Vlindertjes

Britt Meijer 17 september 2015 1
Vlindertjes
1.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De gratis datingsite Vlindertjes is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar een levenspartner, een vriendschap, een stap-maatje, een vakantiemaatje of een leuke date. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of een leuke date of leuk contact: je kunt bij Vlindertjes terecht om in contact te komen met leuke singles. Vlindertjes is vrij overzichtelijk, met een duidelijk menu, duidelijke kolommen en overzichtelijk geclusterde informatie. Het enige nadeel van de look van de datingsite is het feit dat de gratis datingsite veel advertenties bevat. Deze advertenties verminderen de overzichtelijkheid en duidelijkheid van de datingsite, omdat je hier overheen dient te kijken bij het zoeken van informatie. Als je hier goed in slaagt, is de datingsite Vlindertjes een gebruiksvriendelijke datingsite voor iedereen die van online dating houdt. Op de datingsite zijn weinig actieve leden. De datingsite is geheel gratis te gebruiken.

Gratis aanmelden

Vlindertjes Betrouwbaarheid

Als je lid wil worden van de gratis datingsite Vlindertjes, dien je enkele persoonlijke gegevens en vertrouwelijke informatie op te geven. Deze gegevens worden door de datingsite opgeslagen in een veilige omgeving, waar geen andere partijen kunnen komen. Zo weet je zeker dat jouw gegevens niet gebruikt zullen worden door andere partijen of misbruikt worden om advertenties en reclame te verzenden. Daar komt nog bij dat alleen andere leden van Vlindertjes jouw profiel kunnen bekijken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw profiel in zoekmachines wordt getoond, waar deze door iedere internetgebruiker bekeken kan worden. Door jouw profiel alleen zichtbaar te maken door andere gebruikers van Vlindertjes, waarborgt Vlindertjes jouw privacy en zorgt de gratis datingsite ervoor dat online dating bij Vlindertjes tot een positieve ervaring leidt.

Verder is Vlindertjes vrij streng met betrekking tot de profielen die toegelaten worden op de gratis datingsite. Zo verwijderen de medewerkers van de gratis datingsite alle profielen die in het Engels geschreven zijn, niet juist ingevuld zijn, erotische informatie bevatten, geen nette foto’s bevatten en vragen om SMS-berichten van andere gebruikers. Vaak zijn dit namelijk kenmerken van nep profielen. Door deze profielen op te sporen en direct te verwijderen, wil Vlindertjes niet alleen fake leden mijden, maar bovendien de online dating ervaring van andere leden zo positief mogelijk beïnvloeden. Bovendien is het voor andere gebruikers mogelijk om verdachte profielen te melden, namelijk door een e-mail te sturen naar de webmaster van Vlindertjes. Deze al hierop actie ondernemen.

Het enige minpuntje met betrekking tot de privacy van Vlindertjes, is dat deze gratis datingsite geen keurmerken heeft. Zo heeft de Vlindertjes geen Keurmerk Veilig Daten, die gebruikers garandeert dat men veilig kan daten bij deze gratis datingsite. Het feit dat Vlindertjes dit keurmerk niet heeft is jammer, maar zegt verder niet veel over de betrouwbaarheid van de datingsite. Ook zonder keurmerk kan een gratis datingsite namelijk zeer betrouwbaar zijn en dit is tevens het geval bij Vlindertjes.

Kortom: over het algemeen is de gratis datingsite Vlindertjes een betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om gebruikers een veilige, betrouwbare en prettige omgeving voor online dating te bieden. Dit doet men door gegevens veilig op te slaan, privacy van leden te waarborgen en mogelijke nep en fake profielen te verwijderen van de gratis datingsite. Het enige nadeel van de gratis datingsite is dat men geen keurmerk heeft. Echter, ook zonder keurmerk is deze datingsite zeker betrouwbaar te noemen.

Inschrijven en inloggen Vlindertjes

Om in contact te kunnen komen met andere gebruikers is het nodig om een gratis Vlindertjes account aan te maken. Om lid te worden van Vlindertjes, dien je een profiel aan te maken. Bij het aanmaken van een profiel vul je enkele persoonlijke gegevens in, zoals je Vlindernaam (nickname), je wachtwoord, voornaam, e-mail, geslacht, geboortedatum, land, provincie en plaats. Daarnaast vul je in of je op zoek bent naar een man, of naar een vrouw en naar wat voor relatie je op zoek bent. Hierbij kun je kiezen uit een uitgaansmaatje, een vakantiemaatje, een vriendschap, een vaste relatie of een lat-relatie. Het is belangrijk om al je gegevens naar waarheid in te vullen en geen vakjes over te slaan bij het inschrijven bij Vlindertjes. Vul je niet alles (correct) in, dan is de kans groot dat jouw profiel geweerd wordt. Tevens vergroot een compleet ingevuld profiel jouw slagingskans. Als je alles hebt ingevuld, krijg je een e-mail met activatiecode. Als je jouw profiel met deze code hebt geactiveerd, kun je direct starten met het vullen van jouw profiel en de zoektocht naar leuke singles.

Gratis aanmelden

Kosten Vlindertjes

De datingsite Vlindertjes is geheel gratis. Je hoeft dus geen geld te betalen om lid te worden van deze datingsite en in contact te komen met leuke singles. Dit maakt de datingsite toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een leuke relatie, vriendschap of date. Vervelend is dat je steeds gestoord wordt met advertenties. Over de gehele datingsite zijn advertenties te vinden. Er is geen mogelijkheid om deze (eventueel tegen betaling) te verbergen.

Vlindertjes App

De gratis datingsite Vlindertjes.nl heeft ten tijde van deze review geen mobiele dating app voor je smartphone of tablet. Daarnaast is de datingsite ook niet geoptimaliseerd voor mobiel of tablet gebruik. Let hier dus goed op als je een datingsite uitkiest.

Nieuws en kortingen Vlindertjes

Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina. Met kortingen op datingsites.nl kun je veel geld besparen.

Uitschrijven Vlindertjes

Als je jouw partner al hebt gevonden of geen zin of tijd meer hebt om online te daten op Vlindertjes, kun je jouw profiel definitief verwijderen. Dit doe je door op ‘Mijn Gegevens’ te klikken en vervolgens op ‘Verwijder mijn abonnement’ te klikken. Als je dit doet, wordt jouw profiel direct van de datingsite verwijderd en worden jouw gegevens uit de database van Vlindertjes gehaald. Het ongedaan maken van deze actie is niet mogelijk. 

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Mousta 11 mei 2015 op 19:35 -

  Ik ben zeer te spreken over de manier waarop deze site te werk gaat. Goede opzet en het werkt perfect. Waarom zou je betalen als het op deze manier ook gratis kan?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Bram 5 april 2015 op 21:23 -

  eindelijk een gratis datingwebsite gevonden die doet wat die moet doen. werd een beetje gek van alle betaalde datingsites die veel te veel geld vragen en van alles beloven maar niks waar maken vlindertjes doet dit niet lekker gratis en meteen gaan daten

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »