Zeddnet

Britt Meijer 4 januari 2016 39
Zeddnet
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

De datingsite Zeddnet.com is in 2002 opgericht als ontmoetingsplaats voor alle mensen die zich op andere datingsites niet prettig voelen. Dit kan komen door een lichamelijke of verstandelijke beperking, verlegenheid, een kleine kennissenkring of een uiterlijk schoonheidsfoutje. Door een online platform voor mensen te ontwikkelen die zich op andere contact-websites niet thuis voelen, probeert Zeddnet.com een omgeving te creëren waar deze mensen elkaar kunnen steunen, ervaringen uit kunnen wisselen en contact met elkaar kunnen leggen.

Natuurlijk heeft eigenlijk iedereen wel een bepaald minpuntje. De datingsite Zeddnet.com is dan ook ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een vriendschap, date of relatie, maar richt zich speciaal op mensen die problemen hebben met online dating door hun minpuntje. Hierbij kun je denken aan mensen die extreem verlegen zijn, een beperking hebben of door een uiterlijk schoonheidsfoutje onzeker zijn. Hierbij legt Zeddnet.com niet de nadruk op de minpuntjes van leden, maar probeert men open te zijn over onzekerheden en op deze manier een prettig online platform te creëren voor iedereen. In deze review lees je meer over de betrouwbaarheid van de datingsite, het inschrijven bij Zeddnet.com, de kosten van de datingsite, de app van Zeddnet.com en het uitschrijven bij de datingsite. Tot slot lees je enkele voor- en nadelen van online dating bij Zeddnet.com.

Gratis aanmelden

Zeddnet.com Betrouwbaarheid

De datingsite Zeddnet.com is speciaal opgericht voor mensen die zich niet thuis voelen op andere datingsites. Door deze mensen nu een betrouwbare en veilige online omgeving voor dating te biede, probeert Zeddnet.com de slechte ervaringen van andere datingsites uit te wissen.

Daarom vindt Zeddnet.com het erg belangrijk om een prettige, vertrouwde en betrouwbare omgeving te bieden voor zijn gebruikers. Om deze omgeving te kunnen bieden, dient Zeddnet.com voldoende bescherming te kunnen bieden aan diens leden, indien nodig. Dit doet men door de volgende mogelijkheden aan te bieden van gebruikers van Zeddnet.com:

 • Het tijdelijk verbergen van een profiel.
 • Het filteren van e-mails die ontvangen kunnen worden in de mailbox van Zeddnet.com. Deze mails kunnen bijvoorbeeld gefilterd worden op geslacht, leeftijd en opleidingsniveau.
 • De mogelijkheid om misbruik van de datingsite te melden aan de redactie van Zeddnet.com. Onder misbruik verstaat men het versturen van seksueel getinte berichten die niet gewenst zijn, het uiten van bedreigingen, het uiten van beledigingen, respectloos gedrag, het verzenden van reclame en het openbaar maken van gegevens van anderen. Het melden van misbruik kan door de redactie te tippen over een bepaald profiel of een uiting in het forum of de mailberichten van de datingsite.
 • Het blokkeren van een profiel.

Daarnaast kan de redactie van Zeddnet.com leden blokkeren, bijvoorbeeld als deze leden de algemene regels van de datingsite niet respecteren of andere leden op een onprettige manier benaderen. Misdraagt een lid zich in het forum van de datingsite, dan kan er zwijgplicht worden opgelegd door de redactie van Zeddnet.com. In dit geval kan het betreffende lid voor een bepaalde periode geen reacties of berichten meer plaatsen. Op deze manier kunnen ook fake leden geweerd worden, als deze gemeld worden aan de redactie van Zeddnet.com. In feite heeft Zeddnet.com dus een passief beleid met betrekking tot fake leden.

Verder worden alle gegevens van leden van Zeddnet.com in een beveiligde omgeving opgeslagen. Je hoeft je als lid van deze datingsite dus geen zorgen te maken dat jouw gegevens openbaar worden gemaakt of aan derden worden vertrekt. En omdat jouw profiel alleen zichtbaar is voor andere leden van de datingsite, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw privacy.

Kortom: de datingsite Zeddnet.com doet er alles aan om de online dating ervaring van de leden van Zeddnet.com zo positief mogelijk te maken. Dit doet men door de leden te beschermen tegen misbruik, vervelende leden of vervelende opmerkingen. En omdat alle gegevens in een beveiligde omgeving worden opgeslagen en niet aan derden worden getoond of verstrekt, hoef je je geen zorgen te maken over jouw privacy als lid. Helaas heeft Zeddnet.com geen keurmerk, zoals het Keurmerk Veilig Daten. Echter, zelfs zonder dit keurmerk kan de datingsite zeker gezien worden als veilige datingsite, die het beste voor heeft met zijn leden.

Inschrijven en inloggen Zeddnet.com

Het inschrijfproces van Zeddnet.com is een vrij uitgebreid proces. Zo dien je vier stappen te doorlopen, namelijk:

 1. Het invullen van account- en logingegevens (username, e-mailadres, geboortedatum, geslacht).
 2. Het geven van aanvullende informatie over jouw inschrijving (waar ben je naar op zoek, van welke leeftijd, met welk doel) en het plaatsen van een persoonlijk oproepje. Seksueel getinte oproepjes worden verwijderd.
 3. Het invullen van persoonlijke gegevens (woonplaats, regio, burgerlijke staat, kinderen ja/nee, opleidingsniveau, geaardheid).
 4. Het invullen van aanvullende informatie (lengte, postuur, haarkleur, kleur ogen, persoonskenmerken, imperfecties, et cetera).

Pas als je alle stappen hebt doorlopen, wordt jouw oproepje geplaatst en kun je je inloggen bij Zeddnet.com.

Gratis aanmelden

Kosten Zeddnet

De datingsite Zeddnet.com is één van de weinige datingsites die zonder winstoogmerk opereert. Dit wil zeggen dat de datingsite geheel gratis is en je dus geen geld hoeft te betalen om lid te worden van Zeddnet.com of gebruik te maken van functionaliteiten van de datingsite.

Zeddnet App

De datingsite Zeddnet.com heeft op moment van review geen mobiele app beschikbaar voor online dating op de smartphone. Ook is de datingsite niet geoptimaliseerd voor het gebruik op een mobiele telefoon of tablet.

Nieuws en kortingen Zeddnet

Regelmatig heeft Zeddnet nieuws en kortingsacties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Zeddnet

Als je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van Zeddnet.com, kun je ervoor kiezen jouw profiel tijdelijk te verbergen of je af te melden voor de datingsite. Het tijdelijk verbergen van je profiel kan door te klikken op ‘Account’. Vervolgens klik je op ‘Jouw Account’ en vink je het vakje ‘Oproep tonen/verbergen’ aan om jouw oproep te verbergen.

Wil je jouw account helemaal verwijderen, dan klik je tevens op ‘Account’ en ‘Jouw Account’. Nu kies je voor de mogelijkheid ‘Ja, verwijder mijn oproep en account’ door een vinkje te plaatsen in het vakje voor deze mogelijkheid. Als je dit hebt gedaan, wordt jouw account verwijderd. Deze actie is niet meer terug te draaien.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

39 Reviews »

 1. Jannes 22 maart 2016 op 06:04 -

  Erg slechte datingsite. Niemand online, ouderwets design, werkt allemaal niet meer. Heeft iemand hier de laatste 20 jaar nog naar omgekeken? Denk het niet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Ulf1970 2 januari 2016 op 12:36 -

  Ik ga nooit meer voor een gratis datingsite. Het is natuurlijk heel voor de hand liggend omdat het gratis is. Maar gratis betekent ook 0,0 ontwikkeling, onderhoud, service of wat dan ook. Het is gewoon je tijd verdoen op een oud en achterhaald systeem waar meer kneuzen van gebruik proberen te maken. Afschuwelijk.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Trooje 4 november 2015 op 20:07 -

  Deze datingwebsite lijkt een beetje achterhaald. Ik zie nauwelijks nieuwe leden. Volgens mij is een update hoog nodig. Ik vind dat er veel betere gratis datingsites zijn!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Klote 27 oktober 2015 op 02:03 -

  Klote Gore kut website. Niet op gaan wil je niet mee maken. Ze hebbe me opgelicht als ik erachter kom wie dan ga ik m’n geld terug halen en tuig ik hun af Gore kut mensen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Donee 22 oktober 2015 op 02:45 -

  Je krijgt een gratis dating site maar het werkt dd helft van de tijd niet fatsoenlijk. Jammer dat het niet werkt. Kan soms wel inloggen en soms niet. Soms springt de site ineens op offline en ben je alles kwijt.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Voets 18 oktober 2015 op 12:26 -

  Zeddnet is een klote Site waar je niet kunt inloggen. Ga er niet meer op terug

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Jules 24 september 2015 op 23:24 -

  Wazige site. Je snapt niks van de leden. Ze zijn vaak dom en lijken wel analfabeten. Nooit meer op Zeddnet door rare leden

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Joyce 12 september 2015 op 10:12 -

  Leuke site. Fijn dat het gratis is. Ik zit er soms op voor de fun. Gewoon omdat het gezellig is om met anderen te praten, het is toch gratis. Ik ben niet echt op zoek naar een relatie maar de meeste mensen hier wel. Dikke pluim voor zeddnet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Zeddnet is niks 10 september 2015 op 00:28 -

  Wel echte leden hier, maar wel zo’n waardeloze dating site. Overal zie je reclame en je moet uitkijken waar je op klikt. Als je het mij vraagt is deze datingsite er ook gewoon om geld te verdienen aan leden. Let op mensen, gratis bestaat niet!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Godfried 3 september 2015 op 22:33 -

  Je krijgt veel reclame en e-mails. Niet echt fijn. Heel mijn mail ox vol in 2 dagen tijd! Stop daarnee Zeddnet!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »