Flitsdate.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 68
Flitsdate.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ‘ja’ hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Nu inschrijven

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Nu inschrijven

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

68 Reviews »

 1. Lukas 23 oktober 2018 op 20:43 -

  Intensief maar leuk! Hoewel ik makkelijk contact maak en niet gauw zenuwachtig ben vond ik het toch spannend toen ik naar de locatie toeliep. Je bent toch een soort brugpieper die niet precies weet waar hij naar binnen stapt. Eenmaal binnen heerste er een vriendelijke sfeer en het is geruststellend dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit. Dat de ruimte afgehuurd is helpt ook. Mijn tip zou zijn om te ontspannen en gewoon jezelf te zijn. Je kunt niks fout doen. Verzin een paar maar niet te veel vragen. Je moet het gesprek gewoon laten gaan zoals het gaat en openstaan voor wie je tegenover je hebt. Het is totaal acceptabel om bij je volgende gesprekspartner even te zeggen dat je nog iets wilt opschrijven over de vorige, het gaat nogal snel namelijk…
  Veel plezier!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Erik 12 september 2018 op 14:25 -

  Het was een gezellige avond en goed georganiseerd!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. CF 11 september 2018 op 12:51 -

  Leuke ervaring en ook wat matches eraan overgehouden. Meegedaan in Rotterdam. Avond was een keer verschoven ivm te weinig inschrijvingen. Locatie was prima. Man/vrouw verhouding ook. Leuke mensen welke ik niet altijd via de app zou spreken. Gezellige gesprekken met genoeg pauzes. De avond gaat zo voorbij. Matchmail een dag later wat ook goed was. Met kortingscode (te vinden op google) was het 25 euro voor mannen wat ook een nette prijs was.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Nimma 27 augustus 2018 op 19:43 -

  Leuk wel! Je komt met mensen in contact die je in de kroeg niet aan zou spreken/tegen zou komen wat kan leiden tot erg leuke gesprekken!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Anna 26 augustus 2018 op 17:14 -

  Steeds verplaatsen event leeg veel geld voor kop koffie annuleren niet mogelijk slechte service

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Anna 26 augustus 2018 op 17:12 -

  Oplichterij!!
  Ze doen het voorkomen of er vele events zijn maar in werkelijkheid krijgen ze het niet vol en wordt het steeds verplaatst. Dit vlak van te voren. De nieuwe datum was ik op vakantie en zag het bericht een paar dagen te voren. Toen ik me afmeldde kreeg ik doodleuk het bericht dat dit te laat was en er geen geld terug word gegeven en ik ook niet op een later moment aan kon haken. Een nieuwe datum kiezen mag natuurlijk wel, wel weer even betalen graag… veel geld voor een kopje koffie wat ik nooit gehad heb!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Karin 19 augustus 2018 op 08:42 -

  Een leuke en ontspannen manier om andere singles te ontmoeten. Lachen en hou het luchtig

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Ine 7 juli 2018 op 09:48 -

  Wanneer je, na lange tijd, voor het eerst weer ga daten, is dit absoluut een aanrader.
  Heel persoonlijk, leuke gesprekken en overweldigend.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Rick 5 juli 2018 op 13:03 -

  Speeddaten is een fijne manier om snel nieuwe mensen te leren kennen. Anders dan datingapps heb je direct persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat je de spanning en chemie direct in het echt voelt en je natuurlijk ook wat lef moet tonen. Met lef, spanning en goede gesprekken hangt er natuurlijk al snel wat liefde in de lucht. Fijne organisatie en je krijgt er een lekker drankje bij, aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Roger 30 mei 2018 op 08:59 -

  Ik zou het iedereen die single is willen aanraden. Zorg dat je uitgerust bent, je voelt de energie afnemen naarmate de avond vordert.
  Probeer het vooral luchtig te houden en blijf respect houden ook al is er geen match.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »