Maatjemeer-Match

Britt Meijer 4 januari 2016 12
Maatjemeer-Match
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Maatjemeer-match is een datingsite die zich richt op mensen die zelf een maatje meer zijn of vallen op volslanke mensen. De site bestaat sinds 2004 en heeft gemiddeld 60 nieuwe deelnemers per dag. De site heeft de kleuren van de liefde en is op die manier aantrekkelijk gemaakt, mede door het grote hart in het plaatje op de beginpagina.

Gratis aanmelden

Maatjemeer match Betrouwbaarheid

Hoewel maatjemeer-match onderdeel is van safe dating networks, staat er verder geen keurmerk op de site die je kan garanderen dat de site bijvoorbeeld geen nepprofielen heeft. Nu is dit natuurlijk nooit helemaal 100% te voorkomen, maar  door alles regelmatig door te nemen kan dit een site toch aanzienlijk betrouwbaarder maken. De betalingen gaan via een beveiligde connectie. Maar al je andere gegevens zitten hier niet achter, wat alles toch een klein beetje minder veilig over doet komen.

Wel dien je een beveiligingscode na het aanmaken van een profiel in te voeren, maar dit is meer een test om te zien of ze niet met een bot of iets dergelijks te maken hebben.

Inschrijven en inloggen Maatjemeer match

Om je in te kunnen schrijven dien je eerst een inlognaam in te vullen en vervolgens je e-mailadres. Hierna kom je op een pagina met basisgegevens. Hier staat de door jou opgegeven inlognaam al, je dient alleen nog een wachtwoord van minimaal 6 karakters in te vullen. Daarna nog even je geboortedatum, land, provincie en woonplaats.

Heb je dit gedaan, dan opent zich de optie om je postcode en huisnummer in te voeren. Dit is niet verplicht, dus deze functies zou je over kunnen slaan. Vul je ze wel in, dan worden deze gegevens gebruikt om afstanden met andere deelnemers te kunnen berekenen. Je postcode en huisnummer zullen niet voor derden zichtbaar zijn.

Je klikt op Verder en komt op een pagina waar je je seksuele geaardheid en gewenst contact in kunt vullen. Hierbij kun je kiezen uit een vaste relatie, vriendschap, een mail/chatcontact, een vrije relatie of een date. Ook is het mogelijk ze allemaal aan te vinken.

Verder kun je hier je  genoten opleiding(en) invoeren en je lengte plus gewicht. Op de pagina die dan volgt kun je een profielfoto plaatsen. Dit kan vanaf je computer, maar ook kun je  je profielfoto van facebook gebruiken en anders is het mogelijk via de webcam een foto te maken en te plaatsen.

Vervolgens kun je een korte omschrijving van jezelf ingeven en ook wat je in de ander zoekt en wat je interesses zijn.

Als laatste dien je een code in te voeren. Deze komt in beeld en hoef je alleen maar na te typen. Daarna hoef je via de mail alleen nog je profiel te activeren en kun je aan de slag.

Kosten Maatjemeer match

Om echt alles op deze site te kunnen (blijven) doen, moet je toch echt VIP member worden.

Hiermee koop je credits waarmee je mensen berichten kunt sturen, extra foto’s kunt bekijken, uitgebreid kunt zoeken en ja, zelfs voorrang krijgt bij de klantenservice. De site heeft een drietal VIP abonnementen waar je gebruik van kunt maken:

14 dagen onbeperkt toegang voor € 15,99
40 dagen onbeperkt toegang voor € 27.99
90 dagen onbeperkt toegang voor € 59.99

Maatjemeer match App

Op het moment van deze review heeft deze datingsite geen mobiele dating app. Wel is er een mobiele versie van de website beschikbaar, zodat je deze gewoon bezoeken kunt op uw smartphone of tablet.

Nieuws en kortingen Maatjemeer match

Regelmatig heeft maatjemeer-match kortingen en acties. Blijf op de hoogte van de actuele kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Maatjemeer match

Als je jezelf om wat voor reden dan ook uit wilt laten schrijven, dan is dat behoorlijk eenvoudig voor elkaar te krijgen. Ten eerste moet je ingelogd zijn. Vervolgens ga je aan de linkerkant van de site naar “Instellingen”. Hierna kies je bovenaan de pagina de optie “Mijn account” en klik je op de rode letters “Klik hier om uit te schrijven”. Vervolgens kun je een reden aangeven waarom je jezelf uit wilt schrijven en vink je aan dat je definitief wilt worden uitgeschreven. Wat de site met je gegevens doet, is niet bekend.

datingsites advertenties review

12 Reviews »

 1. Veronica Wateo 30 juli 2015 op 17:13 -

  Ik ben zeer tevreden over het gebruik van maatje meer match. De dating site doet wat je mag verwachten. Werkt naar behoren. Echt de moeite om eens uit te proberen als je het nog niet gedaan hebt. Mij heeft het enorm geholpen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Laura S. 15 juli 2015 op 03:13 -

  Heel fijn om hier te daten. Je voelt je veel zekerder dan wanneer je in de kroeg contact gaat zoeken.
  Ik heb nu leuk contact met Ruud. Of het van een relatie gaat komen???

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »