Stedendating

Britt Meijer 20 augustus 2015 3
Stedendating
3
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Stedendating.nl is de online datingsite voor singles van alle leeftijden, die opzoek zijn naar een date bij hun in de buurt. Stedendating bestaat al sinds 2004 en loopt dus al een tijdje mee. Door het grote ledenaantal moet er haast wel iemand zijn die bij u past. Het aanmaken van een profiel is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis aanmelden

Stedendating Betrouwbaarheid

Stedendating.nl is al een relatief oude datingsite. Zij bestaat als sinds 2004 en beschikt dus over behoorlijk wat ervaring op de dating markt. Stedendating.nl beschikt op moment van schrijven over geen enkel keurmerk. Jammer voor een datingsite die al zolang actief is op de Nederlandse markt. Wel kun je op Stedendating volledig anoniem aan de slag. Je hoeft niet je echte naam op te geven, maar kunt een nickname opgeven. Zo kun je dus eerst rustig aftasten en rond kijken voordat je besluit jezelf bloot te geven. In de algemene voorwaarden en het privacy en cookiebeleid staat vastgesteld dat de persoonlijke en vertrouwelijke gegevens die jij de datingsite toevertrouwd, niet aan derden worden verstrekt zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Bovendien beschikt Stedendating.nl over een groot aantal succesverhalen op haar datingsite. Leden die hier een leuke date hebben gevonden of een relatie hebben overgehouden aan Stedendating. dit geeft in ieder geval aan dat je echte mensen leert kennen en je dus ook kunt daten!

Inschrijven en inloggen Stedendating.nl

Inschrijven gaat vrij eenvoudig. Zoals aangegeven moet je een nickname kiezen, vul je je email adres en je geboortedatum in. Naast deze persoonlijke gegevens zijn natuurlijk ook je provincie en woonplaats verplicht om in te vullen. Het is immers Stedendating. Je moet daarna nog even je account activeren via een emailberichtje. Let hierbij op, hij kan je spambox komen te staan. Wanneer je de e-mail hebt gevonden klik je op de link en hiermee bevestig jij je profiel. Dit is overigens een manier om nep-profielen en fake robots eruit te filteren. Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om je profiel verder in te vullen. Alhoewel dit niet verplicht is bevelen wij het altijd sterk aan omdat dit op de meeste datingsites je matching nauwkeuriger maakt en daarmee je slagingskans vergroot. Je kunt direct aan de gang en opzoek gaan naar een date bij jou in de buurt of in jouw stad. Aan een persoonlijkheidstest doet Stedendating.nl niet. De datingsite is er puur op gebaseerd dat je opzoek bent naar iemand in jouw stad. Hierop kun je dus ook eenvoudig zoeken. Natuurlijk kun je ook buiten je eigen stad zoeken of op leeftijd selecteren.

Het invullen van je profiel gaat erg eenvoudig. Het zijn bijna allemaal de standaard vragen. Naar wat ben je op zoek, wat is je beroep, opleidingsniveau, kledingstijl etc. Als je iemand gevonden hebt die je leuk vindt kun je deze favoriet maken, deze kun je laten dan snel terug vinden bij het kopje contacten. Ook kun je zien of iemand online is, als iemand online is kun je ook meteen gaan chatten. Anders kun je een berichtje sturen. Alles werkt erg eenvoudig en voldoet aan de verwachtingen. Helaas moet je om onbeperkt berichtjes te versturen en te chatten wel VIP lid worden. Berichtjes sturen werkt makkelijk en je kunt goed selecteren hoever iemand buiten jouw stad mag wonen. Zoek je dus iemand in de buurt dan is Stedendating.nl een goede datingsite. 

Gratis aanmelden

Kosten Stedendating.nl

Stedendating.nl kun je in basis functionaliteiten gratis uitproberen. Als je onbeperkt berichten wilt sturen moet je een betaald abonnement afsluiten en dan word je VIP member. Als VIP kun je berichten lezen, onbeperkt chatten, extra foto’s bekijken en nog veel meer. De kosten om VIP te worden zijn als volgt:

14 dagen €15,99
30 dagen €27,99
90 dagen €59,99

Let wel even op dat de betaling in een beveiligde https:// omgeving plaatsvindt. Dit om te voorkomen dat je wordt opgelicht.

Stedendating App

Met de SafeDating app kun je gratis gebruik maken van Stedendating.nl. de SafeDating app is beschikbaar voor iOS en android. De app werkt goed en bevat alle functionaliteit die Stedendating zelf ook bevat. Zo kun je snel en eenvoudig berichtjes sturen, maar ook zoeken.

Nieuws en kortingen Stedendating

Regelmatig heeft Stedendating nieuwe kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Stedendating

Het opzeggen van je account of abonnement kan op twee manieren bij Stedendating.nl. Het is mogelijk om je profiel verbergen, zodat je op een later tijdstip nog terug kunt komen. Ga via het menu naar ‘Instellingen’ en klik vervolgens op ‘Voorkeuren’ en verwijder het vinkje bij de optie ‘Profiel zichtbaar voor anderen’. Klik hierna op ‘Opslaan’.

Ook kun jij je profiel definitief verwijderen. Onder het kopje instellingen kun je je profiel definitief verwijderen. Uitschrijven gaat zeer eenvoudig, geen enkele andere actie is vereist dan op uitschrijven klikken.

datingsites advertenties review

3 Reviews »

 1. wim 7 februari 2018 op 07:24 -

  Na enkele tientallen berichten, chats te hebben verstuurd, houd ik het voor gezien. Nooit 1 reactie ontvangen. Profielen zijn nep, of deze vrouwen zijn ongemanierd

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. henk 10 mei 2017 op 15:47 -

  Ben Vip lid(betalend) van site metjou
  Daarmee mag?kan ik eigen geschreven berichten naar andere deelnemers sturen,maar……..
  Als de andere deelnemer GEEN betalend lid is,kan deze de door mij toegezonden berichten niet openen/lezen Alleen als deze andere lezer ook Vip lid is…maw: Ik betaal voor lidmaatschap/credits en
  naar blijkt heb ik betaald om halverwege te stranden Ik ben niet in staat om de aangeschrevene Vip lid te maken dus heb ik niets aan mijn betaald lidmaatschap.Is net alsof je een brief MET postzegel naar een geadresseerde gaat sturen en deze persoon eerst OOK nog een postzegel op dezelfde toegestuurde enveloppe moet plakken Dat de andere partij -niet betalend lid- Geen zelfgeschreven bericht mag verzenden,daar kan ik mee instemmen.Maar dit? Betaald lidmaatschap is pure verlakkerij,
  Dus niet lid worden,niet doen, zonde van de poen!

  ook hebben ze sinds kort een nieuwe website, novamora.nl zelfde verhaal ! pas hier voor op mensen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. adam 6 februari 2017 op 19:46 -

  Deze site… lijkt aantrekkelijk met de honderden (z.g.) nieuwe aanmeldingen per dag (naar men zegt)… maar 90% van de door mij geschreven berichten wordt niet eens geopend binnen 2-4 weken! M.a.w. de site stikt van de niet actieve ‘leden’. Zonder van de tijd en het geld.
  Mijn waardering? 0,0…. maar dat kan ik niet aangeven… vandaar die ene ‘ster’.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »