Countrylifedating.nl

Britt Meijer 13 augustus 2015 0
Countrylifedating.nl
1
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Countrylifedating.nl is een datingsite voor buitenmensen. Een beetje vergelijkbaar met Boer zoekt Vrouw. De vaak onervaren mannen en vrouwen die actief zijn op de datingsite zijn op zoek naar een relatie of naar vriendschap en gezelschap. Het aanmaken van een profiel is gratis. Over het aantal actieve leden is niets bekend.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Countrylifedating.nl

Bij het aanmelden en ook tijdens bijvoorbeeld chat gesprekken is het mogelijk dat de gebruiker van de datingsite vertrouwelijke en persoonlijke informatie aan de datingsite toevertrouwd. Echter staat er nergens op de dating site beschreven hoe en vooral hoe veilig deze gegevens worden opgeslagen. Daarnaast zijn er op de datingsite geen keurmerken te vinden zoals het keurmerk veilig daten. Keurmerken zijn een garantie voor een goed kwaliteitsbeleid en jammer genoeg kunnen we daar op countrylifedating.nl niets van terug vinden. We adviseren dan ook om zo weinig mogelijk vertrouwelijke en persoonlijke informatie aan de datingsite toe te vertrouwen.

Inschrijven op Countrylifedating.nl

Om daadwerkelijk contact te maken met andere leden is het verplicht om jezelf in te schrijven. Dat kan via de home pagina van countrylifedating.nl. Kies een nickname (niet- echte naam om anoniem te blijven, mag ook je echte naam zijn) en vul naast je e-mail adres ook je leeftijd in. Je ontvangt een e-mail met daarin een wachtwoord. Je kunt ook op de link klikken om je account te activeren. Nu vraagt de datingsite een tiental persoonlijke gegevens en informatie over naar wat voor soort relatie je op zoek bent. Na het beantwoorden van de vragen sta je  ingeschreven en je kunt starten met het zoeken naar een passende partner. Het is uiteraard mogelijk om te zoeken naar een passende partner maar je kunt ook bekijken wie er op zoek is naar jou. Omgekeerde wereld dus. Dat is een leuke functionaliteit.

Gratis aanmelden

Kosten Countrylifedating.nl

Het aanmaken van een profiel op CountryLifeDating is gratis. Met dit gratis profiel kun je onbeperkt zoeken, knipogen versturen en oproepen plaatsen. Als je meer functionaliteiten wilt zoals berichten naar elkaar sturen dan kun je het beste een lidmaatschap afsluiten. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand 13,95 euro (in een betaling)
3 maanden 9,95 euro per maand (in een betaling van 29,85)
6 maanden 7,95 euro per maand (in een betaling van 47,70)
1 jaar € 5,95 per maand (in een betaling van 71,40)
Betaling is mogelijk via de veilige mogelijkheden zoals iDeal, paypal en creditcards.

Wanneer je direct na aanmelding je weer afmeldt, kun je door je lidmaatschap (bijna) te verwijderen 7 dagen gratis toegang krijgen tot alle functionaliteiten. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘uitschrijven’.

Countrylifedating app

Op het moment van schrijven is er een mobiele app beschikbaar van country life dating. Wel is de datingsite te bezoeken op mobiel en tablet via de webbrowser.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Country life dating nieuwe kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Blijf op de hoogte van alle acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven Countrylifedating.nl

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de online datingsite is het verstandig om je account te verwijderen. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Het is ook mogelijk om je profiel (tijdelijk) op inactief te zetten. In die status ben je niet zichtbaar op de datingsite en kun je op elk gewenst moment weer actief lid worden. Inactief maken kan bij instellingen en inactief maken. Als jij je gegevens wilt verwijderen kies je voor instellingen -> lidmaatschap gegevens en onderaan de pagina staat verwijder mijn gegevens, beëindiging lidmaatschap. Wanneer je bevestigd is je profiel definitief verwijderd. Eventuele dagen op je betaalde lidmaatschap zijn daarmee ook vervallen. Er wordt niet terug betaald.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »