Flitsdate.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 71
Flitsdate.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ‘ja’ hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Nu inschrijven

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Nu inschrijven

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

71 Reviews »

 1. Ine 7 juli 2018 op 09:48 -

  Wanneer je, na lange tijd, voor het eerst weer ga daten, is dit absoluut een aanrader.
  Heel persoonlijk, leuke gesprekken en overweldigend.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Rick 5 juli 2018 op 13:03 -

  Speeddaten is een fijne manier om snel nieuwe mensen te leren kennen. Anders dan datingapps heb je direct persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat je de spanning en chemie direct in het echt voelt en je natuurlijk ook wat lef moet tonen. Met lef, spanning en goede gesprekken hangt er natuurlijk al snel wat liefde in de lucht. Fijne organisatie en je krijgt er een lekker drankje bij, aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Roger 30 mei 2018 op 08:59 -

  Ik zou het iedereen die single is willen aanraden. Zorg dat je uitgerust bent, je voelt de energie afnemen naarmate de avond vordert.
  Probeer het vooral luchtig te houden en blijf respect houden ook al is er geen match.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Anneke 17 april 2018 op 21:31 -

  Wat een leuke manier om in korte tijd veel nieuwe mensen te leren kennen.
  Zowel de lokatie,de parkeergelegenheid,verzorging van de avond,alles was goed in orde !
  De avond was gezellig,leuk spannend,Ik zou het zo weer doen….

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Marieke 8 april 2018 op 22:35 -

  Ik vond het veel ontspannener en grappiger dan ik dacht! Op eerste gezicht lijkt het heel onnatuurlijk, zo’n avond (en dat is het natuurlijk ook). Maar omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit, valt het erg mee. Grappen maken helpt 🙂 Ik zou het zo weer doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Jacqui 7 april 2018 op 11:19 -

  Ik heb meegedaan aan een speeddate van Flitsdate. Goed georganiseerde avond op een goed bereikbare plek in Amsterdam. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar het “type” mensen en het heeft me verrast! Niks wanhopig of duidelijk op zoek. Ik zou het zó weer doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ronald 22 maart 2018 op 21:12 -

  afgelopen dinsdag in Eindhoven voor het eerst een speeddate meegemaakt. Geweldig leuke avond gehad, leuke gesprekken, nieuwe contacten en uiteindelijk twee matches.
  Aanrader!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Marcel 12 maart 2018 op 18:14 -

  Het was leuk in Rotterdam en ik heb drie leuke contacten gevonden. Mijn advies, geef niet op!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Maarten 12 maart 2018 op 09:11 -

  Hele directe manier om elkaar in de ogen te zien en elkaars stem te horen. Zegt oneindig veel meer dan alleen een paar foto’s met tekst. Ik zou het iedereen aanraden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Cor 12 maart 2018 op 08:56 -

  Het was wederom heel gezellig, ik kreeg heel tijdig van Flitsdate de dubbelmatch toegezonden. Nu afwachten of dit nog een vervolg krijgt, ik heb haar gemaild.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »