Kleine Mensen Dating

Britt Meijer 7 september 2017 0
Kleine Mensen Dating
3.5
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Kleine Mensen Dating is een datingsite waar alle kleine mensen van Nederland terecht kunnen. Nederland staat bekent om haar lange mensen. De Nederlander is de langste mens ter wereld. Maar omdat er ook kleine mensen in Nederland zijn, is het ook fijn om hier een leuke match bij te vinden. Ben je dus echt kleiner dan gemiddeld en hiermee wordt volgens kleinemensen-dating 1,70m bedoelt, dan kun je terecht op haar datingsite. Je wil namelijk niet dat je vriend of vriend 2 kopen groter is dan jou. Hier kun je dus lekker op je gemak op zoek een man of vrouw van jouw lengte die bij je past.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Kleinemensen-Dating

Kleine Mensen Dating maakt deel uit van Safe Dating Networks. Een groter netwerk met meerdere datingsites in Nederland. Hiermee is zij dan ook geen kleine speler op de markt. Ze hebben dus de nodige ervaring in online dating en ook al is kleinemensen dating een relatief kleine datingsite ze hebben genoeg ervaring om te weten wat ze doen. Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om je profiel te tonen op de andere datingsite van safe dating networks. Zo wordt je kans op succes vergroot en vind je dus eerder iemand die bij je past.

Omdat Safedating Networks geen kleine spelers is zit het met de betrouwbaarheid van kleine mensen dating wel goed. Zo is er een beveiligde SSL verbinding waardoor al je gegevens en communicatie via de site beveiligde worden verstuurd. Dit is allemaal veilig en kan niet zomaar achterhaalt worden. Wel een veilig idee, aangezien je gesprekken met andere matches wel prive zijn. Daarnaast worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Hiermee ben je er dus zeker van dat alle profielen echt zijn bij Kleinemensendating en het geen catch fishes zijn. Maar ook dat de profielen serieus zijn en de foto’s betrouwbaar, deze worden namelijk ook handmatig gekeurd. Hierdoor duurt het wel wat langer voordat je actief kunt gaan daten, maar dat is wel de moeite waard nu de betrouwbaarheid wordt vergroot.

Inschrijven Kleine Mensen Dating

Om aan de slag te kunnen bij kleine mensen dating zul je als eerst een account aan moeten maken bij kleine mensen dating. Zonder account heb je geen toegang tot de datingsite en kun je ook niets zien. Via de inschrijfpagina kun je een account aanmaken. Hiervoor zijn slechts enkele basisgegevens nodig zoals je profielnaam, geaardheid en emailadres. Hierna volgt een stappenplan waarbij je stapsgewijs meer gegevens invult zoals je woonplaats en geboortedatum maar ook je achtergrond en opleiding en gezinssituatie. Hierna krijg je de mogelijkheid om foto’s te uploaden, maar je kunt er ook voor kiezen om dit later te doen. Als laatste krijg je nog de mogelijkheid om een omschrijving in te vullen. Een stukje vrije ruimte waar je iets over jezelf kan vertellen en kan vertellen waar je precies naar opzoek bent. Hierdoor wordt je profiel persoonlijker en beter gewaardeerd. Zodra je dit allemaal gedaan hebt krijg je een activatieemail van kleine mensen dating. Zodra je je account hebt geactiveerd kun je aan de slag bij Kleine Mensen Dating.

Gratis aanmelden

Gebruik Kleine Mensen Dating

Je hebt een account aangemaakt bij Kleine Mensen Dating en hoe nu verder? Allereerst is het natuurlijk zaak om je profiel helemaal aan te vullen en alle gaten die je leeg had gelaten bij de inschrijving invullen. Zo kun je er ook voor kiezen om extra foto’s toe te voegen behalve je profiel foto. Ben je tevreden over je profiel en denk je dat dit een goed beeld geeft van jouw persoonlijkheid, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke date. Zo heb je een erg uitgebreide zoekfunctie. Hier kun je op tal van kenmerken zoeken. De snel zoeken functie is al redelijk uitgebreid, maar de uitgebreid zoeken functie is alle helemaal uitgebreid. Deze is echter alleen toegankelijk voor mensen met een vip account. Wil je een andere manier om leden te vinden die bij je passen? Gebruik dan eens de fotozapper. Hier krijg je fotos van andere leden voorgeschoteld waarbij je kunt aangeven of je hem of haar aantrekkelijk vindt. Vinden jullie elkaar allebei leuk dan is er een match en krijg je hier een melding van. Daarnaast kun je bij contacten ook zien wie jouw profiel heeft bezocht zodat je sneller mensen kan vinden. Heb je iemand gevonden die je interessant vindt? Geef hem of haar dan een like of stuur een knipoogje. De knipoogjes zijn er in meerdere vormen zodat je er altijd mee kan zeggen wat je wil. Uiteraard kun je iemand ook gewoon ouderwets een berichtje sturen. Past iemand totaal niet bij je? Dan kun je hem of haar ook afwijzen.

Kosten Kleine Mensen Dating

Wil je alle functies kunnen gebruiken van Kleine Mensen Dating dan heb je een vip lidmaatschap nodig. Met een VIP lidmaatschap van kleine mensen dating kun je onder andere berichten verzenden en lezen, de fotozapper onbeperkt gebruiken, uitgebreid zoeken, laatste bezoekers inzien en nog veel meer. Ook kun je de extra foto’s bekijken. De kosten voor een vip lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand €19,99 per maand
  • 2 maanden €15,99 per maand
  • 4 maanden € 11,99 per maand

Betalen kan via ideal, waarna er een automatische incasso volgt of via creditcard.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

KleineMensen Dating heeft helaas nog geen app. Wel heeft Kleinemensen Dating haar pagina vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft KleineMensen Dating acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Rechts bovenin druk je op account waar je de mogelijkheid vind om jezelf uit te schrijven bij Kleine Mensen Dating

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »