Singlesplace.nl

Britt Meijer 16 december 2016 10
Singlesplace.nl
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De datingsite Singlesplace.nl is een gratis datingsite, waar je door middel van chatten, webcam-chat en het uitwisselen van privé-berichten met andere leden in contact kunt komen met leuke singles uit Nederland en België. Singlesplace is er voor iedereen die 18 jaar of ouder is en een leuke date wil hebben. Maar niet alleen voor een leuke date, maar ook voor vriendschap of een serieuze relatie kun je bij Singlesplace terecht. Bovendien is Singlesplace helemaal gratis, hierdoor kan iedereen gemakkelijk zonder kosten gebruik maken van Singlesplace.nl

Singlesplace.nl is een erg overzochtelijke datingsite, via de homepage kun je gemakkelijk alle functies terug vinden. De homepage van de datingsite bevat een hoofdmenu, overzichtelijke clusters/kaders met de belangrijkste informatie over de datingsite en een kleine verzameling van leden van de datingsite. Daarnaast kun je met het zoekformulier op de homepage direct op zoek gaan naar singles die bij jou passen en kun je je bovendien direct inschrijven voor de datingsite. In deze review lees je meer over de datingsite Singlesplace.nl. Zo lees je of de datingsite betrouwbaar is, hoe je je kunt inschrijven voor de datingsite en wat de kosten zijn van de datingsite. Daarnaast lees je of de datingsite een app heeft, hoe je je kunt uitschrijven voor de datingsite en wat de voor- en nadelen van Singlesplace.nl zijn.

Gratis aanmelden

Singlesplace.nl Betrouwbaarheid

Zoals Singlesplace.nl zelf stelt op de datingsite, neemt men de taken erg serieus. Hoewel het een gratis datingsite is en dus geen geld verdient aan de leden van de datingsite, wil dit niet zeggen dat men onzorgvuldig met de gegevens van leden omgaat. Zo worden alle gegevens van leden discreet en veilig opgeslagen in een beveiligde database, waar de gegevens alleen bekeken kunnen worden door bepaalde medewerkers van de datingsite. Daarnaast worden de gegevens niet doorverkocht aan derden. Zo weet je als lid zeker dat jouw persoonlijke gegevens niet op straat komen te liggen en alleen bij Singlesplace.nl blijven. Dit is dan ook zeker een positief punt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.

Een ander populair punt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat men alle nieuwe profielen op de datingsite handmatig controleert. Zo worden alle teksten, foto’s en ander beeldmateriaal in de profielen gecontroleerd op misbruik, nep gegevens en bepaalde beledigende teksten, om een zo veilig mogelijke online dating omgeving te creëren voor de leden van Singlesplace.nl. Wanneer er twijfel bestaat over de echtheid van een bepaalde gebruiker of de intenties van een gebruiker, dan wordt deze gebruiker direct van de datingsite verwijderd.

Ook heeft Singlesplace.nl verschillende keurmerken, die de betrouwbaarheid van de datingsite bevestigen. Zo heeft men een keurmerk van McAfee en een keurmerk van MKBok. Deze keurmerken benadrukken de betrouwbaarheid van de datingsite en het feit dat deze datingsite een goede keuze is voor singles die op zoek zijn naar een leuke partner. Daarnaast worden al je gegevens via een veilige SSL verbinding doorgestuurd, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

Het enige nadeel van de datingsite met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat profielen op de datingsite zichtbaar zijn voor iedere internetgebruiker. Veel datingsites hanteren de regel dat profielen alleen bekeken kunnen worden door andere leden, maar dat is bij Singlesplace.nl dus niet het geval. Ook als niet-lid en dus standaard internetgebruiker of bezoeker van de dating site, kun je alle profielen gewoon bekijken. Hierbij kun je zelfs de profielfoto’s van leden bekijken en persoonlijke informatie zien. Het feit dat dit kan, schaadt de privacy van de leden van Singlesplace.nl. Natuurlijk wordt op deze manier de kans vergroot dat je een leuke single ontmoet (wellicht maakt een twijfelend niet-lid een profiel aan om met jou in contact te komen), maar het feit dat iedere bezoeker van de dating site jouw profiel kan zien is zeker niet bevorderend voor je privacy. Dit is dan ook zeker een minpunt met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite.

Kortom: de datingsite Singlesplace.nl is een betrouwbare datingsite, die de gegevens van leden op de juiste manier opslaat en niet doorverkoopt, profielen controleert voor deze geplaatst worden en bovendien profielen verwijdert als dit nodig is. Daarnaast heeft men zelfs een drietal keurmerken ontvangen: een bewijs dat de datingsite een veilige omgeving kan creëren voor online dating. Het enige nadeel met betrekking tot de betrouwbaarheid van de datingsite, is het feit dat de privacy van de leden van Singlesplace.nl niet geheel wordt beschermd. Zo zijn de profielen van leden voor iedereen zichtbaar en kunnen zelfs persoonlijke gegevens en foto’s bekeken worden.

Inschrijven en inloggen Singlesplace.nl

Om je in te schrijven bij Singlesplace.nl, dien je een inschrijfformulier in te vullen. Bij het invullen van dit formulier vul je enkele persoonlijke gegevens in, waaronder jouw gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Ook vul je in of je uit België of Nederland komt en hoe je in contact bent gekomen met de datingsite. Tot slot ga je akkoord met de algemene voorwaarden en klik je op ‘Meld je nu GRATIS aan’ om jouw profiel daadwerkelijk aan te maken.

Heb je geen zin om deze gegevens in te vullen, dan kun je een profiel aanmaken door middel van je Facebookaccount. Op deze manier worden de meeste gegevens bij de aanmelding vanzelf ingevuld, zonder dat er iets op Facebook zichtbaar is dat je lid bent geworden van een datingsite. Zo bespaar je tijd en ben je sneller aangemeld. Daarnaast kun je ook makkelijk inloggen via facebook, zodat je nooit meer je wachtwoord en gebruikersnaam kan vergeten.

Gratis aanmelden

Kosten Singlesplace.nl

De datingsite Singlesplace.nl is helemaal gratis. Zo stelt de datingsite op de website dat je ‘nimmer hoeft te betalen voor het gebruik van onze datingsite’ en dat de datingsite ‘100% gratis’ is. Je kunt dan ook geheel gratis en zonder enige kosten gebruik maken van de diensten van Singlesplace.nl en dit lijkt ook zo te blijven. Zo is de datingsite geschikt voor iedere single uit België en Nederland die op zoek is naar een leuke vriendschap, date of relatie. Omdat elke datingsite toch kosten heeft, worden advertenties getoond om inkomsten voor Singlesplace te genereren. Dus zolang je daar geen last van hebt, is Singlesplace een erg goede gratis datingsite.

Singlesplace.nl App

De datingsite Singlesplace.nl heeft op het moment van schrijven geen mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Je kunt dus gewoon moet je mobiele telefoon en tablet naar Singlesplace surfen en gebruik maken van de datingsite. 

Nieuws en kortingen Singlesplace.nl

Zie voor actuele acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Singlesplace.nl

Als je de perfecte partner hebt gevonden op Singlesplace.nl of om een andere reden geen lid meer wil zijn van de datingsite, kun je jouw profiel van de datingsite verwijderen door je uit te schrijven. Om je definitief uit te schrijven voor de datingsite, dien je de volgende stappen te volgen:

 1. Log in bij Singlesplace.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 2. Ga naar de instellingen van jouw profiel.
 3. Kies voor de mogelijkheid om jouw profiel te verwijderen en bevestig deze keuze.

Als je dit hebt gedaan, worden jouw gegevens uit de database van Singlesplace.nl verwijderd en wordt jouw profiel niet meer getoond op de website. Je kunt nu niet meer bereikt worden door andere singles van de website en aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je toch weer gebruik maken van de diensten van Singlesplace.nl, dan dien je een nieuw account aan te maken bij Singlesplace.nl.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

10 Reviews »

 1. fake 16 juni 2018 op 02:25 -

  Donder toch dood man dat hele singles place staat vol met fake profielen,profielen die door hun beheert worden ze zorgen er altijd voor dat jij met niemand in contact komt.die gluipert can n triestman hadden ze allang in de fik motten steken stumper doodgooien met stoeptegels mot je ze.indentiteitsdiefstal daar zijn ze gratis mee.en dan zeggen ze dat ze eerlijk zijn.ik zal er eerlijk voor gaan zorgen dat al deze gratis sites met de grond gelijk worden gemaakt!!lees mijn revieuws maar ens over nr1gratis datingsite dat is helemaal te krankzinnig voor worden van de 20profielen die je bekijkt zijn er 18fake.1:zoek de foto met google lukt dat niet google op naam tip3 ga naar scamdigger.com ga dan eerst naar pictures most commonly used in scams (bekijk de mannen en vrouwen)trek de foto die jij wilt door de picture search en het resultaat is echt ziek!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Henry 3 december 2017 op 19:59 -

  Waardeloos, leden niet actief betrokken of nep. begin er niet aan

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. geo 6 januari 2017 op 13:14 -

  niet veel aan weinig leden
  en die erop zitten geven geen reactie terug

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Tromp 1 februari 2016 op 23:26 -

  Leuke datingsite en echt gratis. Altijd veel dames op de chat. Verder is de site erg gemakkelijk en overzichtelijk. Geen problemen gehad en eigenlijk alleen maar leuke dates.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Alfred 15 september 2015 op 11:38 -

  singlesplace.nl ik vind het helemaal niks er zijn geen/weinig actieve leden veel nep profielen en dames die je proberen op te lichten er zijn genoeg andere sites

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Ferdinand 28 juni 2015 op 01:23 -

  Eindelijk een datingsite gevonden die wel echt gratis is. Maar weinig actieve leden zo lijt. Ik heb wel contact met Caro. Leuke meid

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Peter 25 juni 2015 op 09:24 -

  Singlesplace Ik vind het dooie site weinig actieve leden ben er een aantal maanden lid geweest maar kreeg vrijwel geen reacties.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Kendal 4 mei 2015 op 21:50 -

  Doet inderdaad wat je mag verwachten van een datingsite. Alleen jammer dat er geen APP is. Mobiel online gaat wel, maar is toch niet ideaal.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Richard 25 april 2015 op 16:37 -

  Prettige gratis datingsite met veel leuke leden. Ik heb nu al een aantal dates gehad en Singlesplace doet wat je zou mogen verwachten van een datingsite! Maar dan gratis in tegenstelling tot de meeste datingsites

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Carin 5 april 2015 op 19:52 -

  Leuke website waar je naast chatten ook kunt cammen. maakt daten toch wat meer interactief en je leert elkaar wel sneller kennen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »