Vegadates.nl

Britt Meijer 31 augustus 2015 1
Vegadates.nl
2
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruiksgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

De datingsite Vegadates.nl is opgericht om mensen met een plantaardige levensstijl met elkaar in contact te brengen. Onder mensen met een plantaardige levensstijl wordt verstaan vegetariërs, veganisten flexitariers en mensen die geïnteresseerd zijn in een dergelijke levensstijl. Op de datingsite kun je zelf advertenties zetten en advertenties van anderen bekijken. De datingsite richt zich niet alleen op mensen die op zoek zijn naar een liefdesrelatie, maar is er ook voor mensen die met anderen willen reizen, netwerken of dingen willen ondernemen. Regelmatig organiseert Vegadates.nl ontmoetingsdagen waar jij andere leden in het echt kunt ontmoeten. Op het moment van deze review hadden ruim 6800 mensen zich ingeschreven op Vegadates.nl. Echter is niet bekend hoeveel actieve leden de datingsite heeft.

Gratis aanmelden

Betrouwbaarheid Vegadates.nl

De datingsite beschikt niet over keurmerken zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkel waarborg. Wel heeft de datingsite een degelijke algemene voorwaarde waarin ook het privacy beleid uitgelegd wordt. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de beleving van de gebruiker op de datingsite te verbeteren. Gegevens worden dus niet verstrekt aan derden. Enkel je IP adres wordt vastgelegd om gebruikers te kunnen blokkeren in geval van misbruik. De datingsite gebruikt te allen tijde de beveiligde https:// verbinding (SSL). Dit is een beveiligde verbinding die ervoor zorgt dat gegevens die worden ingevuld niet afgetapt, onderschept of uitgelezen kunnen worden.

Functionaliteiten op de datingsite bieden de mogelijkheid om gebruikers te blokkeren of (tijdelijk) zelf onzichtbaar te worden. Dit bevordert natuurlijk de privacy. Daarnaast worden contactgegevens nooit uitgewisseld om berichten naar elkaar te kunnen sturen. Vegadates beschikt over een anoniem berichtensysteem waarmee jij vrijblijvend en anoniem berichten kun uitwisselen met andere leden zonder dat je daarvoor je identiteit hoeft prijs te geven.

Inschrijven op Vegadates.nl

Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten die Vegadates biedt, is het nodig om een profiel aan te maken. Dat kan gratis en vrijblijvend. Je vult je gebruikersnaam en persoonlijke gegevens in en je profiel wordt aangemaakt. Met een gratis profiel kun jij de basisfunctionaliteiten gratis en vrijblijvend voor 7 dagen uitproberen. De functionaliteiten zijn wel beperkt. Je kunt bijvoorbeeld maar 2 keer met iemand contact opnemen. Wil je meer? Dan moet je een betaald lidmaatschap afsluiten.

Gratis aanmelden

Kosten Vegadates.nl

Zoals beschreven kun je met een gratis profiel Vegadates 7 dagen gratis uitproberen. Wanneer je geen betaald abonnement afsluit word je slapend lid en kun je de functionaliteiten niet meer gebruiken. De kosten voor een betaald lidmaatschap met alle functionaliteiten (onbeperkt) zijn als volgt:

1 maand voor €15,95
3 maanden | €9,95 per maand (totaal €29,85)
6 maanden | €7,95 per maand (totaal €47,70)
12 maanden | €4,95 per maand (totaal €59,40)

Betaling geschied in de veilige omgeving via iDEAL, PayPal of creditcard. Let op! Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Zeg dus ruim van te voren je lidmaatschap op, wanneer je niet meer verder wilt op datingsite vegadates.nl

Vegadates app

Op het moment van schrijven beschikt Vegadates niet over een dating app. Wel is de datingsite te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser. Echter is de datingsite niet geoptimaliseerd voor mobiel. Daarom adviseren wij om de datingsite vanaf de computer of laptop te gebruiken.

Gratis aanmelden

Acties en kortingen

Vegadates heeft regelmatig kortingen en acties. Zie voor acties en kortingen onze dating acties en dating nieuws pagina.

Uitschrijven op Vegadates.nl

Wanneer je geen gebruik maakt van je account wordt dit automatisch onzichtbaar gemaakt als je meer dan 6 maanden niet hebt ingelogd op Vegadates. Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de datingsite raden wij je altijd aan om volledig uit te schrijven. Dit kan door in te loggen en vervolgens naar ‘mijn profiel’ te gaan. Klik dan op profiel verwijderen. Vegadates verwijdert nooit al je gegevens uit hun database. Je gebruikersnaam, e-mail adres en de door verstuurde berichten worden bewaard. Terugbetalingen van nog openstaande abonnementen / lidmaatschapsbedragen is niet mogelijk.

Gratis aanmelden

datingsites advertenties review

1 Review »

 1. Michiel 10 juli 2016 op 22:23 -

  Tsja, doordat er snel betaald moet worden heeft Vegadates haast geen actieve gebruikers. Het financiële plan van de eigenaar staat blijkbaar hoger dan het date-belang der vegetariërs..Er zijn niet veel gebruikers en bijna alle leden zijn gratis lid. Zij kunnen niets en doen dus ook niets. De kans op een reactie is zo uitermate klein. De meeste “actieve” profielen zijn dan ook van gebruikers die niet actief zijn maar zich hebben ingeschreven en na het weekje niet meer terug zijn gekomen. Dit toont zich mede door de korte, fotoloze profielen.

  Conclusie: Vegadates is het bezoeken niet waard. Eén ster voor de moeite

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »