Lange Mensen Dating

Britt Meijer 19 september 2017 1
Lange Mensen Dating
3.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Langemensen Dating is een datingsite speciaal voor alle lange mensen van Nederland. Nederland is natuurlijk het land met de langste mensen ter wereld, maar dat betekend niet dat iedereen zo lang is. Voor mensen en zeker voor vrouwen die bovengemiddeld lang zijn kan het nogal eens lastig zijn een man te vinden die past bij zijn of haar lengte. Ben je dus echt langer dan gemiddeld, lees hier voor mannen langer dan 1,90 en voor vrouwen langer dan 1,80 dan is lange mensen dating de datingsite voor mensen van jouw lengte. Hier vind je altijd wel iemand die bij je past.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Lange Mensen Dating

LangeMensen Dating is een datingsite welke deel uitmaakt van Safe Dating Networks. Safe Dating Networks is een grote organisatie met meerdere datingsites in Nederland en ook in het buitenland. Zij heeft dus de nodige ervaring op het gebied van online daten en ook al is lange mensen dating natuurlijk geen hele grote datingsite omdat zij zich richt op een erg klein deel van de Nederlandse bevolking. Dit maakt LangeMensen Dating een stuk betrouwbaarder nu je weet dat ze wel weten hoe ze om moeten gaan met persoonlijke gegevens en online dating. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je profiel te laten zien op meerdere datingsites van Safe Dating Networks om je kans op succes te vergroten. Wel zo handig dus als jij op zoek bent naar een leuke deel. Een nadeel hiervan is natuurlijk wel dat je ook op datingsites geplaatst wordt met minder lange mensen er in. Dus je komt dan ook kleinere mensen tegen.

Wat betreft de technische betrouwbaarheid van de datingsite zit het wel oke. Zoals gezegd maakt langemensen dating deel uit van safe dating networks een grotere speler. Alle gegevens worden dus verstuurd via een veilige SLL verbinding. Hierdoor zijn je gegevens veilig en kunnen deze niet zomaar onderschept worden. Wel zo’n veilig gevoel aangezien je je prive gegevens en fotos deelt op de website.

Daarnaast worden ook alle profielen bij lange mensen dating handmatig gecontroleerd op echtheid. Het duurt hierdoor wel even voordat je account geactiveerd wordt of je foto wordt goedgekeurd. Dit geeft echter wel een veilig gevoel want iedereen waarmee je aan het chatten bent moet geverifieerd worden. De kans dat je met fakers te maken krijgt wordt dus een heel stuk kleiner.

Inschrijven Lange Mensen Dating

Wil je lange mensen dating eens uitproberen dan heb je een account nodig en is inschrijven noodzakelijk. Zonder account hebt je namelijk geen toegang tot de datingsite en kun je dus geen nieuwe lange mensen ontmoeten. Je kunt dus zonder account ook niks zien van de datingsite en geen voorproefje krijgen. Inschrijven bij de datingsite is echter geheel gratis en vrijblijvend. Inschrijven kan via de inschrijfpagina waar je enkele gegevens om moet geven zoals je profielnaam, geaardheid en emailadres. Als je dit gedaan hebt dan krijg je een stappenplan waarbij je aanvullende gegevens kunt verstrekken zoals je woonplaats, leeftijd en ook meer informatie over je achtergrond, opleiding en thuissituatie. Hierna heb je uiteraard ook nog de mogelijkheid om een of meerdere foto’s toe te voegen. Dit is uiteraard niet meteen noodzakelijk en kun je ook op een later tijdstip doen. Hierna krijg je de mogelijkheid om een beschrijving toe te voegen zodat je wat over jezelf kan vertellen. Heb je alle stappen doorlopen? Dan ontvang je een activiatiemail, waarna je aan de slag kan bij Lange Mensen Dating. Uiteraard zal je account nog wel geverifieerd moeten worden, maar daar merk je zelf niets van.

Gratis aanmelden

Gebruik Lange Mensen Dating

Zodra je een account hebt aangemaakt bij Lange Mensen Dating kun je aan de slag met het vinden van een leuke date. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om je account helemaal in te vullen en de gegevens in te vullen welke je leeg gelaten hebt bij het aanmelden en eventueel te controleren of je alles juist hebt ingevuld. Zodra je tevreden bent met je profiel kun je verder gaan met het zoeken van een leuke date. Via de uitgebreide zoekfunctie kun je snel en eenvoudig opzoek gaan naar een leuk iemand. Je kunt hier op allerlei kenmerken zoeken, de snelle zoekfunctie bevat al veel functies, maar de uitgebreide zoekfunctie is echt uitgebreid. Deze is echter alleen toegankelijk voor mensen met een vip account. Wil je niet via de zoekfunctie op zoek gaan naar een geschikte match. Dan kun je ook gebruik maken van de fotozapper. Dit is een soort van Tinder manier waarmee je aan kunt geven of je iemand anders leuk vind ja of nee. Mocht je iemand hebben gevonden die je leukt vindt dan kun je hem of haar uiteraard een berichtje sturen of een knipoog. Past iemand echter totaal niet bij je, dan heb je ook de mogelijkheid om iemand af te wijzen.

Kosten Lange Mensen Dating

Wil je alle functies kunnen gebruiken van Lange Mensen Dating dan heb je een vip lidmaatschap nodig. Met een VIP lidmaatschap van Lange mensen dating kun je onder andere berichten verzenden en lezen, de fotozapper onbeperkt gebruiken, uitgebreid zoeken, laatste bezoekers inzien en nog veel meer. Ook kun je de extra foto’s bekijken. De kosten voor een vip lidmaatschap zijn als volgt:

 • 1 maand €19,99 per maand
 • 2 maanden €15,99 per maand
 • 4 maanden € 11,99 per maand

Betalen kan via ideal, waarna er een automatische incasso volgt of via creditcard.
Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

LangeMensen Dating heeft helaas nog geen app. Wel heeft Langemensen Dating haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft LangeMensen Dating acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Rechts bovenin druk je op account waar je de mogelijkheid vind om jezelf uit te schrijven bij Lange Mensen Dating

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Diana 25 januari 2019 op 00:02 -

  Ik, vrouw, heb me ingeschreven en zie veel reacties binnenkomen van “kleine” mannen, dus die aangeven 1.70-1.75 lang te zijn, dus dat daarop gecontroleerd wordt lijkt me stug.

  Uit nieuwsgierigheid ben ik eens aan de ‘vrouwenkant’ gaan kijken en tot mijn verbazing, als ik hele ruime selectiecriteria invoerde kwam er maar een heel beperkt aantal dames tevoorschijn. Mannen zijn er wel in overvloed, maar nogmaals: lang niet allemaal lang.

  Het is verder wel een prima gebruikersvriendelijke site met ook een soort Tinder-achtige functie erop.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »