DatingEasy

Britt Meijer 20 augustus 2015 2
DatingEasy
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruik Website Score Datingsites.nl
 • Profielen Score Datingsites.nl
 • Kosten Score Datingsites.nl
 • Succes Score Datingsites.nl

Datingeasy is een vrij jonge en nieuwe datingsite die erg succesvol is met ongeveer 550 nieuwe singles per dag. Doordat datingeasy zich richt op een zeer brede doelgroep richt is de datingsite van toepassing op erg veel type persoonlijkheden. De datingsite richt zich in het speciaal op mensen boven de 18 jaar die serieus op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap.  De datingsite matcht verschillende profielen op basis van persoonlijke voorkeuren, interessen en persoonseigenschappen. Het aanmaken van een profiel is vrijblijvend en gratis.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid op datingeasy

Op de datingsite zijn geen keurmerken van controlerende instanties te vinden zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkel waarborg. We hebben niet direct een idee waardoor dit komt, maar we zien het als een verbeterpunt voor de datingsite. Voor de rest is er een degelijke algemene voorwaarden en een privacy beleid opgesteld. We hebben niet kunnen achterhalen hoe veilig de persoonlijke gegevens die je aan de datingsite toevertrouwd worden opgeslagen. Echter zijn bij ons ook geen verhalen van misbruik bekend. Opvallend is dat op datingeasy, zonder zichtbaar actief beleid op nep profielen, alle profielen er betrouwbaar en echt uit zien. Zonder langdurig contact op te nemen is het moeilijk om daadwerkelijk te controleren of een profiel wel echt is. Dat antwoord moeten wij je dus schuldig blijven.

Inschrijven op datingeasy.nl

Het inschrijven bij Datingeasy is gemakkelijk en binnen enkele stappen gedaan. Door de fijne overzichtelijke lay-out van de datingsite kun je in een overzicht zien waar alles staat. Dit vergroot het gebruikersgemak. Bij inschrijving worden basis gegevens zoals je profielnaam, geslacht en e-mail adres gevraagd. Na het invullen van deze gegevens ontvang je per mail een activatie link waarmee jij je profiel kunt activeren. Na activering kan de zoektocht naar een potentiële date beginnen! Alvorens je start raden wij je aan om  je profiel verder in te vullen met jouw persoonlijke gegevens, interesses, leeftijd et cetera. Via speciale matching technologie gaat de datingsite jouw profiel koppelen aan dat van anderen. Zo krijg je een handig overzicht van mensen die goed bij jou zouden kunnen passen.
Tip!: Zorg ervoor dat jouw profiel er tip-top en verzorgd uit ziet! Men reageert namelijk veel vaker op een bericht verstuurd door iemand met een perfect profiel dan door iemand met een afgeraffeld profiel.

Gratis aanmelden

Kosten Datingeasy

Over het algemeen is DatingEasy wat duurder dan vergelijkbare datingsites. Volgens dating easy vooral omdat het succespercentage hier zo hoog ligt. Uiteraard hoef je niet meteen te betalen je kan ook erg veel met een gratis profiel! Als je meer functionaliteiten wilt, moet je toch een betaald lidmaatschap afsluiten. Hieronder staan de kosten wil je een full-membership voor DatingEasy:

140 Credits voor €15,99 (=14 dagen VIP-toegang)
300 Credits voor €27,99 (=30 dagen VIP-toegang)
900 Credits voor €59,99 (=90 dagen VIP-toegang)
1800 Credits voor €99,99 (=180 dagen VIP-toegang)

Betaling raden we altijd aan om via iDeal te doen. Zo weet je zeker dat er geen automatische verlenging mogelijk is. Let wel even op dat de betaling in een beveiligde https:// omgeving geschied. Zo weet je zeker dat je niet opgelicht wordt.

Dating Easy app

Op het moment van deze review beschikt dating easy niet over een dating app. Wel is de datingsite op smartphone en tablet te gebruiken via de webbrowser. Dat kent echter zijn beperkingen. We raden dus aan om dating easy vanaf de PC of laptop te gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Geregeld heeft Dating Easy kortingsacties voor nieuwe leden. Zie voor de laatste acties en kortingen van Datingeasy.nl de pagina dating acties en dating nieuws.

Uitschrijven

Ben je niet tevreden? Uitschrijven is met een paar muisklikken gedaan! Er zijn 2 mogelijkheden. Je kunt je account tijdelijk stop zetten, of je kunt je account definitief verwijderen.

Om je abonnement tijdelijk stop te zetten moet je inloggen en in je profiel klikken op instellingen en op mijn account. Daar heb je de mogelijkheid om je account tijdelijk stop te zetten. Let op: eventueel afgesloten abonnementen op datingeasy lopen gewoon door. Na het verstrijken van de resterende credits blijft je profiel vervolgens behouden met beperkte mogelijkheden.

Als jij je account definitief wilt verwijderen moet je ook ingloggen, naar ‘instellingen’ gaan (linkerkant) en klik daarna op ‘mijn account’. Op deze pagina vind je de mogelijkheid tot uitschrijving. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

2 Reviews »

 1. Renske 28 augustus 2015 op 23:38 -

  Ik heb wel redelijk wat dates gehad via dating easy. Met veel plezier. Goede datingsite wat mij betreft!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Xandra S. 23 augustus 2015 op 18:45 -

  Ik heb dating easy geprobeerd maar je krijgt niet echt waar voor je geld. Pepper is net zo duur (of goedkoop) en heeft dan meer leden en ook nog een handige app. Verder werkt dating easy ook goed.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. rick 4 april 2015 op 23:17 -

  Niks voor mij en een erg dure website. Zou iedereen aanraden wat anders te proberen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »