Lexa Events

Britt Meijer 3 september 2015 1
Lexa Events
4
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Lexa dankt zijn Nederlandse bekendheid door onder andere radio en TV reclame en organiseert ook de Lexa Events. Lexa is onderdeel van de Franse Meetic groep, Europees marktleider in online dating. De datingsite zelf is een van de grootste, uitgebreide en veiligste van Nederland. Naast de online dating activiteiten organiseert Lexa ook Single Events. Tijdens single events ga je met een groep singles een leuke activiteit ondernemen. Voorbeelden kunnen zijn samen wandelen, sporten, een gezellige borrel of bijvoorbeeld een cocktail workshop. Single events worden door Lexa georganiseerd in steden door heel Nederland. Er heerst altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Het is ook mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen naar een single event. Lexa geeft aan dat 1 op de 2 deelnemers na afloop een date heeft.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Lexa events

De ontspannen sfeer en de activiteiten die georganiseerd worden zorgen er samen voor dat het ijs snel gebroken is. Lexa staat in Nederland bekend als een van de grootste, betrouwbaarste en meest veilige datingsites. Is er niet voldoende animo voor een single event, dan wordt je tijdig ingelicht en kun je alsnog deelnemen aan een volgend event. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je door Lexa wordt opgelicht. Het is altijd mogelijk dat mensen zich aanmelden met andere bedoelingen. Daarom is het verstandig om niet te snel persoonlijke gegevens en je telefoonnummer af te geven. Volg je gevoel.

Inschrijven voor Lexa events

Wanneer jij je wilt inschrijven voor een Lexa event of single event maak je direct een Lexa account aan. Je hoeft overigens geen betaald lidmaatschap te nemen van Lexa om deel te kunnen nemen aan single events. Aanmelden gaat gemakkelijk vanaf de homepagina van Lexa events. Geef aan of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun jij met een willekeurige gebruikersnaam, wachtwoord en je eigen e-mailadres een account aanmaken.

Zie hier de commercial van Lexa Events: 

Gratis aanmelden

Kosten van Lexa events

Op veel single events georganiseerd door Lexa zijn gratis te bezoeken. Gratis entree dus. Je krijgt aan het begin van de avond zelfs een welkomstdrankje gratis. Om je in te schrijven voor Single events van Lexa moet je wel een Lexa account aanmaken. Dit is ook gratis en er zitten geen verdere kosten aan verbonden.

Lexa app

Inschrijven voor single events door Lexa doe je ook vanaf de Lexa app. Je kunt bijhouden wanneer een single event bij jou in de buurt wordt georganiseerd, reserveren en direct de datum vastpinnen in je agenda. Handig dus. Om de Lexa app te kunnen gebruiken moet je uiteraard wel een Lexa account hebben aangemaakt. De Lexa app is beschikbaar voor iOS, Windows phone en Android smartphones en tablets. Daarnaast is er een app beschikbaar voor de Apple Watch zodat jij ook op je smartwatch altijd op zoek kunt gaan naar jouw droompartner.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Lexa kortingsacties zoals een full membership voor 3 dagen gratis uitproberen. Blijf op de hoogte van de laatste acties en kortingen via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Lexa

Wanneer je geen single events meer wilt bezoeken en zelfs je Lexa account wilt opzeggen is dat natuurlijk mogelijk op elk moment wanneer jij dat wilt. Wanneer je een betaald lidmaatschap op Lexa heb afgesloten moet je 48 uur voordat je abonnement afloopt je profiel opzeggen. Anders loopt het nog een maand langer door. Om je account op te zeggen moet je ingelogd zijn. Ga vervolgens naar ‘mijn instellingen’ en daar zie je de volgende regel: ‘Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier’. Je account wordt nu stop gezet en je gegevens worden permanent verwijderd.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. gerard van de lavoir 10 november 2015 op 17:57 -

  Afgelopen weekend bij een lexa-event geweest. In café bakker te tilburg. Het was een ongeregeld zootje want er was een ruimte gereserveerd voor het evenement. Maar alles in de kroeg liep door elkaar heen. Ik Ben Begin 30 en was een van de jongere van het evenement, maar ook verreweg een van de jongere. Het zou daarom beter zijn om voor zo’n evenement te gaan werken met leeftijdscategorieën zodat de leeftijdsverschillen niet te groot zijn. En iedereen kon zijn postcode opgeven en binnen lopen, ook als je niet van lexa was. Slecht evenement dus.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »