Flitsdate.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 74
Flitsdate.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl
datingsites advertenties review

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ‘ja’ hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Nu inschrijven

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Nu inschrijven

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

74 Reviews »

 1. Marcel 12 maart 2018 op 18:14 -

  Het was leuk in Rotterdam en ik heb drie leuke contacten gevonden. Mijn advies, geef niet op!!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. Maarten 12 maart 2018 op 09:11 -

  Hele directe manier om elkaar in de ogen te zien en elkaars stem te horen. Zegt oneindig veel meer dan alleen een paar foto’s met tekst. Ik zou het iedereen aanraden.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Cor 12 maart 2018 op 08:56 -

  Het was wederom heel gezellig, ik kreeg heel tijdig van Flitsdate de dubbelmatch toegezonden. Nu afwachten of dit nog een vervolg krijgt, ik heb haar gemaild.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Rien 26 februari 2018 op 18:07 -

  Ik wist uiteraard niet wat te verwachten maar het was heel leuk! Veel persoonlijker dan een datingsite. Je kan iedereen eens goed in de ogen kijken en dan zie je al snel of je elkaar beter wil leren kennen. Vergeet die datingsite even en ga ’n keer flitsdaten..

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Brechtje 21 februari 2018 op 12:30 -

  Goed georganiseerde avond op goed bereikbare plek (Utrecht). Het was gezellig en ik zou het andere singles zeker aanraden. Net zoals bij alle dating sites/apps niet te hoge verwachtingen hebben van de uitkomst maar dat je in een avond veel mensen irl ontmoet is top. Zou het zeker weer doen.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. Kim 13 februari 2018 op 14:19 -

  Ideale manier om vrijblijvend mensen te leren kennen en te ontdekken of er eventueel meer uit kan voortkomen. Sowieso erg leuk en gezellig om te doen! Zonder verwachtingen gaan speeddaten, maar er wel een relatie aan overgehouden. Gewoon eens proberen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Ingrid 4 februari 2018 op 10:51 -

  Leuke avond waarbij je 20 vrijgezellen ontmoet, drankje erbij, bitterballen erbij. Goed geregeld alles en zelfs als je geen match zou hebben, heb je gegarandeerd een leuke avond.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Radboud 24 januari 2018 op 16:39 -

  Gisteravond speeddates gedaan via Flitsdate aan de Croeselaan, Utrecht. De sfeer was erg prettig en voldoende tijd en ruimte om met elkaar in contact te komen en er een leuke avond van te maken. Ook leuk om dezelfde avond al te zien wie je matches zijn.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Esther 16 januari 2018 op 18:55 -

  Leuke avond gehad. Al eerder gedaan en dat was goed bevallen. Toen (net als nu) weer een match. Het zijn korte gesprekken maar je weet wel meteen of je iemand vaker wil zien. Organisatie is goed en kan goed improviseren als het nodig is. Aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Hans 15 januari 2018 op 13:35 -

  Gezellige middag in Utrecht gehad.
  Hoewel ik te laat binnen kwam, kon ik gewoon nog meedoen. Goede en ontspannen sfeer.
  Nog nooit zo veel leuke vrouwen bij elkaar gezien!.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »