Zeddnet

Britt Meijer 4 januari 2016 26
Zeddnet
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Zeddnet.com is in 2002 opgericht als ontmoetingsplaats voor alle mensen die zich op andere datingsites niet prettig voelen. Dit kan komen door een lichamelijke of verstandelijke beperking, verlegenheid, een kleine kennissenkring of een uiterlijk schoonheidsfoutje. Door een online platform voor mensen te ontwikkelen die zich op andere contact-websites niet thuis voelen, probeert Zeddnet.com een omgeving te creëren waar deze mensen elkaar kunnen steunen, ervaringen uit kunnen wisselen en contact met elkaar kunnen leggen.

Natuurlijk heeft eigenlijk iedereen wel een bepaald minpuntje. De datingsite Zeddnet.com is dan ook ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een vriendschap, date of relatie, maar richt zich speciaal op mensen die problemen hebben met online dating door hun minpuntje. Hierbij kun je denken aan mensen die extreem verlegen zijn, een beperking hebben of door een uiterlijk schoonheidsfoutje onzeker zijn. Hierbij legt Zeddnet.com niet de nadruk op de minpuntjes van leden, maar probeert men open te zijn over onzekerheden en op deze manier een prettig online platform te creëren voor iedereen. In deze review lees je meer over de betrouwbaarheid van de datingsite, het inschrijven bij Zeddnet.com, de kosten van de datingsite, de app van Zeddnet.com en het uitschrijven bij de datingsite. Tot slot lees je enkele voor- en nadelen van online dating bij Zeddnet.com.

Gratis aanmelden

Zeddnet.com Betrouwbaarheid

De datingsite Zeddnet.com is speciaal opgericht voor mensen die zich niet thuis voelen op andere datingsites. Door deze mensen nu een betrouwbare en veilige online omgeving voor dating te biede, probeert Zeddnet.com de slechte ervaringen van andere datingsites uit te wissen.

Daarom vindt Zeddnet.com het erg belangrijk om een prettige, vertrouwde en betrouwbare omgeving te bieden voor zijn gebruikers. Om deze omgeving te kunnen bieden, dient Zeddnet.com voldoende bescherming te kunnen bieden aan diens leden, indien nodig. Dit doet men door de volgende mogelijkheden aan te bieden van gebruikers van Zeddnet.com:

 • Het tijdelijk verbergen van een profiel.
 • Het filteren van e-mails die ontvangen kunnen worden in de mailbox van Zeddnet.com. Deze mails kunnen bijvoorbeeld gefilterd worden op geslacht, leeftijd en opleidingsniveau.
 • De mogelijkheid om misbruik van de datingsite te melden aan de redactie van Zeddnet.com. Onder misbruik verstaat men het versturen van seksueel getinte berichten die niet gewenst zijn, het uiten van bedreigingen, het uiten van beledigingen, respectloos gedrag, het verzenden van reclame en het openbaar maken van gegevens van anderen. Het melden van misbruik kan door de redactie te tippen over een bepaald profiel of een uiting in het forum of de mailberichten van de datingsite.
 • Het blokkeren van een profiel.

Daarnaast kan de redactie van Zeddnet.com leden blokkeren, bijvoorbeeld als deze leden de algemene regels van de datingsite niet respecteren of andere leden op een onprettige manier benaderen. Misdraagt een lid zich in het forum van de datingsite, dan kan er zwijgplicht worden opgelegd door de redactie van Zeddnet.com. In dit geval kan het betreffende lid voor een bepaalde periode geen reacties of berichten meer plaatsen. Op deze manier kunnen ook fake leden geweerd worden, als deze gemeld worden aan de redactie van Zeddnet.com. In feite heeft Zeddnet.com dus een passief beleid met betrekking tot fake leden.

Verder worden alle gegevens van leden van Zeddnet.com in een beveiligde omgeving opgeslagen. Je hoeft je als lid van deze datingsite dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens openbaar worden gemaakt of aan derden worden vertrekt. En omdat jouw profiel alleen zichtbaar is voor andere leden van de datingsite, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw privacy.

Kortom: de datingsite Zeddnet.com doet er alles aan om de online dating ervaring van de leden van Zeddnet.com zo positief mogelijk te maken. Dit doet men door de leden te beschermen tegen misbruik, vervelende leden of vervelende opmerkingen. En omdat alle gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen en niet aan derden worden getoond of verstrekt, hoef je je geen zorgen te maken over jouw privacy als lid. Helaas heeft Zeddnet.com geen keurmerk, zoals het Keurmerk Veilig Daten. Echter, zelfs zonder dit keurmerk kan de datingsite zeker gezien worden als veilige datingsite, die het beste voor heeft met zijn leden.

Inschrijven en inloggen Zeddnet.com

Het inschrijfproces van Zeddnet.com is een vrij uitgebreid proces. Zo dien je vier stappen te doorlopen, namelijk:

 1. Het invullen van account- en logingegevens (username, e-mailadres, geboortedatum, geslacht).
 2. Het geven van aanvullende informatie over jouw inschrijving (waar ben je naar op zoek, van welke leeftijd, met welk doel) en het plaatsen van een persoonlijk oproepje. Seksueel getinte oproepjes worden verwijderd.
 3. Het invullen van persoonlijke gegevens (woonplaats, regio, burgerlijke staat, kinderen ja/nee, opleidingsniveau, geaardheid).
 4. Het invullen van aanvullende informatie (lengte, postuur, haarkleur, kleur ogen, persoonskenmerken, imperfecties, et cetera).

Pas als je alle stappen hebt doorlopen, wordt jouw oproepje geplaatst en kun je je inloggen bij Zeddnet.com.

Gratis aanmelden

Kosten Zeddnet

De datingsite Zeddnet.com is één van de weinige datingsites die zonder winstoogmerk opereert. Dit wil zeggen dat de datingsite geheel gratis is en je dus geen geld hoeft te betalen om lid te worden van Zeddnet.com of gebruik te maken van functionaliteiten van de datingsite.

Zeddnet App

De datingsite Zeddnet.com heeft op moment van review geen mobiele app beschikbaar voor online dating op de smartphone. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik op een mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Zeddnet

Regelmatig heeft Zeddnet nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Zeddnet

Als je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van Zeddnet.com, kun je ervoor kiezen jouw profiel tijdelijk te verbergen of je af te melden voor de datingsite. Het tijdelijk verbergen van je profiel kan door te klikken op ‘Account’. Vervolgens klik je op ‘Jouw Account’ en vink je het vakje ‘Oproep tonen/verbergen’ aan om jouw oproep te verbergen.

Wil je jouw account helemaal verwijderen, dan klik je tevens op ‘Account’ en ‘Jouw Account’. Nu kies je voor de mogelijkheid ‘Ja, verwijder mijn oproep en account’ door een vinkje te plaatsen in het vakje voor deze mogelijkheid. Als je dit hebt gedaan, wordt jouw account verwijderd. Deze actie is niet meer terug te draaien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

26 Reviews »

 1. Bruintje 20 september 2017 op 21:21 -

  Totaal respectloos volk gaan hun eigen weg kunnen niet
  Met mensen omgaan
  Gelijk weer geblokt eraf dien klote site nooit heen gaan
  Bruintje

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. molly 3 september 2017 op 18:32 -

  laat de site maar weg blijven respect loos volk
  nog steeds niet welkom hoe oud zijn ze daar
  volwassen maar niet heus zijn net kleuters

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. jentje 26 mei 2017 op 18:39 -

  en terecht dat de site eruit ligt

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Joyce 8 mei 2017 op 17:54 -

  En ja,ik ben er nog steeds,zeddleden hebben mij ondersteund na mijn scheiding,ik heb een leuke vriend ( niet van Zeddnet) maar dit weerhoudt mij niet om soms met de leden weer eens contact te zoeken,mijn vorige post is van 2015,ik las nogmaals de ervaringen,overal is wel iets wat niet leuk is,maar zoals sommige reageren/schelden etc zegt meer over hun,als je dan ook zo gereageerd hebt op zedd,dan snap ik dat zij met gelijke mund betaald zijn,lijkt mij?! en dan goed dat ze niet terug komen,op zedd behandelt iederen elkaar met respect! op het forum en de chat! ..Dus kom gerust kijken,weggaan kan je altijd nog 🙂 momenteel ligt de site eruit,en hopelijk is het euvel snel verholpen! .. groet Joyce..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Kenneth 2 november 2016 op 18:15 -

  Baggersite als de pest. Dat gratis ligt wel voor de hand en daar krijg je vervolgens ellende voor terug. Vriendjespolitiek van Groningen tot Maastricht. Allemaal mensen die niet weten hoe het voelt als een ander zich aan de kant geduwd voelt en op een zijspoor gezet wordt.
  Dit is mij veel overkomen. DIt is echt gewoon Shitnet te noemen.
  Dus WEG ERMEE. GOOI DE BOEL OFFLINE.
  Ik raad deze site beslist niet aan. Mensen die er wel op willen die moeten het zelf weten maar je bent gewaarschuwd.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. zeddgebruiker 25 maart 2016 op 23:21 -

  @klote : welk geld ? …en als ik jouw reactie zo lees dan denk ik dat iedereen op zedd blij is met jouw vertrek want niemand wordt graag met de dood bedreigd ..btw officieel is zeddnet.com geen dating site 🙂

  @Jules ..het is een site voor mensen met een BEPERKING en vervolgens kraak jij mensen af op hun beperking ? ..idd geen site voor jou 🙂

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Zeddgebruiker 24 maart 2016 op 19:59 -

  Degene die hier zeuren over reclame of over geld zijn waarschijnlijk in de dat met zeddnet.nl
  Er is geen reklame behalve 1 advertentie van de host
  En er zijn geen kosten ook niet achteraf
  Dat de site deels veroudert is klopt helaas wel maar dat stopt nieuwe leden niet want die zijn er gewoon

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jannes 22 maart 2016 op 06:04 -

  Erg slechte datingsite. Niemand online, ouderwets design, werkt allemaal niet meer. Heeft iemand hier de laatste 20 jaar nog naar omgekeken? Denk het niet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Ulf1970 2 januari 2016 op 12:36 -

  Ik ga nooit meer voor een gratis datingsite. Het is natuurlijk heel voor de hand liggend omdat het gratis is. Maar gratis betekent ook 0,0 ontwikkeling, onderhoud, service of wat dan ook. Het is gewoon je tijd verdoen op een oud en achterhaald systeem waar meer kneuzen van gebruik proberen te maken. Afschuwelijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Trooje 4 november 2015 op 20:07 -

  Deze datingwebsite lijkt een beetje achterhaald. Ik zie nauwelijks nieuwe leden. Volgens mij is een update hoog nodig. Ik vind dat er veel betere gratis datingsites zijn!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »