Relatiefront.nl

Britt Meijer 21 september 2015 1
Relatiefront.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Relatiefront.nl is een geheel gratis datingsite waar mannen en vrouwen leuke singles kunnen ontmoeten. Relatiefront.nl beschikt over een zeer divers ledenbestand. Onder de leden zijn senioren van 50 plus, 55 plus, 60 plus en 65 plus, maar vind je ook jongeren, studenten, alleenstaande vaders, alleenstaande moeders, hoogopgeleiden en ga zo maar door. Eigenlijk kan iedereen lid worden van de datingsite, als je maar 18 jaar of ouder bent. Het is op Relatiefront voor iedereen mogelijk om een leuke partner te ontmoeten.

De datingsite ziet er overzichtelijk en professioneel uit. Informatie is gemakkelijk te vinden, het inschrijfformulier is gemakkelijk te bereiken en alle informatie die je nodig hebt over de datingsite, wordt overzichtelijk geclusterd op de datingsite. De homepagina lijkt te werken op basis van geografische gegevens. Echter lijkt de datingsite onze geografische gegevens niet te kunnen herkennen omdat het ten tijde van deze review het net lijkt of we in het plaatsje Lincoln zitten.

Gratis aanmelden

Relatiefront.nl Betrouwbaarheid

Een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van een datingsite is het privacybeleid dat men hanteert om de privacy van leden te beschermen. De belangrijkste punten uit het privacybeleid van datingsite Relatiefront.nl zijn als volgt: Er zijn voorzieningen getroffen om de gegevens van leden zo goed mogelijk te beveiligen. Zo maakt men gebruik van een anoniem mailsysteem en zijn de gegevens die je opgeeft bij de inschrijving bij Relatiefront.nl niet toegankelijk voor derden. Ook weet je zeker dat jouw gegevens niet worden verkocht, doorgespeeld of uitgewisseld. Kortom: je gegevens worden alleen gebruikt om jouw zoektocht naar de perfecte partner mogelijk te maken en worden niet gebruikt voor andere doeleinden of doorgegeven aan andere partijen.

Daarnaast slaat Relatiefront.nl altijd de IP-gegevens op van leden, zodat leden in het geval van misbruik direct geweerd kunnen worden van de datingsite. Op deze manier probeert de datingsite een prettige online dating omgeving te creëren, om jouw ervaringen met betrekking tot de datingsite zo positief mogelijk te houden. Kom je in aanraking met een fake lid of een lid dat op een negatieve wijze gebruik maakt van de datingsite? Dan kun je dit doorgeven aan de redactie van de datingsite en het lid wordt, indien bewezen dat het om misbruik van de datingsite gaat, direct van de datingsite verwijderd.

Verder zijn profielen van de datingsite alleen zichtbaar voor andere leden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw werkgever je op het internet tegenkomt op de datingsite of dat alle internetgebruikers jouw profiel kunnen bekijken.

Kortom: de betrouwbaarheid van de datingsite Relatiefront.nl is goed. De datingsite heeft een duidelijk en transparant privacybeleid, de datingsite beschermt leden van misbruik door vervelende leden of fake leden van de datingsite te weren en de datingsite beschermt te privacy van leden door de profielen van de leden alleen zichtbaar te maken voor andere leden. Je hoeft je als lid van Relatiefront.nl dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens op straat komen te liggen of gebruikt worden voor andere doeleinden en je hoeft bovendien niet bang te zijn dat iedere internetgebruiker jouw profiel kan zien. De datingsite beschikt niet over een keurmerk voor veilig daten

Inschrijven en inloggen Relatiefront.nl

Om je in te schrijven en lid te worden van de datingsite Relatiefront.nl, dien je het inschrijfformulier van de datingsite in te vullen. In dit formulier vul je jouw nickname voor de datingsite in, kies je een wachtwoord, geef je jouw e-mailadres op en vul je enkele persoonlijke gegevens in zoals je geboortedatum, je geslacht en je woonplaats. Tot slot vul je een zogeheten CAPTCHA in, om aan te tonen dat je een menselijke gebruiker bent en geen computergestuurd virus of andere automatische bot. Heb je dit gedaan, dan klik je op ‘Aanmelden’ en je kunt direct aan de slag met de datingsite.

Gratis aanmelden

Kosten Relatiefront.nl

De datingsite Relatiefront.nl is geheel gratis. Dit wil zeggen dat je je gratis voor deze datingsite kunt aanmelden, gratis een profiel kunt aanmaken en bovendien gratis in contact kunt komen met andere singles. Op deze manier ontmoet je jouw perfecte partner op Relatiefront.nl zonder enige kosten te maken.

Wel zijn er voor enkele functies van de datingsite credits nodig. Deze credits hoef je niet te kopen, maar kun je gratis verdienen. Zo verdien je jouw credits door dagelijks in te loggen bij de datingsite. Wil je meer credits verdienen dan de dagelijkse hoeveelheid die je van Relatiefront.nl krijgt, dan kun je andere acties uitvoeren om extra credits te verdienen.

Relatiefront.nl App

De datingsite Relatiefront.nl heeft ten tijde van deze review geen mobiele dating app voor dating op smartphone of tablet. Wel is de datingsite bereikbaar op deze devices door naar de datingsite te surfen met de browser van de smartphone of tablet. Wellicht wordt er in de toekomst nog een app ontwikkeld om online dating op de smartphone of tablet nog gemakkelijker te maken.

Nieuws en kortingen Relatiefront.nl

Bekijk onze dating acties en dating nieuws pagina voor de laatste kortingsacties voor datingsites.

Uitschrijven Relatiefront.nl

Als je geen gebruik meer wil maken van de diensten van Relatiefront.nl, om wat voor reden dan ook, kun je je snel en gemakkelijk uitschrijven voor deze datingsite. Om je uit te schrijven voor de datingsite, dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Log je in bij Relatiefront.nl door je inloggegevens van de datingsite te gebruiken.
 2. Ga naar jouw profiel.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen. Je gegevens worden nu direct gewist uit de database van de datingsite en je profiel wordt niet meer op de website getoond.

Als je jouw profiel eenmaal hebt verwijderd bij Relatiefront.nl, is dit definitief. Je kunt je nu niet meer inloggen, de beslissing ongedaan maken of op andere wijze gebruik te maken van de diensten van Relatiefront.nl. Wil je weer starten met daten, dan dien je een nieuw profiel aan te maken en opnieuw te beginnen met online dating op Relatiefront.nl. Denk daarom goed na voor je jouw profiel verwijdert.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. rob 6 maart 2015 op 12:58 -

  Gewoon wel een leuke site, is gratis en kwalitatief goed en snel.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »