Rubensdating.nl

Britt Meijer 30 juni 2015 7
Rubensdating.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De plussize datingsite Rubensdating is er voor mannen en vrouwen die volslank of een maatje groter zijn. De datingsite is heel betrouwbaar en discreet. Bovendien kun je op Rubensdating.nl naast het zoeken van je ideale man of vrouw ook nieuws vinden, op columns reageren, chatten en je wordt voorzien van de laatste en beste dating tips. Binnen de datingmodule kun je onbeperkt flirten met andere leden, favorieten toevoegen, 3 foto’s op je profiel plaatsen en berichten sturen.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Rubensdating.nl

Alle profielen, teksten en foto’s op de datingsite worden persoonlijk door een team van Rubensdating.nl gecontroleerd. Op die manier houden ze Rubens dating zo netjes en veilig mogelijk. Rubens dating heeft een degelijke algemene voorwaarden opgesteld en heeft een enorme focus op veiligheid en discretie. Zo zullen jouw gegevens nooit in verkeerde handen komen en is de kans nauwelijks aanwezig dat je opgelicht wordt. Rubensdating is een van de meest betrouwbare datingsites op het net.

Inschrijven Rubensdating.nl

Om in de dating omgeving van de datingsite te kunnen komen is het nodig om een profiel aan te maken. Dat gaat heel gemakkelijk door op de homepagina op ‘registreren te drukken’. Daarna moet jij je e-mail adres en gebruikersnaam opgeven. Ook wordt gevraagd of je man of vrouw bent. Vervolgens ontvang je per e-mail jouw wachtwoord en een activatielink. Wanneer je op de link klikt ben je direct ingelogd en kun je verder gaan met het compleet maken van je profiel. Hoe beter (eerlijker) je deze gegevens invult, hoe beter Rubensdating jouw profiel kan koppelen aan een andere passende vrijgezel. Je kunt nadat jij je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, ook een profielfoto uploaden. Binnen een gratis abonnement kun je 3 foto’s uploaden. Wil je meer? Dan moet je een abonnement afsluiten.

Gratis aanmelden

Kosten Rubensdating.nl

Met een gratis account kun je de datingsite Rubensdating gratis uitproberen. Zo kun je gratis profielen bekijken, 3 foto’s uploaden en onbeperkt flirten. Wil je echter meer foto’s uploaden, onbeperkt berichten versturen en ontvangen, toegang tot de chat en precies zien wanneer een gebruiker voor het laatst online was, kies dan voor een betaald account. Je krijgt geen reclame in beeld. De volgende abonnementen zijn mogelijk:

7 dagen + 3 gulle gevers credits: € 7,95

1 maand + 7 gulle gevers credits: € 12,95

3 maanden + 15 gulle gevers credits: € 34,95 – omgerekend € 11,65 per maand

6 maanden + 30 gulle gevers credits: € 59,95 – omgerekend € 9,99 per maand

Veilige betaling is mogelijk via iDeal en PayPal (creditcard)

Acties en kortingen Rubensdating.nl

Regelmatig heeft datingsite Rubensdating acties en kortingen. Blijf op de hoogte van de actuele kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Gratis aanmelden

Mobiele app

Op het moment van deze review beschikt Rubensdating niet over een mobiele app. Wel zijn alle functionaliteiten te gebruiken op tablet en mobiel via de webbrowser.

Uitschrijven op Rubensdating.nl

Wanneer je bent voorzien of wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de diensten op Rubensdating.nl is het mogelijk om je abonnement op te zeggen. Opzeggen gaat gemakkelijk maar hiervoor moet je ingelogd zijn. Ga vervolgens naar profiel instellingen en klik op verwijderen. Je kunt nu een reden opgeven waarom jij je profiel wilt verwijderen. Na bevestiging is je account definitief verwijderd.

Er is ook een optie om je account op non-actief te zetten. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent. Om dit te doen volg je dezelfde stappen maar kies je niet voor verwijderen, maar voor non actief.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

7 Reviews »

 1. Sofiya 25 november 2016 op 15:51 -

  Leuk voor de dikkere vrouw of man. hier hoef je iets minder onzeker te zijn over je lichaam. iets wat je over het algemeen toch vaak dwars zit.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Sam 27 juni 2016 op 17:42 -

  Fijne datingsite voor dikke mensen. Hier wordt je in ieder geval niet gek aangekeken.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Zonde 11 augustus 2015 op 10:55 -

  Was eerst lid van Maatje Meer Match. Ik kon daar niet iemand vinden voor een vaste relatie. Overgestapt op Rubensdating maar dat was al helemaal zonder succes.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Wieteke 5 augustus 2015 op 08:21 -

  Op aanraden van een vriendin heb ik me hier aangemeld. De site doet wat je mag verwachten. Er zijn niet veel leden bij mij in de buurt (gelderland).

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Julia 19 juli 2015 op 17:06 -

  Ik voel me een beetje bekeken en gediscrimineerd hier

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Patty 14 juli 2015 op 23:55 -

  Leuke datingsite. Je ontmoet hier snel mensen en maakt veel sneller contact dan in het dagelijks leven

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Dorien 5 juli 2015 op 08:13 -

  Heel fijn om mensen te ontmoeten en te kunnen ontmoeten die in dezelfde situatie zitten als jij. Ik heb steun aan robert die ik via rubensdsting heb ontmoet

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »