Stichtingdate.nl

Britt Meijer 7 juli 2015 0
Stichtingdate.nl
2
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review
branchevereniging singles keurmerk oplichting datingsites

 

 

 

StichtingDate is een relatiebemiddelaar waar mensen van alle leeftijden van harte welkom zijn. De huidige kandidaten zijn vanaf 37 jaar tot en met 87 jaar. Bij Stichting Date heb je nauw contact met jouw persoonlijke relatie consulente. De relatiebemiddelaar richt zich op singles in heel Nederland en heeft naar eigen zeggen sinds 1969 voor meer dan 100.000 mensen een belangrijke rol gespeeld in het vinden van een levenspartner. Naast relatiebemiddeling organiseert Stichting date ook activiteiten en avonden voor singles. Inschrijving en een kennismakingsgesprek is geheel gratis. Lees meer over: Wat is relatiebemiddeling.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Stichtingdate.nl

Stichting date beschikt over het singles keurmerk en dit is eigenlijk direct een garantie voor betrouwbaarheid. Daarnaast zijn relatiebemiddelingsconsulenten goed opgeleid, hebben ervaring en zijn daarom uitstekend in staat om te helpen bij het vinden van een levenspartner.

Inschrijven op Stichtingdate.nl

Om daadwerkelijk in samenwerking met een consulente op zoek te gaan naar een relatie kunt u zich opgeven via telefoon of via de internet dating site van Stichting date. Na opgave wordt je uitgenodigd door een lokale consulente die u zal helpen met het zoeken naar een duurzame relatie. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meer over de procedure van Singledate zie je in dit filmpje:

Gratis aanmelden

Kosten voor relatiebemiddeling

De prijs van relatiebemiddeling wordt persoonlijk opgemaakt door een persoonlijke consulente. Een kennismakingsgesprek is gratis. De kosten voor singles avonden variëren van 16,50 euro tot 24,50 euro per persoon.

Mobiele dating app

Op het moment van deze review beschikt Stichting Date niet over een mobiele app. Echter is een mobiele dating app in relatiebemiddeling ook niet relevant.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen Stichtingdate.nl

Geregeld heeft StichtingDate acties en kortingen. Blijf op de hoogte van alle kortingsacties via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Stichtingdate.nl

Wanneer u bent voorzien loopt, in samenspraak met uw persoonlijke consulente, de begeleiding af. U zit dus niet vast aan een contract voor enkele maanden / jaren.

Gratis aanmelden

 

datingsites advertenties review

Schrijf een review »