PiratenDating

Britt Meijer 2 oktober 2017 0
PiratenDating
3
  • Algemeen Score Datingsites.nl
  • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
  • Leden Score Datingsites.nl
  • Prijs Score Datingsites.nl
  • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Piratendating is een datingsite speciaal voor mensen die van het Nederlandse levenslied houden. Van echte Nederlanders voor echte Nederlanders. Door op deze datingsite jezelf aan te melden kun je eenvoudig en snel opzoek naar mensen met dezelfde achtergrond en voorkeuren als jij. Bij sommige mensen loopt die liefde en voorkeur voor het Nederlandstalige lied zover dat ze een partner zoeken die dezelfde liefde deelt voor dit lied. En wat is er nu fijner dan samen op je eerste date dezelfde voorkeur voor muziek te hebben en naar een heerlijke ouderwets Nederlandstalig cafe gaan? Zo kun je elkaar direct leren kennen op de manier waarop je wilt. Heb jij dus een liefde voor Nederlandstalige muziek en zoek je een partner? Check dan Piratendating.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid PiratenDating

Piratendating is op zich een vrij kleine datingsite omdat zij zich echt richt op een kleine specifieke doelgroep. Namelijk die van mensen met een voorliefde voor Nederlandstalige muziek. Hierdoor zou je denken dat ze niet echt betrouwbaar is, maar niets is minder waar. Doordat piratendating deel uit maakt van een groter netwerk aan datingsites namelijk Safe Dating Networks is zij groot genoeg om haar zaakjes op orde te hebben. Dit is een netwerk welke datingsites maakt voor specifieke doelgroepen om zo op hun behoeftes in te kunnen springen. Maar hierdoor kan zij ook betrouwbaar zijn en de veiligheid van jouw gegevens garanderen. Een ander voordeel van Piratendating en de groep waarvan zij uitmaakt is, dat je de keuze hebt of je je profiel wilt tonen op andere datingsites van SafeDatingNetworks, zo kun je dus je kans op slagen vergroten en je exposure vergrootten. Zo word je profiel een stuk meer bekeken.

Bovendien is de technische betrouwbaarheid van Piratendating ook erg goed. Zo beschikt Piratendating over een beveiligde verbinding tussen jou en datingsite. Een zogenaamde SSL verbinding. Hierdoor kunnen je gegevens niet zomaar worden onderschept en kun je veilig en vertrouwd chatten en foto’s sturen. Deze kunnen namelijk niet zomaar worden bekeken. Daarnaast worden ook nog eens alle profielen bij Piratendating gecontroleerd op echtheid. Hierdoor kan het uiteraard wel eens wat langer duren voordat je account geactiveerd is of je foto is goedgekeurd. Hierdoor kun je echter wel een veilig gevoel hebben en lekker rustig daten en hoef je niet bang te zijn voor fakers op de datingsite.

Inschrijven Piratendating

Lijkt Piratendating je wel een leuke datingsite en wil je je voorliefde voor Nederlandstalige muziek delen? Dan is het misschien wel leuk om een account aan te maken bij Piratendating. Zonder account kun je namelijk niets doen bij de datingsite. Want als je het zelf wil uitproberen zul je toch echt een account aan moeten maken. Een voordeel bij Piratendating is, dat het helemaal gratis is om een account te maken. Je kunt je vrijblijvend inschrijven op de inschrijfpagina. Om een account aan te maken moet je enkele gegevens opgegeven zoals je nickname, geaardheid en emailadres. Zodra je dat gedaan hebt kun je het stappenplan vervolgen en verder gaan met het inschrijven, Hiervoor zul je aangevende gegevens moeten verstrekken zoals je leeftijd, woonplaats en en wat meer informatie over je achtergrond zoals je opleiding en burgerlijke status. Hierna krijg je ook de mogelijkheid om enkele foto’s van jezelf toe te voegen. Als laatste heb je nog de mogelijkheid om een stukje over jezelf te schrijven zodat je je medegebruikers wat meer over jezelf kan vertellen en zij een beter beeld bij je krijgen. Dit is natuurlijk niet meteen nodig en kun je ook op een later tijdstip doen als je een beetje hebt rondgekeken en denk dat dit de datingsite is voor jou. Aan het einde van het proces ontvang je een activatiemail en zodra je je account hebt geactiveerd kun je aan de slag bij Piratendating.

Gratis aanmelden

Gebruikt Piratendating

Dus je hebt je account geactiveerd bij de datingsite en wilt gebruik gaan maken van de datingsite. Je wilt eigenlijk natuurlijk direct op zoek naar een leuke man of vrouw die bij je past. Wel is het natuurlijk belangrijk om even je eigen profiel te controleren of je alles juist hebt ingevuld of misschien nog wat wilt aanvullen. Want je wil natuurlijk een zo goed mogelijke indruk maken op de ander. Heb je dat gedaan dan kun je via de zoekfunctie eenvoudig en snel op zoek naar andere gebruikers. De standaard zoekfunctie van Piratendating is al bijzonder uitgebreid te noemen, en hiermee kun je echt op tal van kenmerken zoeken. Daarnaast is er nog een uitgebreide zoekfunctie beschikbaar voor de vip leden en hiermee kun je echt op alle kenmerken zoeken. Zo kun je heel specifiek zoeken op bepaalde kenmerken. Heb je alleen geen zin om eindeloos te zoeken tussen alle andere profielen van mannen en vrouwen bij Piratendating? Dan is misschien de Fotozapper iets voor jou. Hiermee krijg je foto’s van andere leden te zien en kun je op een soort van tinder wijze foto’s bekijken en aangeven of je iemand leuk vind, heb je een match dan krijg je dat te zien. Heb je zo dus matches gevonden of via de zoekfunctie mensen tegen gekomen met wie je in contact wil komen. Dan kun je uiteraard heel eenvoudig een berichtje sturen via de profielpagina.

Kosten Piratendating

Lijkt Piratendating je wel iets en denk je dat deze datingsite bij je past? Om berichten te versturen en de volledig zoekfunctie te gebruiken heb je een abonnement nodig bij Piratendating. Het zogenaamde VIP abonnement zorgt er voor dat je berichten kan lezen, de fotozapper kan gebruiken en onbeperkt kan zoeken, ook kun je extra foto’s van leden bekijken. De kosten voor een VIP lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand €19,99 per maand
  • 2 maanden €15,99 per maand
  • 4 maanden € 11,99 per maand

Betalen kan via ideal, waarna er een automatische incasso volgt of via creditcard.

Gratis aanmelden

Mobiele applicatie

Piratendating heeft helaas nog geen app. Wel heeft Piratendating haar website vriendelijke gemaakt voor je mobiele telefoon. Zo kun je alles ook op je mobiel gebruiken.

Acties en kortingen

Regelmatig heeft Piratendating acties en kortingen. Kijk voor het laatste nieuws en kortingsacties eens op onze dating acties en dating nieuws pagina.

 

Uitschrijven

Zodra je een leuke match of flirt hebt gevonden, of klaar bent met online daten dan wil je uiteraard je profiel verwijderen, want anderen hoeven dat dan niet meer te zien. Rechts bovenin druk je op account waar je de mogelijkheid vindt om jezelf uit te schrijven bij Piratendating

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

Schrijf een review »