Flitsdate.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 49
Flitsdate.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ‘ja’ hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Nu inschrijven

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Nu inschrijven

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

49 Reviews »

 1. Cor 17 juli 2017 op 18:12 -

  Het was heel gezellig in Utrecht. Bij de eerste drie gesprekjes werd ik afgeleid door miertjes die over de lange tafels liepen (heb dit gemeld aan de barlady, ze zou spuiten)… Jammer, de groep was leuk. Ook was het vaak moeilijk elkaar goed te verstaan, slechte akoustiek

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Michael 11 juli 2017 op 18:33 -

  Leuk concept. Je krijgt wel veel info voor je kiezen in een korte tijd, maar je merkt al vrij snel of het met iemand iets zou kunnen worden en je hoort de dag erna eerlijk of de ander dit ook ziet zitten. Wel zo fijn voor een eventuele volgende date.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Danny 11 juli 2017 op 17:25 -

  Zeer tevreden!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Frank 11 juli 2017 op 12:46 -

  Ik kan me ook niet vinden in de negatieve reacties ondanks dat ik er geen match aan heb overgehouden toch een leuke avond gehad leuke meiden binnen de aangegeven leeftijds categorie.
  Van tevoren krijg je nog een stukje uitleg over hoe het in zijn werk gaat en dan beginnen maar. Ik kan het zeker aanbevelen

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Thomas 26 januari 2017 op 09:58 -

  Leuk om zoveel mensen te ontmoeten, de mensen vielen mij meer dan mee moet ik je zeggen! Prima georganiseerd, kan mij niet vinden in de andere opmerkingen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Demi 6 juni 2016 op 18:11 -

  Goede organisatie en leuke evenementen! Kan niks anders dan positief hierover zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Bart 19 januari 2016 op 14:46 -

  Goede site voor iedereen die speeddate wel eens uit wil proberen. Een keer aan mee gedaan in omgeving den haag. Best leuk om een keer te doen en goed georganiseerd, maar helaas is speedddaten niks voor mij.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. DearLove 16 september 2015 op 23:36 -

  @raymond, ik had hetzelfde. Wil je een keer speeddaten, dan moet je niet bij Flitsdate zijn. Jij al iets anders gevonden in de regio limbug?

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Raymond 14 september 2015 op 01:58 -

  Al sinds mei elke keer aangemeld voor een flitsdate in de regio Maastricht, en elke keer 2 dagen van tevoren dat ze het afmelden. Zelfs als er wachtlijsten zijn bij de mannen en/of vrouwen. Elke keer weer hetzelfde liedje. Sinds April al bezig om eens singles te ontmoeten dmv een Speeddate en elke keer is het afgelast! En elke keer maar geld incasseren, rente trekken en 2 weken later eens terug betalen.

  Ik raad het niemand aan maar 1 cent uit te geven aan die corrupte bende!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Amanda 15 augustus 2015 op 07:36 -

  Slechte ervaring met speeddating door flitsdate. Slecht en amateuristisch georganiseerd in een sfeerloze horeca gelegenheid dat geen restaurant genoemd kan worden. Ik heb op die avond ook geen marches gehad. Klacht gemeld maar geen reactie. Ik heb echt niet het idee gehad dat ze er ook maar iets aan wilde doen om het op te lossen. Arrogante organisatie.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »