Flitsdate.nl

Britt Meijer 1 juli 2015 61
Flitsdate.nl
2.5
 • Algemeen Score Datingsites.nl
 • Gebruikersgemak Score Datingsites.nl
 • Leden Score Datingsites.nl
 • Prijs Score Datingsites.nl
 • Mogelijkheden Score Datingsites.nl

Datingsite Flitsdate.nl is een speeddating site waar singles van 20 tot 65 jaar terecht kunnen voor speeddating. Op Flitsdate schrijf jij je in voor een speeddate avond waar je leeftijdsgenoten live ontmoet en op een aangename manier kennis maakt in sfeervolle uitgaansgelegenheden. Speed dating site Flitsdate bestaat al 12 jaar en is naar eigen zeggen de grootste speeddatespecialist van Nederland. Speeddates door Flitsdate worden voornamelijk georganiseerd in grote steden als zoals Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Maastricht, Breda en Den Bosch. Lees hier meer over: wat is Speeddaten?

Nu inschrijven

Betrouwbaarheid Flitsdate.nl

Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, na het 3 minuten durende gesprek, ‘ja’ hebben ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld. Dit om jouw privacy te waarborgen. Of jouw gegevens in een versleutelde databank zitten, of wat er verder mee gebeurd is niet bekend. Dit is een reden om kritisch te zijn op Flitsdate.nl. Er zijn op moment van deze review geen gevallen van misbruik bekend.

Inschrijven op Flitsdate.nl

Voordat je een speeddate event van Flitsdate bezoekt is het vereist om je in te schrijven. Dat kan gemakkelijk en snel via de datingsite. Je ziet hier ook welke gegevens zichtbaar zijn voor andere speeddaters. Vervolgens kun je in de agenda kijken welke speeddate datums gepland zijn en je kunt inschrijven op een avond (meestal ’s avonds) en locatie bij jou in de buurt.

Nu inschrijven

Kosten voor een speeddate

Bij een aanmelding zit je, in tegenstelling tot bij veel traditionele datingsites, niet direct vast aan een abonnement. Deelnemen aan een speeddating event van Flitsdate kost op het moment van deze review 31 euro per avond. Je krijgt hiervoor 20 singles te spreken en je kunt gedurende 3 minuten kennis maken. Een dag later ontvang je ook nog de naam en e-mailadres van eventuele matches die jij hebt gescoord. Betaling verloopt via automatische incasso (eenmalige machtiging), iDeal (kost 1 euro extra) en directe bank overschrijving (ook 1 euro extra).

Acties en korting op Flitsdate.nl

Regelmatig heeft Flitsdate kortingsacties. Daarnaast kun je 5 euro korting krijgen wanneer jij een vriend of vriendin van het andere geslacht ook opgeeft op Flitsdate.nl. Blijf op de hoogte van actuele kortingen voor speeddating via onze dating acties en dating nieuws pagina.

Nu inschrijven

Mobiele Flitsdate app

Op het moment van deze review beschikt speeddating site Flitsdate.nl niet over een mobiele app. Een app is echter ook niet relevant in deze categorie. De pagina is wel te gebruiken op smartphone en tablet via de webbrowser.

Uitschrijven op Flitsdate.nl

Omdat je niet vast zit aan een abonnement is uitschrijven niet nodig. Nadat je een Speeddate event hebt bezocht krijg je binnen 24 uur reactie van Flitsdate over eventuele matches. Daarmee is de dienst afgerond en er zullen verder geen acties volgen. Uitschrijven van de eventuele nieuwsbrief die je per mail krijgt, is mogelijk door onderaan de mail op de link te klikken en je af te melden voor e-mail verkeer.

Nu inschrijven

datingsites advertenties review

61 Reviews »

 1. Marjolein 12 november 2017 op 13:35 -

  In 2015 reeds aan een speeddate avond meegedaan en er een match aan overgehouden….en hoe! Wij zijn inmiddels getrouwd en hebben ook reeds een zoontje.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 2. ankie 4 november 2017 op 11:39 -

  Speeddating is een hele leuke en natuurlijke manier om op onze “oudere”dag met nieuwe mannen c.q. vrouw in contact te komen.
  Ga het zeker nog een keer doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 3. Else 3 november 2017 op 16:27 -

  Het was een enorm gezellige avond in Deventer. Veel leuke mannen ontmoet. Een eerste indruk geeft echt veel informatie. Fijn dat de volgende dag de matches al bekend zijn. Aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 4. Leo 3 november 2017 op 13:32 -

  Ik heb genoten van een gezellige en toch ook ontspannen flits ontmoeting in Deventer, gewoon een boeiend avontuur en daarmee een aanrader

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 5. Erno 10 oktober 2017 op 12:48 -

  Het was een gezellige avond, leuke dames, ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar. Minpunten: slechts 11 dames (14 heren) waardoor we wel 6 minuten per gesprek kregen. De hapjes kwamen uit dw frituur en de avond liep als een sisser af. Tip voor de organisatie: deel in ieder geval aan het einde fisches uit voor een drankje, nu gingen mensen al naar huis terwijl anderen nog bezig waren met de kruisjeslijsten.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 6. William 28 augustus 2017 op 13:49 -

  Speeddate in Utrecht. Goede sfeer en strak georganiseerd. Het was voor mij de eerste keer en wel op uitnodiging van een vriendin van mij. Voor een nieuwe en andere manier om een eventuele partner te ontmoeten.
  Flitsdate is een uiterst betrouwbare datingsite waar je de garantie hebt dat je voldoende singles ontmoet en zelfs een matchgarantie krijgt. Wanneer er niet voldoende inschrijvingen zijn om jou van genoeg keuze te voorzien, verplaatsen ze de speeddate avond naar een andere datum. Bij Flitsdate heb je een match als beide singles, bij mijn afspraak in Utrecht kregen wij bij uitzondering 5 minuten voor een gesprek, als je “ja” hebt ingevuld op een matchkaart. Je krijgt daar binnen 24 uur bericht over. Als jij bij niemand ‘Ja’ hebt ingevuld, kun jij je gratis inschrijven op het volgende speeddate event. Overigens worden door Flitsdate.nl enkel jouw voornaam en e-mail adres verstrekt aan matches waarop jij ‘ja’ hebt ingevuld.
  Voor wie dit nog niet kent doe een keer mee en je weet wat het is.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 7. Hellen 19 augustus 2017 op 14:47 -

  Ik ben in Nijmegen geweest. Super georganiseerd en een heel gezellige avond.ik heb er een match aan overgehouden. Spannend.
  Absoluut een aanrader!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 8. Jeroen van Winden 9 augustus 2017 op 12:24 -

  Ik had een leuke en gezellige avond ,
  leuke gesprekken gehad maar helaas geen matches!
  zeker een keer aan te raden om te doen!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 9. Dennis 28 juli 2017 op 09:59 -

  Ik was hier voor het eerst naar toe geweest en ik moet zeggen het was echt heel leuk. Je komt er genoeg leuke vrouwen tegen en 3 minuten lijkt misschien lang maar als het leuk is al snel te kort!

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

 10. Roelof 24 juli 2017 op 18:51 -

  Speeddate in Utrecht. Goede sfeer en strak georganiseerd. Het was voor mij de eerste keer en ik vond het bijzonder leuk om mee te maken. Dezelfde avond kreeg ik per e-mail de uitslag van de matches. Als hier niets blijvends uit voort komt meld ik mij graag aan voor een volgende speeddate.

   

  Waardering:

  Review op Datingsites.nl

Schrijf een review »