versturen onderschept worden door kwaadwilligen of dat jouw gegevens worden gepubliceerd.

Tot slot doen de medewerkers van Quick2date.nl er alles aan om neppe (fake) leden van de datingsite te verwijderen. Dit doet men door dagelijks profielgegevens van leden te controleren, om misbruik op de datingsite te voorkomen. Daarnaast kun je zelfs een kopie van je ID sturen, waarna je de tekst ‘geverifiëerd lid’ op je profiel krijgt en bovendien één maand gratis gebruik kan maken van de datingsite. Op deze manier probeert Quick2date.nl een veilig online platform voor dating te creëren. Helaas heeft de datingsite geen keurmerken om de betrouwbaarheid van de datingsite te onderstrepen en bevestigen, maar desalniettemin is de datingsite zeker te bestempelen als een betrouwbare datingsite.

Kortom: Quick2date.nl is een veilige, betrouwbare en eerlijke datingsite die de privacy van leden hoog in het vaandel heeft staan. Zo worden gegevens in een beveiligde omgeving verstuurd en opgeslagen, kunnen alleen medewerkers deze gegevens inzien en controleren de medewerkers alle gegevens om neppe profielen uit de database te filteren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een profiel met keurmerk te krijgen, waarmee jij aangeeft aan andere leden een betrouwbaar lid te zijn.

Inschrijven en inloggen Quick2date.nl

Om je in te schrijven voor de datingsite, dien je enkele eenvoudige stappen te volgen. Zo ga je naar de homepage van de website, vul je in wat je geslacht is en waar je naar op zoek bent. Je vult je voor- en achternaam in (alleen zichtbaar voor de medewerkers van Quick2date.nl) en je e-mailadres en je klikt op de button ‘Start met daten!’. Als je dit hebt gedaan, wordt er een bevestigingsmail naar het opegeven e-mailadres gestuurd. Je klikt op de link in de mail en je wordt direct doorgestuurd naar Quick2date.nl, waar jouw account nu geactiveerd is. Vervolgens start je met het invullen van jouw profiel, door een nickname te bedenken, enkele foto’s op het profiel te zetten en een korte tekst over jezelf te plaatsen. Jouw inschrijving is nu compleet en je kunt nu starten met online dating.

Gratis aanmelden

Kosten Quick2date.nl

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Quick2date.nl, dien je maandelijks 10 euro te betalen. Voor 10 euro in de maand heb je direct een full membership, die niet automatisch verlengd kan worden. Als je jouw perfecte partner hebt gevonden op de datingsite of geen gebruik meer wil maken van de diensten van Quick2date.nl om een andere reden, kun je jouw membership dus gewoon af laten lopen. En zo lang je jouw profiel niet verwijdert, kun je ook weer starten met daten wanneer jij dit wil.

Quick2date.nl App

Quick2date.nl heeft geen mobiele app. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik van een mobiele telefoon of tablet. Houd hiermee dus rekening bij je keuze voor een datingsite.

Nieuws en kortingen Quick2date.nl

Er is momenteel geen nieuws over Quick2date.nl te vinden. Ook zijn er op dit moment geen kortingen beschikbaar.

Uitschrijven Quick2date.nl

Om je uit te schrijven voor de datingsite, stuur je een mail met je nickname. Door de redactie wordt je totale profiel met foto’s direct verwijderd. Doe je dit niet dan blijft je profiel staan en blijf je “vindbaar” ook al ben je niet actief en ook als je niet betaalt.

Ook kun je ervoor kiezen om je niet geheel uit te schrijven, maar slechts gedurende bepaalde tijd geen gebruik te maken van de datingsite. Omdat het abonnement voor de datingsite altijd maar voor een maand loopt en niet automatisch verlengt, kun je jouw abonnement gemakkelijk af laten lopen en na bepaalde tijd weer een nieuw abonnement afsluiten, als je weer zin hebt om online te daten.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

  1. Thom de Jong 4 maart 2015 op 21:13 -

    mezelf hier aangemeld omdat aanmelden erg makkelijk was zonder moeilijke tests en iedereen hier foto’s heeft. zo kun je meteen zien met wie je aan het chatten bent helaas werkte de website voor mij in de praktijk niet zoals ik had verwacht. Ik kreeg hier niemand gevonden die daadwerkelijk opzoek wilde naar een date. Heb me dus maar weer afgemeld.

     

    Waardering:

    Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »